30

anonimen

преди 6 години

не се учудвам това валери сименовска простотия ли е те легитимни ли са да попитам щото де да знам нна какво основание ще земат глоби от тях и половината надали знаят правилника за движение да се подложат на изпит преди да дават акъл

29

Анонимен

преди 6 години

На вскиго се случва да сбърка номер, но тук намирисва на проблем с мобилния оператор и/или самата система. Мобилните оператори са, разбира се, крадливи до безобразие, но държавата в лицето на ЦГМ не им отстъпва по нищо... На мен ми се е случвало нещо подобно, верно само вдднъж за толкова години - изпратих смс, не получих отговор. Последва втори - същата работа. След 20-ина мин получих два отговора и съотвентно ме чарджваха два пъти за един и същи час....ИДДиОТИЗЪМ...

28

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо по-просто, дразнещо и вредно от шофер. И ***. Внимавайте пред кого откровеничите, че шофирате, миризливи ***.

27

Анонимен

преди 6 години

Щом си достатъчно нагъл, за да шофираш в центъра, ще си носиш последствията. Никакъв абсурд не е, пръдливите шофери трябва да бъдат възпитавани.

26

Анонимен

преди 6 години

До francuzoikaПука ни как е в "parij".... Aз такова населено место не знам / ако е населено место / , а ти си французойка колкото аз съм Моцарт....По-верроятно е да си от Dolni Trambej... та затова толкова мъдро използваш буквата j.... Дет се вика, направо си един Иванчо Йотата... не че знаеш кой е...:):):)

25

francuzoika

преди 6 години

v parij ne e taka

24

Ганчо

преди 6 години

От къде ще напълнят касата на някоя партия? Само от такива гадни номера. И да се жалиш, тези са като еничари, не признават нищо. Отгоре на това са и доста груби и нагли, смятат, че са богове. Ако няма полицай наближава времето при което ще бъдат бити. Номера който са погодили на човека не е нищо ново. Това е една паразитна структура събираща пари от нищото.

23

Анонимен

преди 6 години

Има някаква схема тука.

22

Анонимен

преди 6 години

Когато на табелата пише "1303" и човек изпрати смс на този номер, и нещата не работят, тогава определено проблемът не е в човека. Ако на табелата пишеше "+359/1303" тогава вече е друго. На мен ми вдигнаха колата, защото била частично на персонално място, а маркировката е изтрита и не се вижда грам, освен ако не легнеш на земята с фенера да видиш къде по фугите имало боя. Още малко и Филиповци и Костинброд ще ги направят зелени и сини зони, само и само да събират пари. Един паркинг не направиха!

21

Анонимен

преди 6 години

Ползвайте sms templates програмки, ако всеки път пишете съобщението все някога ще объркате или номера на колата или тел. номера....

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1 Абсолютни закони, има само в абсолютно идuотски държави. А ти прочете ли, че просто системата е отказала да работи ?А проблемът с "+359" може да се коригира много лесно - Просто разработчитицте ги е домързяло при тестовете и са решили, да претупат работата.

19

Анонимен

преди 6 години

Най добре да оставиш 20 лева на антената и хората ще проявят разбиране!

18

бургазлия

преди 6 години

В Бургас на два пъти бъркам номера на колата си и ми слагат скоба , но глоба не са ми вземали , на коректни хора съм случил !!

17

Анонимен

преди 6 години

То както е описано, тея от ЦГМ цял ден са го чакали там за тея 36 лева. И той да чака цял ден няма да има прошка.

16

Анонимен

преди 6 години

Техниката сложна..народа ***....

15

Анонимен

преди 6 години

интересна работа, на мен защо не са ми се случвали такива неща?

14

1

преди 6 години

няма такава сензация. днес.бг толкова ли няма новини?

13

УМЕН

преди 6 години

Не вярвам на такива "новини " точно в този сайт!!!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Досега скоба не са ми слагали а паркирам ежедневно, ама явно някои нямат акъл за 2стотинки

11

Анонимен

преди 6 години

До асдфИ ще ти излезе двойно или тройно. Щото получил или не отговор те си таксуват 1 лев за СМС и после 1 лев за талон... а ако е в синя зона ти излиза 4 лева!