238

Боби

преди 6 години

До ИСТИНАТА"Калашника е откраднат от Шмайзер"Айде спри да ТРОЛИШ колко пъти да ти набиваме в главата че това не е вярно и всеки Инженер ще ти го каже.Концепцията за Автомата е разработена от НЕМЦИТЕ и първите използваеми Автомати/Щурмови Карабини са немските на Шмайзер 43 и 44 модел съответно 1943 и 1944 година приети на въоръжение във Вермахта.Руския патрон 7.62х39R или патрона за АК-47 е разработен в края на 1943 година и Чак 1945 година е прието първото оръжие в СССР - Карабината СКС

237

Боби

преди 6 години

До русия =джуджеЕхх Умнико Създателя на МАТЕМАТИЧЕСКИЯ АПАРАТ С КОЙТО СЕ СМЯТА СТЕЛТ Е РУСНАК. ЗАПАДНОТО РАЗУЗНАВАНЕ Е ОТКРАДНАЛО НЕГОВАТА ДИПЛОМНА РАБОТА ОТ РУСИЯ - На която Маститите Академици в СССР не са обърнали внимание основно защото трябва супер компютър за смятане на стойноститеСлед 1990 Въпросния Човек емигрира в САЩ и сега е професор и чете лекции в най-добрите западни университети.ЕХХ НАУЧЕТЕ МАЛКО ИСТОРИЯ

236

Боби

преди 6 години

До Анонимен 211Могат и произвеждат и ще ти кажа защоГледам филм за Руския Комплекс Супер Дупер Тор-2м и там дават лелички които ръчно връзват кабелни връзки със стотици малки кабелчета... Ококорих очи - Мамамустаа на запад кабелите се произвеждат от роботи ...Но при една война леличките ще продължат ръчно да правят кабелни връзки а робота без огромната промишленост зад него няма да работи зависи от промишлеността а тя е първостепенна цел при всяка война

235

Анонимен

преди 6 години

до православен путлерасИмено де, там е ад, в тука при евроатлантизма е рай, затова 3 милина българи мият улиците и слугуват на запад.

234

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 243"Оръжията на Русия спрямо тези на САЩ са като да сравняваш москвич с Кадилак"....знаеш ли, силно се съмнявам, че въобще знаеш за какво говориш! СРАВНЕНИЯТА СЕ ПОЗНАВАТ В ДЕЙСТВИЕ!Къде досега има такова сравняване? Ти на компютърни графики не се надай! А по моему, досега единственото частично сравнение е в Сирия, където гла.во.резчетата са снабдени с най-модерни краварски геги, пардон, оръжия! Е и...КОЙ ВЕЧЕ ПЕЧЕЛИ 90% ПРЕВЪЗХОДСТВО? Така, че твоя кадилак си седи затънал в блатото

233

православен путлерас

преди 6 години

До 247Именно де! Разбра ме значи. Там е рай, а тук ад, затова като истински патриот плюя по българите и България и величая Широка страна моя родная!

232

Гошу

преди 6 години

До НякойАми защото освен за оръжие, виртуална пропаганда и хакери, на които им се плаща за да се месят във вътрешните работи на омразния Запад, абсолютно за нищо друго не дават пари.

231

Анонимен

преди 6 години

До православен путлерасА в евроатлантическа България, членка на втора скорост на ЕС пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна.

230

ИСТИНАТА

преди 6 години

КАЛАШНИКОВ Е КРАДЕН ОТ ХУГО ШМАЙЗЕР!

229

православен путлерас

преди 6 години

Лъже тоя сoросoид! В Раша всички взимат по 5000 евро минимална заплата, икономиката е на първо място в света, всичко сами си произвеждаме - от микровълнови печки до леки коли по търсени и от германските, няма убийства, гейове и кражби, всички ходят с по една свещ в ръка, защото там сме чиста раса като арийската - всички сме православни славяни, даже и Кадиров, пръв другар на Вожда.

228

Някой

преди 6 години

Да, така е, в технологично отношение Русия е много , много по-назад от САЩ. Защо обаче американците натрапват хипотезата , че изостанала Русия е избрала президента им?

227

Анонимен

преди 6 години

Оръжията на Русия спрямо тези на САЩ са като да сравняваш москвич с Кадилак!Митовете насаждани в главите на трудномислещите българи са довели до закърняли способности за реално възприятие на света и наещата.

226

Анонимен

преди 6 години

Руската икономика съставлява ДЕСЕТ % спрямо тази на САЩ.И непрекъснато намалява.В технологично отношение Русия е на ниво - африканските държави.

225

чери

преди 6 години

До русия =джуджеРУСНАЦИТЕ НЕ РАЗБИРАТ СТЕЛТ ТЕХНОЛОГИИТЕ, САМО СВАЛЯТ СТЕЛТ САМОЛЕТИТЕ С СВОИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТПРЕДИ 20 ГОДИНИ. ЕГАТИ ДЖУДЖЕТО!

224

Анонимен

преди 6 години

Когато един *** застане на чело на държавата, резултатът винаги е такъв!От векове начело на прогнилата империя стои диктатор /цар или ген. секретар/ и около него верни касапи- помещици, пардон - олигарси!

223

Адам Смит

преди 6 години

"Да видим себе си."Че защо да сравняваме Русия с България. Нали е велика. Нека се сравнява, ако не със САЩ или Франция, то поне с Южна Корея.

222

ognyanz

преди 6 години

Да видим себе си. Къде са младите и красивите да раздават листовки пред парламента с текст: "Плаща ли ви се един милиард?". Такъв нов заем е предвидил в бюджета Бойко през следващата година.

221

kireza

преди 6 години

*** НА Н-ТА СТЕПЕН.....НИКАКВА СТАГНАЦИЯ,ВСЯКА ГОДИНА ИМА РАСТЕЖ,МАКАР И НЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМ....

220

Боли ме куро

преди 6 години

За рассия и Пичин...

219

Трак до хехе

преди 6 години

А ти как разбра , че са псевдо учени или просто си псевдо човек.