29

Киа

преди 6 години

Толкова техника за нищо.Това за което са дали толкова пари е незаконо,нямат право да те снимат и записват,нарушават се правата на човека.Най добре е да вземат и дъвместно с отговорните длъжносни лица да ревизират маркировките и знаците че са наслагани безразборно както падне.!

28

Направо невероятно

преди 6 години

Евала.... Спряха корупцията на партера, а на тавана е висооооко и не се види слънце ли пече там или облаци има... Евала! Нека тъпченето продължи до откат?!

27

Анонимен

преди 6 години

97000 за патрулка???В Дубай за тези пари щеше да са и позлатени като бонус!Е,браво-за линейки и апапратура за тях няма пари-трябва да слушаме излиянията на Генка Шикерова как била купена скъпа апаратура за линейки,обаче за МВР винаги се намират!

26

Константин

преди 6 години

До asdf Eто това е интересен въпрос и някой трябва да го провери, ама май няма.

25

Анонимен

преди 6 години

Пак ще има. Ако знам,че съм в нарушение и че ще ми вземат книжката иначе, давам си 50тката и тоя запис бял ден няма да види ...

24

ДО н26

преди 6 години

Тези коли са Бронирани и могат да извозят Членове на Държавната Администрация и Летците на Изтребители до Гърция .

23

Анонимен

преди 6 години

новите коли KIA, които бяха купени с обществена поръчка за 27 млн. лв..цялата страна има 278 такива автомобила...ЗНАЧИ ВСЕКА КИЯ струва около 97 000 лева

22

До asdf

преди 6 години

разбра ли сега защо няма ' И ся кво праим?'. Който трябва си е прибрал от поръчката на колите. Пък като свършат - те колите се амортизирали и айде нова поръчка. Няма да си играят на дребно я...

21

jjddn

преди 6 години

И за какво са тия камери и микрофони в патрулката, като реално катаджията идва до ТВОЯТА колата за да те проверява и да проси рушвет. Ти му буташ едни 20лв. между документите и готово. Ходи доказвай после, че е взел подкуп. В Америка полицаите имат камера и микрофон на самата униформа и се записва всичко! Това би свършило работа! Тия шефове в КАТ толкова ли за задръстени или само се правят на такива?

20

ПОЯСНЕНИЕ

преди 6 години

Хората са свикнали че КАТ е Корумпиран и се дават 20 лева - това е Престъпление а не Корупция .Точно това се опитва ЕС да ни обясни - Корупция е случая с Делян Добрев , Корупция е Недопускане до Еврофондове за Хората поради скриване на Информация от Държавните Служители .Та КАТ да ви кажа не е Проблем - Проблем са Корумпираните Болници които не спазват Медицински Стандарти и ползват Ресурса на Здравната Каса .Разбрахте ЛИ ?

19

anon

преди 6 години

"Акт и фиш се отпечатват веднага от мобилен принтер. Животът на батерията е дълъг, а мастило за принтера има".... и какво правиме се'а? :)

18

Анонимен

преди 6 години

Абе така и така има хора които пишат тука , може ли някой да каже колко пъти ползвате новата услуга аварийно-алармена система в асансъорите ви ?

17

Анонимен

преди 6 години

и какво ще помогне тая камера с микрофон, като колата им е на 20 м зад мене, и помежду ни има още 2-3 други коли, което се случва често на магистрали ?

16

Гюнтер

преди 6 години

"И ко праим ся" е без смисъл ,защото това е политиката на тиквата киррлива!Това е "политиката' на Тиквеника,нас кучета ни яли!Пари да,влизат,мутренски радости...Имам грях,осъанахжв ***...Да ми простят близките!

15

стефчо

преди 6 години

сега пак ще му намерят цаката,просто ще лежат по цяла смяна в патрулките и ще продават наркотици когато почиват.

14

Анонимен

преди 6 години

Ще има театър пред камерата.

13

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига са ни пробутвали "проблема" КАТ!!! Спазвам правилата и никога съм не съм имал проблеми. Проблема е корупцията, шутобаджанащината, краденето от общ.поръчки, продажността на Суджука, обезсилването на България, приемането на мигранти, бедността, 1.4 милиарда давани като помощи на римляните, скапаното образование и унищожаването на здравеопазването. И проблема не миже да реши КАТ, като населението няма самосъзнание и дисциплина. А продадените над 200 000 книжки, КАТ ли е виновен?

12

А

преди 6 години

Тая работа така не става! Вкарайте ги по затворите! Те са доказани престъпници! И като подбирате новите, внимавайте повече! Не е необходимо, да са само сeлски таpикати, с асоциални прови!

11

Анонимен

преди 6 години

НЕ , НЯМА СПРАТ НИЩО

10

Ганьо от село Бг

преди 6 години

За да няма проблеми най-добре е да закриете КАТ.Защото полицаят е алчен и винаги ще намери цаката на камерите.