22

don

преди 6 години

Защо ни занимавате с глупости кажете какъв е стандарта на живот в странатанай ниски доходи - най високи ценикачеството на стоките под стандарта" политиците " да кажат защо 27 години вървим надолустанах ме роби на европейците95 % от работещите в чужбина за домашни прислужници или ниско платена работаи щом в момента се говори и се убеждава че Русия е враг а Турция приятелпросто България я унищожават така наречените европейски съюзницизакона джунглата силния изяжда слабияЛИКВИДИРАНИХАНИ

21

Циник

преди 6 години

Цитат :" Все се каним как това ще е последното управление, онова ще е последното... И все същите озъбени мутри, ненаядоха се.Оня ден Борисов обяви как щял да даде половин милиард за Африка. Но, че народът му загива, че хората нямат пари за лекарства - чудо голямо. И си печелят избори и ни дерат по три кожи, и няма край."Браво колега!Ще свалят Борисов....и кого ще изберат милионерите от БСП ?? И те - ще ги оправят??? Ще...ще....да си купите повече лубриканти - защото комунистите ще бъдат груби!

20

Анонимен

преди 6 години

Целта е да добутат управлението още две години,когато ще спрат еврофондовете,дотогава кой каквото можал "усвоил",пък после други да му мислят.

19

Анонимен

преди 6 години

Сплотяват ги парите,а не атаките.

18

Анонимен

преди 6 години

"Червените атакиТЕ" - не знам за политиците, ама журналистите в Днес.бг .... Как може в заглавието да имате грешка!?

17

Анонимен

преди 6 години

Оня пич, дето стреля във Вегас на концерта... Понякога си мечтая, че ги събират на един голям концерт, на една голяма софра всичките от началото на прехода. И ме изтърват някъде наблизо... Рая ще слезе на земята. Поне за мене.Наистина чувствам това, което пиша. И, мисля, не съм само аз така.

16

kolio99

преди 6 години

то ще им е последното управление на т. нар. патриоти:-)))

15

Анонимен

преди 6 години

Не знам. Крадливия Гейнишев и Гоце Триперозния бяха свръхродолюбци в сравнение с тея там в цветарника. Дето ги торят с луканки и ги оцветяват с Калинки. Хейтър съм бил... Убиха родителите ми с тея здравни реформи и с тея евроатлантически Хелзингски неща, дето спокойно могат да бъдат причислени към бойните отровни вещества! Имаше моменти навремето, мислех, че няма да оцелея. Мислех да отида там вътре и да стрелям докато някой не ме улучи в главата... Писнало ми е от лицемери.

14

Анонимен

преди 6 години

Всичките тея там, в тая грозна сграда с някви павета отпреде там, изобщо не си дават сметка, че действията им сега отекват в бъдещето като неазнам какво. Последствията от действията на повечето от тях се равняват на геноцид с употребата на биологично и ядрено оръжие. За такива неща се разстрелват военопрестъпниците. Тея са от над 15 години в политиката и няма начин да не знаят какво причиняват на България. Това, което правят не е убийство по непредпазливост, а си е напълно умишлено!

13

Анонимен

преди 6 години

Българина трябва да разбере само едно. Корупцията независимо от къде идва бърка и само единствено в неговият личен джоб, лишава го от нормално живеене в собствената му страна. Живота на тази земя е ограничен и не го забравяйте!

12

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво ги сполтява тея, ама ако патриотите са истински патриоти, ще вземат по един калаш и жив гербер няма да оставят. Щото сега главния цветар, след като прибра парсата от спирането на белене и Южен Поток във вид на магистрални комисионни, с треперещ(от мерак) глас говори за аеци и потоци. Ама ги спря. И това погреба шансовете за независима политика и качествен живот на още няколко ДЕСЕТКИ ПОКОЛЕНИЯ българи.

11

Анонимен

преди 6 години

Герб и бсп са едно и също нещо?Всичко е димка зад която се крие едно добро сътруднчество за ограбване на държавата!Ако бсп бяха истински борци за справедливост и срещу корупцията имат хиляди начини като напускане на парламента които е с5% доверие организиране на протести срешу герб от които Бойчето се страхува блокиране на избора за ВСС докато не се изберат честни и независими кандидати?Но нищо от това не се случва и няма да се случи защото олигарсите и червените барони са доволни. А цирка е

10

zeus

преди 6 години

ГЕРБ и лъжепатриотите са захапали дружно кокала и ще го пазят, докато по него има месце за лапане, после ще почнат да се ядат едни други.

9

Анонимен

преди 6 години

Какво е едно заглавие в днес.бг без 4-5 неправилно използвани тирета?!

8

Анонимен

преди 6 години

Що не си преправите заглавието на следното, ***? Ще е още по-дразнещо така:Червените атаките - само сплотявали ГЕРБ - и патриотите

7

ЗВЕРОБОЙ

преди 6 години

Цепим ТИКВИ всякакви. Малки, големи, кухи и пълни със семки. Специалистът по рязане на тръби от социализма ХАРИЗАНОВ от неговия измислен институт защо не е в ЗАТВОРА след като "изпревари" ц.то и изкопа стотици километри тръби от Напоителни системи. И кои са тези шефове в ТВ-то дето го канят него ПРЕСТЪПНИКА да дава акъл как да живеем

6

Анонимен

преди 6 години

Червените атаките. Що за глупости пишат? Вярно, че пийнах снощи...

5

анонимен

преди 6 години

псевдопатриотите ще крепят герб защото след нови избори няма да видят нста в името на кокала да крадем другари неуморно пьк после ще го мислим

4

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

3

Анонимен

преди 6 години

Какви се тези жаргони, които използвате? Атаки, нападения и прочие звучи много грозно. Ако изнесените данни са истина то тогава нещата са много лоши за нашата страна и не бива с подобни жаргони те да се обезличават. Разберете, че България е ПРОПИТА до дъното на костите си от корупция и така няма как да продължаваме и занапред. Сигурен съм, че във всяка страна корупция има но не и на такива нива като при нас. Данни за корупция не бива да се замитат независимо от къде идва информацията.