86

Анонимен

преди 6 години

85 Ти си неспасяем случай . Не знам защо живееш . Фабрика за ......

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63Ха-ха.....че това образование "ес"-чето още ли съществува? Я пък я, че не съм разбрал! Е, не че много ме интересува, де! Нито им ползвам "благините", нито работя за тях, само ми се бъркат в краката с глупавите си претенции колко да ми е крива краставицата, и ме карат да им ям *** на космически цени! Няма на какво да ме научат, там вече и децата се развращават със сек...ални уроци за 9-10 годишни....пълна отврат! Културата е пълно блато, а техниката вече се прави на изток!

84

Анонимен

преди 6 години

82 Не е задължително , зависи само от теб

83

Анонимен

преди 6 години

75 Боби кланът Асад управлява двойно повече години на колкото си ти чрез тероро унищожавайки политическите си противници. Кланът Асад беше по време на Ливанската гражданска война СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ В ЛИВАН

82

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо 76Благодаря за информацията. Това означава ли, че ако някой ти дойде на гости му целуваш ***?

81

САЩ

преди 6 години

До Анонимен 73 русия бая цалува *** на 4енгис хан този на Кайзера а и българския през ПСВ а и моя след като я смазах през студената

80

Анонимен

преди 6 години

78 Русофобите също не мразят никого те просто се страхуват от Русия от нейните Имперски амбиции . Може да си русофил и русофоб едно временно но не може да си русофил и българофил едновременно

79

Анонимен

преди 6 години

75 Ти не си този който ще каже на тези народи какви да ги управляват . Точно защото е Република би трябвало да има републиканско управление сиреч демократично.

78

Анонимен

преди 6 години

До въйВ голяма грешка си. Русофилите никого не мразят. Те просто обичат Русия. За това не е нужно да мразиш някой друг.

77

Анонимен

преди 6 години

До ким сун 68Хммммм...."пияния и *** руснак" пръв излетя в космоса, а "умните" говедарчетата и досега се возят на руски двигатели и не могат да направят нещо свястно.

76

Анонимен

преди 6 години

73 Целувала е задниккка на Хитлер по време на посещението му в Москва 1935 , това съм сигурен че не го знаеш

75

Боби

преди 6 години

До Анонимен 69Терора на АСАД е бил и продължава да е какъв?1. АСАД е СВЕТСКИ ДИКТАТОР(Да такъв е Диктатор но май в тоя регион само такива могат да управляват)2. Сирия е СВЕТСКА ДЪРЖАВА с РАВНОПРАВНИ ПРАВА НА ВСИЧКИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ(САР - Сирийска Арабска Република - но това не значи че са мюсюлмани нали!)Та ТЕРОРА НА АСАД е всеки който вдигне Религиозен бунт или направи престъпление на Религиозна основа да го хвърли в затвора или за по-сериозните неща да го унищожиТова важи ли за ЕС и САЩ?

74

Анонимен

преди 6 години

72 така ли бе тъпанаррр а скасонците и франките не са ли Запад, казах ви вече *** сте като гъби

73

Анонимен

преди 6 години

До САЩРусия ли е по целуването на ***? И чии *** е целувала, на Наполеон, на Хитлер? Може би знеш нещо от историята, което аз не знам. Просвети ме.

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Запад за сега се смятат нагло-саксите!Е, не че са много, ама по стар навик имат нещастието да се възприемат за "целия цивилизован свят"!Нищо,че са останали има-няма 10-15% от населението на земята и другите народи главоломно ги догонват и изпреварват на технологично ниво.Видя ли "абрамса" в Сирия, който го гръмнал китайска ракета? За съжаление, всички империи се разпадат и краварската (разбирай нагло-сакската!) вече си е тръгнала, леко-полеко! Разбира се революции не са желателни

71

Анонимен

преди 6 години

Самите руснаци ще се отърват от Асад в момента в който намерят негов заместник . Асад пречи и тежи на всички

70

въй

преди 6 години

Ислямиста и русофила мразят Запада и искат да го видят разрушен,странно нали.Такива като тях са готови да се взривят на някой площад и да избият западняците.

69

Анонимен

преди 6 години

65 Напротив бобър, точно Асад никога няма да бъде приет , но ти си много далеч от нещата там за да знаеш кой би могъл да бъде компромисната фигура приета от всички . Кланът Асад е зачеркнат много отдавна и се крепи единствено на терора който упражнява

68

ким сун

преди 6 години

Няма нищо по жалко и гнусно от русофила.Готов да ближе задните части на пияния и *** руснак и да възхвалява ислямските диктатори Асад,Кадафи,Садам,Аятолах Отомей,Кадиров и т.н.Русофила обича исляма,русия и мрази християнска и цивилизована Европа.Факт.

67

Анонимен

преди 6 години

"САЩ искат цялостна и единна Сирия без ролята на Асад в управлението."А кои са те, че да искат? Това може да го реши само сирийският народ. Не беше ли това една от ценностите на демокрацията?