83

до 122

преди 6 години

Една трета от територията на Турция са кюрди. И те искат да се отделят от Турция.https://joshuaproject.net/assets/media/profiles/maps/m12877_tu.pdfСъгласен ли си? :-) Това са опасни прецеденти, връщаме се към средновековието, с цепене на мини княжества.Очевидно мразиш България, въпреки че тази страна ти е дала образование и научила да пишеш и четеш на български.В България турци няма, има български мохамедани. Не се "величай" като турчин. :-)Нали знаеш кое място в ада заемат предателите?

82

турчин

преди 6 години

До 120Скоро и референдум ще има, само спокойно. Каталуния, Крим, Донбас - СВЕТЪЛ ПРИМЕР ЗА ОТДЕЛЯНЕ НА КЪРДЖАЛИ ОТ ***! ДА ПОСЛЕДВАМЕ ТЕЗИ ПРИМЕРИ, ИМАМЕ МНОГО ЗАЩИТНИЦИ, КОИТО ХАРЕСВАТ ТОВА И СЛЕДОВАТЕЛНО ЩЕ НИ ЗАЩИТЯТ И НАС. Ти самият искаш Каталуния да се отдели, нали? Ами значи разбираш както каталунците за автономия, така и нас турците че си искаме да се отделим и искаме автономия

81

турчин

преди 6 години

До 116НЕ, НЕ, НЯМА ДА СЕ МАХАМЕ! И НИЕ КАТО КАТАЛУНИЯ СИ ИСКАМЕ АВТОНОМИЯ на Кърджали от *** ! Каталуния я подкрепяте за независимост от Испания, а нас не! Защо бе, какви са тия двойни стандарти?

80

до турчин

преди 6 години

Направете си референдум и гласувайте бе!Ако спечелите може да се присъедините към Турция, Зимбабве, Занзибар, Тимбукту или който там решите.Ако погледнем студено, безпристрастно ситуацията, проблема на България е обезлюдяването (едно населено място изчезва всеки месец), демографския срив (първо място в света сме!), застаряването на нацията и липсата на национална дългосрочна доктрина/концепция за развитие на България.Кюрдите по същата логика може да ви вземат сериозно парче от Турция.

79

турчин

преди 6 години

Путин и Ердоган в момента са първи приятели и смятам, че ще ни подкрепят за отделянето на Кърджали от ***. След като няма проблеми с Каталуния, Крим, Донбас и всички другари и приятели на Путин подкрепят това действие, смятам че и нас ще ни подкрепят да се отделим от *** и да станем автономия, а защо не и да се присъединим към Турция? Путин и Ердоган са с нас!

78

Циник до турчин

преди 6 години

Абе *** къф турчин си ти бе - пазарджишки ци га нин@

77

турчин

преди 6 години

Трябва да има равнопоставеност в мненията и действията! Щом искате Каталуния да се отделя, Донбас да се отделя, Крим да се отделя, тогава ние искаме и Кърджали да се отдели в автономна област! Не може за едни да искате да е така, за други онака. БЪДЕТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ, ДРУГАРЕ!!!!

76

Анонимен

преди 6 години

Българиндо турчин Одрин - Български

75

турчин

преди 6 години

Крим - рускиКърджали - ТурскиВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!!!

74

турчин

преди 6 години

До AnonymousКои точно танкове? Ония петте броя НАТОвските ли? Ами викайте ги да ни помогнат с отделянето на Кърджали от ***. А руснаците си ги чакайте, лошо няма, ще дойдат та само стой та гледай, че и соца дето толкова го бленувате ще го върнат. Ама тате каза: "друг път" :) Каталуния се отдели и другарите го харесват това, Крим стана от украински руски, време е и Кърджали да се отдели, другарите и това ще харесат, както всичко останало, нали бе, другаре???

73

турчин

преди 6 години

Свобода за Кърджали и отделяне от България точно като Каталуния! Ние сме родени в ***, но сме турци и си искаме отделяне от вулгарите и собствена република защото сме тук вече 6 века! Точно като каталунците. Надяваме се на подкрепата на всички, които искат отделянето на Каталуния да ни разберат и да ни влязат в положението!

72

Анонимен

преди 6 години

Каталунците си имат собствен език, собствена история и собствена култура. казанлъчани нямат нито едно от изброените, голяма част от тях дори името не могат да си напишат. Няма никакви основания да реват за отделяне, особено при положение, че не се самоопрделят като казанлъчани а като турци. Като сте турци - границата е близо, отивайте и не се връщайте.

71

Анонимен

преди 6 години

До турчинКато си турчин събрай багажа и бягай в туркия. Каталунците са си в собствената държава, ти си потурчен и промит мозък.

70

турчин

преди 6 години

До ЙодаОк, започваме отделянето на Кърджали от България, защото и ние турците имаме жажда ада бъдем свободни от Булгарско

69

турчин

преди 6 години

Другари комунисти и путенофили, така и така сте за разпадането на ЕС, за отделянето на Каталуния, за отделянето на Донбас и Донецк от Украйна, пък викам си, сигурно ще ни подкрепите и нас турците от Кърджали да се отделим от България и да си направим независима държава, какво мислите по въпроса?

68

Анонимен

преди 6 години

Ами прав е човека. В хартата за правата на човека пише, че всеки има право на самоопределяне. Това си е брутално нарушение на всичко най - демократично и човешко. Свобода за Каталуня! Ако не бъркам името де ;)-

67

sd

преди 6 години

още ли не е арестуван този негодник?

66

Йода

преди 6 години

Както казваха джедайте: Никога не подценявай жаждата на хората да бъдат свободни.

65

Анонимен

преди 6 години

Вива Каталуния!

64

Анонимен

преди 6 години

Каузата на Каталунците е справедлива и рано или късно ще успее.Но не и с тоя водач със смешна прическа. Трябва им истински лидер - като Христо Стоичков.