68

Край

преди 6 години

И алтернативата са Корни и Киро Добрев. Маани бегай. Бате е простоват ама се учи в движение.

67

Рая

преди 6 години

Ккава алтернатива може да е една 100г. партия ами тя се е издухала отвякъде ,нямат нито морал,нито идеи нито ,чест нито пък им се работи,само плямпат и крадат.

66

Тина

преди 6 години

аМИ ТАЗИ УСОЙНИЦА йОНЧЕВА,НАПРАВО ДА Я ГРЪМНЕ ЧОВЕК МЕЖДУ ОЧИТЕ,бОРИСОВ ГРАДИ ОТНОШЕНИЯ В еВРОПА ДА НЕ БИ ДА МУ Е ХУБАВО ДА СЕ РАЗПРАВЯ С мЕРКЕЛ,юНКЕР И ДР. ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДА КЕФА ,ПРАВИ ГО ЗА НАС ,ОБАЧЕ СЕ НАМИРАТ ТАКИВА КАТО *** И йОНИ КОИТО ЛАЯТ КАТО БЕСНИ *** И НИ ЗАВИРАТ В МИША ДУПКА,КОЛКО УСИЛИЯ МУ ТРЯБВАТ НА бОРИСОВ ДА СЕ РАЗПРАВЯ И С ТАКИВА СКРЕПИ ВЪТРЕ В ДЪРЖАВАТА КАТО ТИЯ ДВЕТЕ,вАНГА Е КАЗАЛА ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗЯЖДАМЕ ОТВЪТРЕ И ПРЕДАТЕЛИ И ЗЛОБАРИ СА ТУК В НАШАТА ДЪРЖАВА .

65

Анонимен

преди 6 години

Нинова: България има нужда от сериозна алтернатива!Че има има и е спешно належаща. Но все пак за сега това не е БСП поне това което е в момента. В БСП има милионери, незнайно как набързо забогатели , едри капиталисти, кариеристи, слънчогледи и пр. видове които нямат симпатиите на обеднелият народ.

64

ЖЕНЯ

преди 6 години

Ами не се занимавайте с кокошкарски работи *** ако искате да ви вземат на се сериозно.Цяла БГ гръмнахте с лъжи и простотии,само като ви видя на екрана и загасям телевизора,гади ми се от речите ви и нахалството ви.Ще сваляли ГЕРБ,правителството е градивно и полезно за държавата и българите,вие като дойдете на власт какво толкова ще направите освен да ни върнете с 20 год-назад,само ние бъл.граждани ще кажем кой ще управлява процесите на БГ,НЕ бсп НЕ дпс ,НЕ дост НЕ кост, НЕ *** и т.н.

63

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов няма алтернатива... - поне засега...

62

анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова е един от интелигетнте политици в България който аз лично харесвам Това е човека който разкрива далаверите в герб .и роднинските им назначения За нея бих гласувала ако има избори .

61

Чиновник

преди 6 години

Да, другарко Нинова. И това НЕ СТЕ ВИЕ!

60

dp

преди 6 години

Брей веднъж да каже нещо смислено и вярно между врякота, че БГ има нужда от свястна алтернатива.Има разбира се - и нито тя, нито кой да е от останалите дето съветската агентурна мафия допуска до избори може да предложи нещо и отдалеко доближаващо се до такава алтернатива.Докато не се изчисти чуждата агентура - примерно чрез амнистия срещу пропяване в рамките на година-две нито алтернатива нито реален напредък ще видим а само все същата имитация на многопартийна система и демокрация.

59

КурНи яхна кон

преди 6 години

И не спечелиСамо ако ми яхне *** бил гласувал за нея

58

КурНи

преди 6 години

Може да бъде алтернатива само на лелката, която идва да чисти входа ни...чМатряло дето вярваше с светлото бъдеще се пресели във Вечните Ловни Полета На следващите избори са след дуписе

57

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Гуцанов, Мерджанов, Янаки Стоилов,В.Лечева, Красимир Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

56

Мики Маус

преди 6 години

Директор Филипов - шеф на Терор - събираме групата - От Майора назад . Или си с нас или или не

55

До 56

преди 6 години

Те са си у лево бе неграмотнико

54

Циник

преди 6 години

Крадлата КурСланинова пак се е разсмърдяла!Милионерите от БКП нямат кандисване!Ако пак ги оставят на власт - грабенето ще е юнашко!Ожъдняха гн *** те червендалести!

53

Анонимен

преди 6 години

Галактическа НАГЛОСТ типична за *** И СИЕ....!!!Е нема такова животно!!!

52

Анонимен

преди 6 години

много е проста горката, личи и, че е от село.

51

Анонимен

преди 6 години

Много са смешни от БСП. Сега се опитват да се изкарат нещо ново и алтернативно, но точно тая дропла събра всичките имбeцили и поднесоха цветя на паметника на убиеца Тодо Живков. Толкова ли нямат мозък в червените клозети, които носят на раменете си.

50

Анонимен

преди 6 години

Вашата алтернатива я видяхме: марионетка за премиер и дембел за шеф на ДАНС и целувки с език между гея и бея на Орлов мост. Хората ви целеха с тоалетна хартия *** селянко врачанска! Айде с алтернативата у лево!

49

Анонимен

преди 6 години

Докато има животни с червено мислене и без мозък-няма да се оправим.