15

Анонимен

преди 6 години

Тука има един виден антикомунист, модерен активен борец, дето през цялото време само за мандри и комунисти-партизани говори. Наводнение - да ама комунистите обираха мандри, война в Сирия - комунистите обираха мандри, блъснат пешеходец - МИ ДА АМА КОМУНИСТИТЕ ОБИРАХА МАНДРИ. Незнам каква ти е фиксацията с мандрите и комунистите приятел, ама тея времена отдавна минаха. В днешно време едни видни демократи крадат суджуци от месарниците, може би е време да влезнеш в крак с модата?

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13 Другарю ти по цял ден стоиш на компа и пишеш простотии против ГЕРБ . Явно в БСП са само умници , защото като бяха на власт БСП-ДПС при всеки дъжд язовирите преливаха и се давиха хора . Това явно удобно си забравил . Иначе добре , че такива неграмотници като теб са малко иначе България загива .

13

Анонимен

преди 6 години

В момента властта в БГ - на централно и на местно ниво е пълна със случайници.Единственият критерий при назначаването им е да са безрезервно верни на Партията и лично на Вожда Еднокнижник.И в никакъв случай да не са по-умни от него.РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЦЕ ... за съжаление.Бог да прости нелепо загиналите в мирно време българи.

12

ХХХ

преди 6 години

Бойко се бие в гърдите че вдигнал ограда откъм Турция ,.........господ има Бойко ....господ има ! Народа като не вижда той гледа накрая ще те нареди !

11

Анонимен

преди 6 години

Така се получава когато във власта има безотговорни индивиди! Как са могли да спът спокойно избранниците ви когато са знаели че умират хора? Аз ако управлявам държава няма да мога да мигна. Ще вдигна на крак цялата полиция ако трябва и цялята арми и начело ще ги поведа да спасяваме хората.Да ама ако съм аз защото имам чувство за отговорност. Погледнете ги кои ви управляват. Погледнете безотговорнто им поведение. Погледнете ги колко са нагли и безочливи. Тези ли ви управляват? Браво им кажете!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Наглият герберастки некадърник Димитър Николов, няма ли поне да се извини на близките на загиналите хора.Гледам го цяла сутрин обикаля по Сутрешните блокове да се оправдава, как всички условия свързани с безопасността на гражданите били изпълнени.За съжаление ФАКТИТЕ го опровергават.Бога да прости невинно загиналите българи, отново заради управленска некадърност, както в Бисер и Хитрино.Съболезнования на близките им.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Мали..и..и..и глад . Дай му на комуниста суджуци на аванта и ще продаде и майка си. Явно това е наследство от партизанските години когато се крадеше кашкавал и сирене от мандрите на хората и затова само за това мислят. Това не са хора а извънземни

8

до 1

преди 6 години

Общо взето, плащаме данъци, за да има служби като гражданска защита, пожарна, полиция и прочие служби, които да се отзовават незабавно при нужда от спасяване на човешки животи!!!След 2-3 часа вече няма нужда от тях.Въпросът е: Защо плащаме данъци?Може би, за да могат разни охранени шкембелии да ходят на работа единствено и само, за да получават заплата.

7

Анонимен

преди 6 години

Защо сега го няма главния ЛЕНТОРЕЗ?? Защо в такива моменти се крие като мишок? Или е вдигнал кръвно?

6

Голата яМаха

преди 6 години

Боко що не е там, да Спасява и Наставлява!?Човекът-държаеа..

5

Анонимен

преди 6 години

"Бежанци в собствената си държава", права е жената... Обаче в момента са важни европредседателството и интеграцията на Западните Балкани, това ще ви го каже всеки гербераст.

4

ГЕРБ forever

преди 6 години

Изказването на жената е тенденцизно,породено от преживяния стрес.ГЕРБ винаги е отстоявала силна държава,където здравето и сигурността на хората са от приоритетно значение!Прави се всичко,което е по силите на на отговорните институции,така че не обръшайте внимание на медиите,които понякога преувеличават събитията,насаждайки у хората негативизъм и недоверие.

3

Анонимен

преди 6 години

А през това време ние двамата с Боко ядем суджук, и други хора също хапват суджук, суджук, суджук ...

2

1

преди 6 години

Според баце,1 куб.м вода и 1 л. е едно и също.Да се смееш ли...

1

сминдух енд чесън

преди 6 години

Общо взето спасяването на давещите се е дело на самите давещи се.