20

Циник до 38

преди 6 години

Ааааахахаха...."Люк....той е баща ти!"Ръб.....толкова си глупав...че са ти турили снимката в Париж!Единица мярка!В службата за мерки и теглилки!Пхахаха

19

До Merhaba

преди 6 години

Като всичко ви е наред, защо твоят султан всеки ден реве? Защо все още се натиска да е в ЕС? Защо не си стои в Анадола?

18

Циник до 35

преди 6 години

Викни Хорейшо... и проверете турските тираджии!Търсете някой - който пада отвреме навреме на една страна!Той е баща ти!Ръб!Пхахаха

17

Merhaba

преди 6 години

Най много се кефя когато гледам как коментират , комплексарите и как ни завиждат ! Но ние работим не сме мързеливи и затова ще имаме всичко за нас не е приоритет да надуваме мускули , да се шарим с грозни татуировки . За нас приоритет е да работим и да сме силни . Всичко произвеждаме ние , а вие комплексарите не виждате по далеч от носа си ( НО ИМА МНОГО ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ РАБОТЕЩИ СЕ ЗА ТЯХ НЯМАМ ДУМИ) а тука са мързеливи комплексари бедни .

16

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевДр. Мюмюн или шалвар оглу , Турция няма никакво собствено производство , а всичко е по лиценз на Германия и Западна Европа . Ако си вземат заводите , в Турция ще останат само кадъните с шалварите.

15

Философ

преди 6 години

До ЕрдоганМоже и да не се нуждае от европейските пари, но ги взема с кеф, а президентът та Турция ката ден повтаря да не вземат на народа му преговорите. Някакси парите не миришат

14

ля ля

преди 6 години

не знам защо въобще дават пари на Турция!подкупват и се подмазват на най-отвратителната нация в Света!

13

Анонимен

преди 6 години

Е защо тогава ЕС спря южен поток ,а работи по северен поток ???

12

Циник

преди 6 години

Цялото тъ панарско двуличие на Мурксул ханъмата от Берлин - не може да скрие фактите!От една страна уж намалява помощите за евроинтеграцията на Турция...от друга ще протърка шалвара да лази пред ЕрСдухания паша - и да му превежда 3 мириарда от данъците на работещите европейци с надеждата, че той няма да подгони 3те милиона сирийски тарамбуки към България и Европа! Вместо да заповяда на Бойко да запечата границата и да възстанови кльоновете и минните полета! В МО сигурно още се пазят плановете

11

Олег

преди 6 години

Турция е в разцвета си това е истината , иначе нямаше да коментираме като папагалчета тука.

10

Анонимен

преди 6 години

До ЕрдоганТурция голям го вади , но постепенно изпада в изолация и докато се усети ще потъне. Няма как да се скараш са ЕС и САЩ и това да ти се размине . Аотносно финансовите и възможности до се дължи изцяло на ЕС и САЩ . Анадъмно бе кьопек .

9

Анонимен

преди 6 години

Лъжци не сте дали нищо , та да намалите , вашата дума няма тежест и няма слава. Вие сте нечестни , не сериозни , иии просто Ей така не сте на нивото ни да ви коментираме вървете си по дяволите.!

8

Анонимен

преди 6 години

а турция е време да увеличи помощта за европата със носители на свеж , активен тестостерон :)

7

Аоа

преди 6 години

Това са лъжи които се пишат само в България .То и през кумунизма лъже ха че турците я дял слама а то излез на друго.

6

до Анонимен 2

преди 6 години

Всичко те интересува. Не знам дали си разбрал - през 2007 година влезе в съюз с държавите които са имали колонии в Африка. Вече сте в една мега държава!

5

Позор

преди 6 години

Само празни приказки,никакви важни решения,все едно гледам конгрес на КПСС...

4

Анонимен

преди 6 години

Тези една стотинка не са дали на Турция до сега а сега щели да спрат пуууу аман от двуличието на запада

3

Анонимен

преди 6 години

Юнкер със розовата вратовръзка поредния извратеняк, а другия направо мека китка .

2

Анонимен

преди 6 години

Нека краденето да започне сега. Турция да си приема мюселманите и СА защо ЕС да приема ислямски бежанци. СА похарчи трилиони за оръжия, а бежанци да приеме ?

1

Анонимен

преди 6 години

Какви пари за Африка, бе! Да дават държавите, които са имали колонии там, нас какво ни интересува?