11

до 10

преди 6 години

Как да няма? А синовете и внуците на бившите първи комунисти.Бащи и дядовци затова ли бяха партизани и ятаци -поколенията да останат необезпечени.АКТИВНИ БОРЦИ ДО 10 КОЛЯНО!!!

10

Реално

преди 6 години

БСП няма по-удачна лидерска фигура от Корнелия за този момент. Тя е правилното решение. И успешно решава една от основните задачи: да изреже пипалата не ГЕРБ в партията.

9

Анонимен

преди 6 години

Симпатизантите на БСП масово са набори на Данаилов и е ествствено освен от визията на лидерката отдруго да не се интересуват.Дано повечето доживеем техните години.

8

Ст.Данаилов оглупя

преди 6 години

Стефан Данаилов съвсем оглупя. Въпреки старческата му деменция, желанието му за власт все още е много силно. Все пак никога не е късно да станеш за резил...

7

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКО В БСП Е НАРЕД,САМО КОСАТА И ОЧИЛАТА НА ЛИДЕРКАТА СА ПРОБЛЕМ.

6

Байфидан

преди 6 години

До хайде стига три. Ами темата е за конгреса на БСП. Защо ни в клин, ни в ръкав намесваш ГЕРБ? Или без значение каква е новината, ние да си плюем по ГЕРБ по презумция? Ето затова те трият - и с основание. Аман от олигоффрени в нета.

5

Анонимен

преди 6 години

не знам, обаче лицето на българското кино, никога не ми се е вписвал в тази партия... не знам защо имам такава асоциация, като чужд тяло в тази т.н. партия, съм го усещал приз цялото време...п.п. иначе статията - не ме вълнува хич...

4

ХАЙДЕ СТИГА ТРИ

преди 6 години

неудобни за ГЕРБ коментари

3

ист

преди 6 години

Стар, бален, изку... кал но непоправим подмазвач. Вечната му роля.

2

корумпирана пираня

преди 6 години

Само да ви припомня, че "великата" лидерка на БСП бе изгонена от зам. министерския пост от Станишев за корупция, заедно е Пеевски!

1

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Аз не виждам какво общо има добрият партиен лидер, с неговата коса и очила!? Явно Ламбо вижда в Нинова, нещо повече от партиен лидер, защото на него му харесвала.