17

Ноа

преди 6 години

Тея богатите области ако ги отлъчат от ЕС , ще настанат гладни години на санкции и ембарго. Та нали в ЕС продават стоката си. Никога няма да признаят независимоста им. Статут някъв да , ама то си е прах в очите. Ако искат да си запазят стандарта , да не се надигат много.

16

СТОП ЕС

преди 6 години

ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗВАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ УКРАЙНА РАЗПАД,АНГЛИЯ ВЪН ОТ ЕС,КАТАЛУНИЯ И СЕВЕРНА БАСКИЯ НЕЗАВИСИМИ,СКОРО И БЕЛГИЯ,ИТАЛИЯ И ФРАНЦИЯ В ФРАНЦИЯ МАРСИЛИЯ 90 ПРОЦЕНТА СА МЮСЮЛМАНИ(АРАБИ И ***)КОРСИКА ИМА ИТАЛИАНЦИ,ИМА И БАСКИ И КАТАЛУНЦИ И В ФРАНЦИЯ ТОЧНО В ТАЗИ ЧАСТ НА ФРАНЦИЯ ГРАНИЧЕЩА С ИСПАНИЯ,СЛЕДВАЩИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ СА МОЛДОВА,МАКЕДОНИЯ В МАКЕДОНИЯ 50 ПРОЦЕНТА СА АЛБАНЦИ А АЛБАНЦИТЕ СА КОРАВИ *** ЩЕ КОЛЯТ ЗДРАВО.РУМЪНИЯ НАД 2 000 000 УНГАРЦИ,БЕЛАРУС НАД 2 5 00 000 РУСНАЦИ...

15

Анонимен

преди 6 години

СЛАВА СЕВРЮКОВА- МНОГО ЗЛИНИ ЩЕ СЕ ИЗСИПЯТ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ ,МНОГО ЗЛО ОТ ВРАГОВЕТЕ СИ ЩЕ ВИДИ БЪЛГАРСКИЯ РОД,НО БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА ,И ПОСЛЕДНИТЕ ХОРА НА ТАЗИ ЗЕМЯ ПАК ЩЕ СА БЪЛГАРИ ,ЗАЩОТО САМ БОГ И АРХАНГЕЛ МИХАЙЛ ПАЗЯТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ .СИЛНИ ДЪРЖАВИ И ИМПЕРИИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ,НО БЪЛГАРИЯ НЕ.

14

L

преди 6 години

Не хората са виновни, държавите са малко за всички мераклии за власт.

13

Анонимен

преди 6 години

ГГ

12

Българина

преди 6 години

Едно време е имало градове държави сега е същото. В една област или град се Митов нцентрира ресурс на останалите, областта е богата и с влияние, след което провинцията се усеща м спира кранчето. Престои спиране на кранчето

11

ФАКТ!

преди 6 години

България обаче ще пребъде бедни боси обаче ще пребъдем!Много от "големите" няма да ги има!Така става като харчиш повече отколкото произвеждаш.Г.з глава затрива!

10

Анонимен

преди 6 години

Правилно е казал Айнщайн за човешката глупост. Наистина е безкрайна. Хората, за съжаление, са изключително първосигнални и им е трудно да мислят. Това е особено валидно за по-новите поколения, които вече са мнозинство и които ще докарат света до мизерия с глупостта си. Хората като Тръмп, Пучдемон и т.н. са във възторг, че вече е толкова лесно да се манипулира масата. Ако преди масата се идентифицираше със стадо овце, сега тя е направо група амеби.

9

ГАДОРЯН

преди 6 години

Да не съм лош пророк но имам чувството че бъдещето ще е градове държави както в античността. Глад, мизерия, вода и храна чеи кислород кът. Голямо шоу ще е. Нещо средно между филма Лудия Макс и играта Фел оут.

8

ФАКТ!

преди 6 години

Разпадането на Европа е в интерес на Сащ защото така намаляват конкуренцията!Нали ЕС много обичкаха Сащ а сега да го ядат!

7

sopol

преди 6 години

и после като навлязат войски с *** с 3 *** души ще се отбраняваш. прости хора. тва че европа е свободия, не значи че *** от африка и азия не чака да ни изколи и преввземе. гледай *** и не питай

6

Анонимен

преди 6 години

Направиха го значи и италианците ? Браво . Хората искат все повече автономия, после следва въпроса за независимост . Искат сами да определят съдбата си . Кой може да ги съди . Ние кога ще имаме своя Пучдемон ? Или до последно ще бъдем в потъващата лодка ес само заради едните фондове .

5

шматка

преди 6 години

От глобално село ЕС се превръща във феодална селяния

4

Анонимен

преди 6 години

Бе да се разпада тоя...........съюз от третополови гейове туй ли трябва да е новината на деня. Въпроса е защо толкова късно?

3

Анонимен

преди 6 години

С Европа е свършено. Най-после гърбоносковците постигнаха целта си.

2

Анонимен

преди 6 години

...... от Сицилия няма ли и те да се делят, или уреждат новодошлите мореплаватели?

1

Otto

преди 6 години

Pochna se mai.sega gledaite vnimatelno Evropa nqma da e sashtata Evropa sled 10 godini