45

Анонимен

преди 6 години

Колкото са интегрирани ромите в Бг

44

Анонимен

преди 6 години

Щом са впрегнали Фандъкова,единствения по-свестен политик от ГЕРБ да ни убеждава за МИГРАНТИТЕ /не за бежанците/,работата е зле!Или ще крадат или проблема се сгъстява! Да пуснат Динко и Перата да проверят как стоят нещата , а не да засекретяват телта!

43

Тези

преди 6 години

двамата са проклятие на национално и местно равнище. *** е, че вие продължавате да ги избирате.

42

Helleborus

преди 6 години

За да си измият ръцете с нашето милосърдие. Ние сме богати, но сме милосърдни. Парите идват в Европа, но нищо, вие също елате в Европа, не ни се сърдете, че ви крадем. Само че парите от кражбите отиват на едно място, а гладните мигранти черпят от бюджетите на държавите. Които не се захранват от тези милиони, спечелени по чуждите континенти. Така обикновения европеец, освен, че обеднява, изхранва и ограбените от върхушките хора, докато въпросните върхушки само дебелеят и измислят "ценности".

41

Анонимен

преди 6 години

Такива са резултатите, когато София се управлява от несофиянци.Селяните мразят София и се опитват да я съсипят - и Борисов и Фандъкова са прости *** от околните села.

40

Helleborus

преди 6 години

Защо при глобализацията народите, при които отива бизнеса се сриват? Защото е като пирамида. Отгоре се засмуква със страшна сила и колкото си по-долу и по-в периферията, толкова по-бързо си оглозган. Защо Африка не става по-добре, откакто ние сме стъпили там, с нашите фирми, с нашите политици? Защото това е в буквалния смисъл кражба, но узаконена. И тези, които го правят, денонощно изнудват европейското общество с думи като толерантност и милосърдие, равенство и справедливост, интеграция.

39

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова е доказано некадърна, както всички в ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 6 години

Я, Самоковската посушница кога се е върнала от шоупнига в Лондон ?

37

Българина

преди 6 години

Ей женицо, всичките проблеми ги решавате като на ул раковска ! От 4 платна стана 2 платна с една кофа боя! Изчезвайте о време.

36

Анонимен

преди 6 години

КОЙ?КОЙ я избра?"Умните и красиви" софиянци си избраха една посредствена женица,която им разказа играта.Хак да ви е.

35

Helleborus

преди 6 години

Ако наистина искахме да помогнем на тези хора, нямаше да експлоатираме мините в Африка, да изнасяме диаманти и суровини, същото и на други места по света, нямаше да подпалваме войни. Щяхме само да търгуваме с онова, което произвеждат, но щяхме да ги оставим да си го произвеждат те. Такъв е бил замисъла отначало, всеки народ произвежда нещо в земята си и търговията е размяна на блага, които имаш, за такива, които нямаш. Със сигурност има какво да се купи от всички народи, ако се оставят на мира.

34

Helleborus

преди 6 години

Днес ни се обяснява, че ние сме по-богати от тях. Богатството в банките е виртуално, то зависи от цикъла на труда, сеене и жънене. Ако не правиш нищо, ако не работиш и инвестираш, ако не произвеждаш, парите са куп хартия. Тези хора са точно толкова богати, колкото нас, парите са в земята им. Иска се работа и нищо друго, за да ги извадят от там и да ги получат във вид на годни за консумация блага. Природни ресурси плюс труд, това е богатството. Всеки може да го прави у дома си, ако не му се пречи

33

интерирация

преди 6 години

те опитали нелегално през границата, обаче наште убавци ги вкарали легално да зареждат наргиле, вместо да ги върнат веднага обратно.

32

Анонимен

преди 6 години

Това, че окончателно се напълни с камилари, означава, че кризата е приключила, така ли? Компирка.

31

Цвинокио

преди 6 години

интегриран емигрант и честен гербажия няма.......

30

Helleborus

преди 6 години

Нямам нищо против това да се помага, но не и да ми го казват политиците, които приемат правилата, съсипващи живота на милиарди хора. Нашите политики позволяват да им копаем богатствата, да ги колонизираме и да им даваме оръжие в ръцете. От това ние не печелим нищо, печелят една шепа хора на върха. И точно те идват да ни говорят за толерантност и солидарност. Благодаря, имам и двете, но не по поръчка отгоре и без да се види глобалната картина. Парите не са в банките, те са в земята на тези хора.

29

Анонимен

преди 6 години

При положение че по законите на България а и по международните НЯМА НИКАКВИ БЕЖАНЦИ В БЪЛГАРИЯ и да натрапвате тази лъжа ,значи че домократите сте едни перфектни измамници . Имате престъпници влезли с нарушения у нас а престъпник не се интегрира . Мястото му е в затвора .

28

Helleborus

преди 6 години

Ако следваме българския "модел" те ще образуват нова и още по-крайна ислямистка партия, която ще се бори освен за майчините им езици, за още куп промени, културни и кулинарни, за да не ги обидим нещо. А ако следваме европейския модел, по закон те имат право да се самоопределят за марсианци и да решат да създадат държавата Марс в рамките на България. А ако се имат предвид поуките на историята, техните поколения ще бъдат по-крайни фундаменталисти и по-неинтегрирани от своите родители.

27

Анонимен

преди 6 години

Г-жо Директор Училището се напълни - няма място за други .Айде стига толкова вече сте ги канили

26

Анонимен

преди 6 години

Тази смотана и сополива женица оправи София, сега ще интегрира камиларите. Всеки вижда, където и мина ремонта, проблемите се удвояват. И това не са бежанци а мигранти! Да се връщат пи земите им! Муслимана където е минал, трева не е поникнала!