29

справедлив

преди 6 години

имат право да не плащат за транспорт, ток, вода, здравеопазване, обучение единствено и само ромите. Българите да плащат - нали бачкат

28

Анонимен

преди 6 години

Сигурно е другото око, защото това не е затворено.

27

Анонимен

преди 6 години

Мен тръгнаха тва лято да ме глобяват дваме смелчака контролиращи, само че като станах, онея онемяха пред двуметровия гигант, а като си разкопчах дюкяна и с ряз си изметнах колана, викайки им "коя първа ще обслужи мущика?", онези почнаха да се молят и обясняват. Видях стаха в очите им, ужасът пред Истинския мъж, готов да ги трансформира в жени! Контолите са мишки страхливи.

26

Тато из Правец

преди 6 години

Когато се научите да гласувате за правилната партия,тогава няма да ви бият *** ! При мен ромите бяха кротки,помните нали ? А сега ,скачайте-щото кой не скача е червен !

25

Гратис Батко 43 бица

преди 6 години

Контрольорите трябва да ядат бой, щото са агресивни, те са изпълнителите, които защитават интересите на престъпниците от ЦГМ, увеличили без причина с 60 процента цената на билета. Когато заплатата ми се вдигне с 60%, тогава ше дупча билети, дотогава имам готовност да дупча контрольорски бутове и глави!

24

Анонимен

преди 6 години

Транспортна полиция имаше навремето, сега има ли я? Ако я има къде е и какво прави?

23

Анонимен

преди 6 години

"Градският транспорт трябва да е безплатен от 6.30 до 9.30 сутрин и от 17 до 19.30 вечер. Това е времето, в което пътуват работещите хора."Oт 5:30! Истински работещите хора започват тогава!

22

Анонимен

преди 6 години

"Като цяло обществото е доста агресивно не бият само контрольори, а и лекари, учители, полицаи. Това е показателно, че обществото ни е много болно", коментира пред "Нова тв" Симов."-----Ами направете заплатата като в ЕС - 1000 евро средната и ще видите как всички ще се кротнат :)

21

ЦГМ

преди 6 години

ЦГМ не беше ли някаква черна дупка в общината където потъваха милиони държавни пари? Шефът им там ходеше на работа с Бентли и 3 охранителя

20

До Lightseeker

преди 6 години

Като изядеш един бокс в муцyната и ти като този контрольор, ще видим дали няма да се осъзнаеш и да започнеш и ти да носиш.

19

Анонимен

преди 6 години

Градският транспорт трябва да е безплатен от 6.30 до 9.30 сутрин и от 17 до 19.30 вечер. Това е времето, в което пътуват работещите хора.

18

Анонимен

преди 6 години

Е,браво!Полицаите да кибичат по спирките и да пазят контрольорите,а поселата няма кьорав полицай!Там убиват бабите за 5 лева,а тези ще си драпат топките!

17

Анонимен

преди 6 години

Побойничките трябва да бъдат осъдени и кастрирани. Не са нужни на обществото, както и техните бъдещи възпитаници.

16

Стеф

преди 6 години

Ако това не бяха българки а сиганета никой нямаше да разбере за тази история.

15

Анонимен

преди 6 години

Некой до сега виждал ли е контрольор да пише фиш на роми, защото аз не съм, ама не съм и виждал ром да си дупчи билет .

14

Анонимен

преди 6 години

Само който не се е возил в (гр)АДСКИ транспорт в София, само той не знае, че обикновено контрольорите са тези, които са агресивните и те са тези, които предизвикват агресия.Един човек по-долу каза - като искате да няма гратисчии, да се влиза само от първа врата! Това го има на много места по света. Ще дам един пример с Истанбул (20 милионен град с огромен трафик на хора) - там има спирки, на които хората могат да застанат, минавайки през турникети, само ако са си закупили билет или имат карта.

13

Анонимен

преди 6 години

Контрольорите да почнат да свалят и санкционират роми без билети и карти, както го правят с българите. До тогава само бой по *** ви тик ви .

12

ммт

преди 6 години

Да направят градския транспорт безплатен и няма да има такива задръствания. Кой нормелн човек с кола би плащал всеки месец за карта за градския или билети.. Аз съм пресметнал, че ако си ходя с колата на работа вместо с градския ми излиза с около 50 лв. повече на месец, но комфорта, който получавам е безценен. Не чакам по спирки закъсняващите рейсове, не се бутам с болни и *** индивиди, не търся свободна седалка и тн. Единственият вариант да сляза от колата е БЕЗПЛАТЕН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ!

11

До Lightseeker

преди 6 години

Кой нормален НЕ носи бокс или нож?

10

Анонимен

преди 6 години

Софийски инспекторат е роднинско партийна мафия.