55

Кажи бе, кажи

преди 6 години

До Анонимен 47Как при БСП с 275 лева заплата държавата не била фалирала,а сега с 500 ще фалира.Ами кажи първо колко е бил дългът при Станишев и колко е сега.Ами кажи ти де, нали много знаеш?При БВП 100 милиарда сега е 30%, при Стнишев при БВП 35 миларда колко е бил дълга?Хайде кажи!

54

реконтраадмирал

преди 6 години

Каракачаков отсъства, защото той в момента прави конкурс за нови служители в МО. Който най-убедително се представи с "Хайл Хитлер!" печели конкурса.

53

Arsenal

преди 6 години

Премиерът в ефир обижда с "ахмак"народен представител, а министър Каракачанов се прави,че разбира и решава проблемите на армията.Бай-Ганьовщината процъфтява всеки миг с това некадърно правителство.

52

кой изяде фъстъците

преди 6 години

До НЕМА ОБУВКИ ЗА цярпредлагаш - докато не летят, да се прекратят НЕМЕДЛЕНО всички договори за доставка на храна в ресторанта, дрехи, обувки, хавлии за гъбички в банята и тн изискуем минимум за щастлив полет, и да се обявят търгове за нови доставчици на по-разумна цена.а сервитьорките да се преназначат временно секретарки и гардеробиерки в Президентството, след задължителен преглед при венеролог, разбира се? готвачът с готвачките - в стола на милицЮнерите да бърка боб вместо да пече пържоли.

51

Анонимен

преди 6 години

НС трябва да пита Радев за "суджуците" от Графигнатиево, а не Каракачанов !

50

Анонимен

преди 6 години

за новите самолети да питат единствено следващия състав, обучаван в момента в Долна Митрополия каква марка искат да карат,а предвид недоволството от реалността, ветераните да се пратят в отпуск до ремонтиране на щайгите май-октомври 2018 г. с подписване на всички технически Протоколи по бюрократичен устав.

49

АМАН От крадци

преди 6 години

Ситуацията с авиацията е ясна.КОГАТО ЧУЖДИ ШПИОНИ И ДИВЕРСАНТИ НАРЯЗАХА СТОтиЦИ ГОДНИ САМОЛЕТИ И чистак нови двигатели за милиони долари единия Пилотчетата си Трайкаха ЧЕКАХА ЗАРПЛАтИ И ПЕНСИИ.СЕГА ИМ С Е ИСКА НА САМОЛЕТИ ПО 2 билиона долара всеки да си развяват дупетата над Балканите ..КЪде са истребителите МИГ 23 ставаха за въздушна полиция перфектно..НАРЯЗАЛИ ГИ ТАКА ЧЕ Д А НЕ МОГАТ ДА С Е РЕМОНТИРАТ .Сега нагли военни самолети вдигат шум над БАлкана Балкана възмутен

48

НЕМА ОБУВКИ ЗА цяр

преди 6 години

Браво че са се отказали ще спестят милиони от супер скъпи полети.Армията обувки за Воиниците НЯМА те ЩЕ СЕ РАЗХОЖДАТ С СКЪПИ самолети напред назад.няма да летят и толкова..НАгли престъпници ограбващи десетки милиарди годишно от народа ги харчат само за нагло ненужни корупционни цели през партиино подставени компании..Това БСП го знае перфектно знаят го и престъпниците от ДПС и ГЕРБ

47

Анонимен

преди 6 години

Защо се скри така храбрият войвода?!!

46

TPE3BEH

преди 6 години

Лобито за Грипен е доста силно, щом и бунт сред пилотите успяха да организират...Положението във военната авиация е било много по-зле, Миг-29 не летяха през голяма част от миналото десетилетие.

45

до българин

преди 6 години

Е,то вече вие от ГЕРБ застанахте зад свинския ***.Визирам този на Шкембе войвода разбира се.

44

27 години преход

преди 6 години

До българинно само когато не са на власт, в опозиция е по-лесно. като са по министерските столчета друга песен пеят "народните избраници" за стачкуващите, даже другарите щяха да уволнят дисциплинарно пилотите още същия ден, тъй като армията "не е пансион за девици".

43

пешеходец

преди 6 години

Може летците да са прави, но самия факт на протест в армията сочи, че дисциплината вече е нулева.

42

българин

преди 6 години

БСП ще застанат и зад свински *** само да е срещу ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 6 години

39-тия,знаеш ли какви простотии си изходил.Как при БСП с 275 лева заплата държавата не била фалирала,а сега с 500 ще фалира.Ами кажи първо колко е бил дългът при Станишев и колко е сега.Или тази тема ще те вкара в размисъл,който е твърде труден за умствения ти багаж.Хайде сега нещо по-лесно.Кажи,ако си спомняш,какви бяха цените тогава и сега.Аз ще ти помогна.Кошницата в магазина тогава я пълнех за 7-8 лева,а сега за същите неща една двайсетачка не ми стига.А за сметките не ми се говори.

40

до 39

преди 6 години

Нормално е да не познаваш хора,които вземат 500 лева,а само такива със заплати от 2600-3000 лева.В обкръжението на ГЕРБ сте така.Но повярвай ми,аз познавам много,които и 500 не вземат.

39

Анонимен

преди 6 години

Ако стане война и нещото, наречено военен министър, ще умори врага ....от смях

38

до Знаещ

преди 6 години

За разлика от тебе,хората вече не вярват на разните му стъкмистици и продажни журналисти,а на очите,ушите и джоба си.А те казват нещо друго.Заплатите били скочили с десетина процента.Такова нещо не се вижда,но дори и така да е,що не кажеш с колко процента са скочили цените на ток,парно,газ,вода,хранителни продукти и какво ли още не.А за голямото увеличение на пенсиите с два лева просто нямам думи.Но за сметка на това управниците си вдигнаха заплатите не с два,а с две хиляди лева.

37

Анонимен

преди 6 години

В тази държава всеки иска пари. Е. ок. давайте да печатиме тогава, барем се кротнат.

36

истинате е

преди 6 години

че Каракачана иска да тупа топката възможно най-дълго и да прибира едни парички от руснаците за съжавяване на мъртавците Миг и Су. Щото ако купим Ф-16 Локхийд- Мартин комисионни не дават!