21

корумпирано гето

преди 6 години

Не можете да ги пипнете с пръст ,върху тях има разпънат корумпиран политически чадър и не е само политически ,а и от други корумпирани държавни служби - няколко са!

20

Ядосан Гражданин.

преди 6 години

Защо няма закон за частния фалит?. Навсякъде по- света го има,само тук не.Брей толкова ли сме пък напред с материала че няма фалирали хора.И пак казвам Мая Манолова е пълен провал.Много шум ,накрая нищо,и казва победихме.Глупости на търкалета.Оставаме си вечни длъжници,дори и онези които не дължат.

19

Анонимен

преди 6 години

"ТОплофикация"-държавна фирма за рекет на гражданите.С активното участие на кметицата,премиера и съда.Не може са мо една Мая Манолова да се пребори с тях.Трябва и гражданското общество да се събуди,ако има такова.

18

Ядосан Гражданин.

преди 6 години

Я да попитам?Никъде по- света освен тук няма такива наглеци.Практически няма давностен срок за ЧСИ.Като наближи срока за изтичането му,веднага ти образуват ново дело и пак 5 години давностен срок.За мен Мая Манолова е кьорфишек.Големи обещания,голямо нещо,и накрая абсолютно нищо.Не им е удобно 10 години давност,защото искат да държат хората зависими.Малко ли е че 600 000 хиляди човека щяха да могат да започнат на чисто?Вместо това ще продължат да работят в сивия сектор,и така и държавата ще губи

17

jj

преди 6 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ...чакай да си взема въздух....ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХХАХАХАХАХАХАХАХАХА

16

Ядосан Гражданин

преди 6 години

Гола Вода е.

15

Smurf

преди 6 години

Мая премиер

14

ъ

преди 6 години

Много шум за нищо.Нито въведе 10 годишна давност,нито не можеш да се откажеш от топлофикация,ако не им искаш услугата.Чл.417 не е премахнат.Само задължиха призовкарите да ходят още веднаж в неделя.И малко намалиха таксите за чси,защото е нагло за 10 лв.дълг от целия дълг,прехвърлен чрез цесия да вземеш 500 лв.разноски.

13

Анонимен

преди 6 години

Тези,които пишат законите нямат този проблем,защото не плащат за нищо.Всичките им разходи плащаме ние.И понеже разходите им растат се налага да ни съдират по десет кожи.Но защо пък не,щом овцете си мълчат.

12

...

преди 6 години

Значи от как се махнах от топлофикация спрях да плащам сметки от по 300-400лв на месец за зимните месеци и 80-90лв за летните! Просто беше ад! И комисии идваха в нас и жалби и накрая нищо! И им казах *** повече и лев няма да ви дам и смених апартамента! Един вид ме изнудиха да се преместя някъде другаде! Това е като по времето на робството единствения начин да се отървеш а си роб е бил или да умреш или да се преместиш в друга държава! Само, че тук ако умреш няма да се спасиш!

11

Анонимен

преди 6 години

Топлофикация първо няма "сметки" те са незаконни ,не съществуват и не се базират на нищо.отпаден продукт

10

ало

преди 6 години

А дали пък проблема не е в добрите ви съседи, които уж са си окачили радиаторите, а в последствие ги връщат и набримчват на макс?!? Кой плаща сметката тогава? Вова разбира се е валидно за старите панелки и блокове със стар тип инсталация.При новото строителство ситуацията е малко по-различна.

9

ддт

преди 6 години

Не обичам комунистите,но Мая ме кефи

8

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно България ще пламне, пи много причини които се трупат. Всички знаем къде се намира Топлофикация - София. Първо тсм да се удари. Има една Елизабет Павлова, ментарджийка и половина. Моля да ни се запази, защото от нашия блок искаме всички вкупом да я метнем от прозорците. И после който намерим в сградата.След това идва ред на Техем.Лъжат, лъжат, надписват, по три кожи дерат. Чакаме тези дни с нетърпение.И крадливата кметичка, слуга на Суджук ефенди, не е успяла да избяга, да му мисли

7

сминдух енд чесън

преди 6 години

До АнонименПроблема е че ти и много подобни като теб сте си останали някъде по "хълмовете на времето"в далечната 1976 г.А оттогава страната не може да се съвземе.

6

Анонимен

преди 6 години

БСП НАПРАВИ БЪЛГАРИТЕ РОБИ НА МОНОПОЛИТЕ!

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМАНОЛОВА Е РОЖБА НА МОНОПОЛИТЕ

4

Анонимен

преди 6 години

До1 и 2 Престанете да пишете глупости. Ако не бе Манолова ще сме роби на монополите. Когато съм учил какво е обмундсман вие сигурно не сте били раждани, тъй като това бе 1976г. Манолова и да иска не може да обърка нещо, защото бъркотиите идват от Народното събрание и монополите.

3

Анонимен

преди 6 години

Опитваш всичко,но "топлофикация" е като октопод-сграбчва те и пускане няма.Няма значение дали ползваш жилището или друго помещение.Това не ги интересува.Изпиват ти кръвчицата докрай,заедно със съда,който ви осъжда за 2 лв.да платите 1002,без да знаете,че ви е осъдил и без да вземе пред вид вашите възражения.Роби сте на "топлофикация" и на чиновниците като цяло.Без права,а само задължения.

2

сминдух енд чесън

преди 6 години

Колкото и да обяснявате за ползата от дейността на другарката такава няма,даже нещо в повече същата е непосредствен съдател на повечето каши в правния мир.