16

Анонимен

преди 6 години

Какво ще правят с Мейзерицата искам да знам !

15

Анонимен

преди 6 години

Болни мозъци колкото щеш в тая ***...той ПРЕМИЕРА не е у ред че виповете шъ съ у ред...

14

Анонимен

преди 6 години

Абе гледах и интервюто при Карбовски и ми се стори, че на нея по-скоро за нея и е жал, че си е съсипала живота, отколкото за това, че е починал човек на 40.Плюс това то е ясно, че той се е хванал с нея само, за да си оправи живота и може да и е кръшкал от време на време.Нищо чудно и да си е умишлено убийство.

13

Анонимен

преди 6 години

Значи той искал да се направи на ГОЛЯМ, но умрял неясно защо- дали не могъл да се развърже, дали сърцето не издържало на натоварването или силите му не достигнали да се справи със задачата, обаче тая отива в затвора, защото била най- наблизо. И не и стигнал акъла как да го развърже или да пререже опашките.Извод- избягвайте да сте наблизо!

12

Анонимен

преди 6 години

Има мноооого пари в химията, които ползват тия комплексари. И всички знаем с какво се заниват, когат не блъскат в залата. Кое не е ясно с тоя чадър?

11

Анонимен

преди 6 години

Това е някаква комедия! Единственото вярно е, че е убийство по непредпазливост. Защо няма публикувините резултати от аутопсията на тоя? По-специално изследване на кръвта и космените луковици? Щото и на гол *** да се бръснеш - остава с какво си се друсал 9 годинки в космената луковица. Само не ми е ясно какво знае тая, че толкова я пазят?? И лансират версия, че е невинна?? Случайно вързах човек на маса и той взе, че се задуши. Ама не знаех, че така ще стане! Гении меверешки! Колко ви платиха?

10

Анонимен

преди 6 години

Не мога да проумея, какви са тези наши криминалисти? Защо да го убива, направили са симбиозата, мускули и глупост, живели са си добре. Тя е една *** с големи ц///ци, нищо друго. Хванала се на безумието да помага на това момче, като и двамата добре са знаели, че е опасно. И ще я съдят, защо? Кой и как доказа умисъл, мотиви? Или близките му натискат съда?

9

Анонимен

преди 6 години

"Скалата" нали беше пръв свидетел. Понеже лежал в Турция за мъкнене на ефедрин през граница и нашите ТВ-продуценти го призоваха да си даде мнението.Тази не си ли сменя 5 пъти показанията, докато се напаснат за по-малка присъда?

8

Драган

преди 6 години

Тоя какво е правил с такава жена ?

7

Анонимен

преди 6 години

Най-много самоубийства са се случвали след фразата "Глей ся какво мога".

6

Анонимен

преди 6 години

И тази беше участник в шоу по Нова тв. - "Черешката на тортата". Все такива да ги канят , пример да дават. Браво на продуцентите на всички предавания, излъчвани по Нова тв.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя и сам е можел да си върже свинска опашка на врата. За какво му е бил съучастник?

4

Анонимен

преди 6 години

Когато си воден само от животински нагони и живота ти се свежда САМО до секс/наркотици/ядене/пиене и други първични състояния, то няма как да стигнеш докъдето и да е - основно правило в Христовото учение ! Тия 5,6 , че дори и 10 години нищо няма да променят, при липса на ЖИВОТ С ЦЕННОСТИ И ВЯРА. Но по този безумен път се суркат 99,99 % от хората т.е е доста широк... Нищо ново под слънцето.

3

Анонимен

преди 6 години

"Излязла, за да отиде до близкия магазин, но той бил затворен, след което отишла до съседния и когато се върнала, той вече бил в безпомощно състояние. Тогава го набила."БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЯ СВЯТ, БОЖЕ! ДА СЕ ЧУДИ ДА ПЛАЧЕ ЛИ ЧОВЕК, ДА СЕ СМЕЕ ЛИ.

2

Анонимен

преди 6 години

Тая преди да са я осъдили, си живее на свобода и се налива с вино в телевизионни предавания.

1

Анонимен

преди 6 години

4 години ли е максималното наказание за убийство по непредпазливост в България? Сега ми става ясно, защо никой не спира на пешеходна пътека.