10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Брей много си умен. А можеш ли да опиташ месните манджи по телевизията?

9

Анонимен

преди 6 години

И какъв е смисъла да обикаляш света?Да видиш, че и там живеят хора със същите нужди, проблеми, радости и т .н.Това можеш да го научиш от книги, телевизия, интернет.Трябва ли да видиш кобра в Азия, за да знаеш, че е опасна и отровна.Това показва колко тъпо е сегашното поколение.

8

гербисто-патриот

преди 6 години

Добре е да пътува човек, не само лятото да ходи на море в Гърция или Турция, но и през останалото време да обикаля по света, да види и там как е. Но българите като цяло са консервативно настроени, те искат само да работят и рядко се сещат да пътуват, а това е нещо добро. Просто трябва да се смени нагласата на българите.

7

Анонимен

преди 6 години

Добре де, как се купуват 16 билета за 2000 евро? Това прави по 125 евро за билет..Моя билет до Перу струваше 1840 евро Възможно най-евтиния с AirCommet...

6

Търговец

преди 6 години

До гербист-столичанВие от провинцията, понеже сте природно интелигентни, така сте си уредили живота, че можете да пътувате само от село до столицата и обратно. Това в редките случаи, когато съберете пари за път. А нямате пари, защото пращите от акъл и все не успявате да си създадете работни места, които да ви носят доходи. А будалите обикалят света и се радват на живота. Щото не са тарикати като вас.

5

Анонимен

преди 6 години

И мен ме съкратиха от сезонната работа. И реших и аз да направя едно пътешествие... из казаните за смет.

4

Анонимен

преди 6 години

До гербист-столичанИ откъде ти хрумна идеята за НСИ?Щото нито в текста, нито във видеото иде реч за името на фирмата, само за девойката се каза, че по професия е статистик. След такова лъзгане, на човек отведнъж и изотвътре му иде да вярва, че всеки завършил информатика работи в информация... на гарата. Може и на автогарата, ако няма влак до населеното място.

3

гербист от ЕНП

преди 6 години

Госпожицата има правилно европейско мислене, закоето заслужава адмирации. Нека повече българи да разберат, че живота не е само работа. Човек е добре да пътува повече, да види свят, да обиколи света. А не само да работи.

2

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Напътувало се е момичето а сега е ред да се задоми,да роди три деца и след време да им разказва за Боливия,Мексико и...другите Али Бали.

1

гербист-столичан

преди 6 години

Браво на Диана, ето че ако те съкратят от статистиката, т.е. НСИ, ти се удава чъзможност запътешествия и живот. Дано повече млади хора ако ги съкратят от НСИ да се отдадат на подобни пътешествия, а не само за работа да мислят. Браво.