126

Анонимен

преди 6 години

тва проучване е прах в очите - нямя нищо вярно в него

125

v

преди 6 години

До петко Кой е един и същи бе, гадино ***? Ходим се жертваме за вас, а ви ни обиждате. Виж себе си първо, твоите ризи, после другите. Кой знае, какви си ги вършил1

124

Тъпанар

преди 6 години

"...още не са отлетели от семейното гнездо."Че те като "отлетят", все едно не ги издържат пак мама и тате...

123

v

преди 6 години

До вече неЖененЛеш ли били жените? А ти и повечето мъже какви сте? Вие сте сто пъти по голяма леш, ама егоизма ви не го признава, защото вечно се оправдавате за греховете си. Мислите, че едно и също нещо е грях за жените, а не за мъжете. В тотална грешка и заблуда сте.

122

v

преди 6 години

До АнонименА ти като гледаш,коментарите на някой от тук не са ли женомразки? Защо да не може да се каже нещо, ако е лошо да работим да го променим?

121

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългарските жени ли?При тях не е 90%.При тях е 99.99%.

120

Анонимен

преди 6 години

Майката ражда, но майката може и да унищожава.Затова в нормалните държави има пансиони за деца. Не за сираци. За деца със семейства.От малки да се научат на намостоятелност.В нашата ла/няна държава свичко е наопъки, както винаги.

119

Анонимен

преди 6 години

А защо си мислите, че 90% от българските жени не живеят с мама и тати?

118

Анонимен

преди 6 години

Разведените нямат думата. Не сте дорасли ментално да заявите позиция по темата.

117

Анонимен

преди 6 години

мама и тате имат пенсия,дом,храна....да са живи и здрави дореде умрът

116

Анонимен

преди 6 години

отделно така се изоставят възрастните родители и на старини няма кой да помогне за каквото и да е -помислете че и вие ще остарееете

115

Анонимен

преди 6 години

да плащаш на някой кияк 400лв на месец за квартира или 500лв на банката доживот ааааре нема нуждаа

114

Анонимен

преди 6 години

Брутално ниски заплати в бг как да си купят жилища младежите с 500-1000 лева да си кипиш жилище и да имаш жена и деца е невъзможно!

113

горд дядо с 2 внука

преди 6 години

Това е от америка!Там младите ги натирват рано-рано да си търсят късмета,а много често самите млади бягат,щото ги тормозят!А на стари години куковците отиват в старчески дом,и там реват, че си нямат никого да ги погледне,щото младите са прекъснали всякакви връзки с тях!Лично моето мнение е,че каквото повикало,такова отвърнало!Това е по-специално при англосаксонците!При италианците няма такива работи!Друго не разбирам,това джурнале защо изобщо е написало това нящу!?

112

Burzum

преди 6 години

Добре де допреди петдесет години хората са живеели заедно няколко поколения в целия свят и това стотици хиляди години още от пещерите защо това да е зле днес...

111

К

преди 6 години

Българската жена стана нагла *** .Никога не бих се оженил за полякиня,чехкиня,румънка и българка.

110

Анонимен

преди 6 години

Аз не познавам нито един, който да живее с майка си и баща си, жена ми също. При такъв процент би трябвало да познаваме поне няколко.

109

Анонимен

преди 6 години

"90% от българските мъже живеят с мама и татко. Защо ли?"Пълна измислица. Уволнете си източника.

108

Е то по хубуу няааа

преди 6 години

Искам да живея с мама и татко.....ама живея с жена ми.....Не се набутвайте мъжеее...само в началото е интересно . Късно е за мен вече.....колкото се може по до късно останете ергени. Родителите не ти държат сметка като излезеш с приятел на кафе а се прибереш при зори ...(трудно....и случайно ти падне батерията или си забравиш телефона вкъщи) .Ако можех....да върна времето ... доживотен ерген... !!!

107

Пора

преди 6 години

Съвсем нормално е хората да живият заедно - така в нило хиляди години още от кроманьонците - това че американците налагат това отделяне последния половин век не значи че е нормално! Нормално е хората които се обичат да са заедно и да си помагат колкото могат всичкото друго са празни приказки...