70

До 72

преди 6 години

А какво трябва да направим ли? Ами гледай Гърция - народ, който има достойнство и може да каже на турците спокойно какво мисли за тях.По-долно същество от Борисов досега в 1300 годишната ни история не ни е управлявало.

69

Анонимен

преди 6 години

До Аз"Непоправим!"---Абе, трети мандат кара и не търпи развитие. :)

68

Анонимен

преди 6 години

Кре,тени про,сти ,специално за това изказване какво да каже или още повече да направи !Да даде милиарди за военна техника,да ви извика запас и да поведем война срещу Турция ли ?Ба,си ограниченото ,злобно,субективно,конспиративно и малоумно мислене имате !Свалете го с други аргументи,но първо посочете ВЕРНИЯТ му заместник !!!

67

Анонимен

преди 6 години

САЩ КАТО ТОЛКОВА НИ ОБИЧАТ, ЩО НЕ НИ ПОДАРЯТ ЕДИН САМОЛЕТ? БЪЛХА ГИ УХАПАЛА.

66

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ СЕ ВЗЕМА НАСЕРИОЗНО.КАТО ЧЕ ЛИ НЯКОЙ ГО ПИТА ЗА НЕЩО.

65

питанка

преди 6 години

Откъде толкоз акъл в една тиква ,че да може и да мисли?

64

АРЕ БЕГАЙ СЕ ГРЪМНИ

преди 6 години

И КАКЪВ МОТОР - НА КАТАСТРОФИРАЛА КАТАФАЛКА. ПФУ, БЕ-МИНА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ НА ПРИЛИЧИЕТО И НОРМАЛНОТО. И ТОВА МИ БИЛО ДЪРЖАВНИК -ПФУ. ОТВРАТ НЕЩАСТНА.

63

ПОСМАЛИ, МУТРО

преди 6 години

И КАКВО РАЗБИРА ТИКВАТА ОТ ОТБРАНА, КАТО Е САМО ЕДНА ПРОСТА МУТРА И ПОЖАРНИКАР. И НЕ ГО ЛИ СРАМ ДА СЕ ХВАЛИ САМ ТОЯ КУХ ХВАЛИПРЪЦНИК. ТОЯ НАИСТИНА УТРЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПРАВИ МОЗЪЧНА ОПЕРАЦИЯ И ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА СЪРЦЕ. БОЖЕ ОПАЗИ. ПУ, ПУ, ПУ. ТОЯ НАИСТИНА Е ВЕЧЕ ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ. ЗА ДА Е МИРНО СЕЛОТО ***. ИНАЧЕ Е.АНА НИ Е .АЙКАТА-ОКОНЧАТЕЛНО И ЗАВИНАГИ.

62

Анонимен

преди 6 години

Това сегашното не правителство, избрано от народа , това е производствена авария...То пък от кога не сме имали управник от Бога владетел или от народа...

61

Безпартиен

преди 6 години

Браво на Борисов !!Абсолютно дипломатично,корекрно,мирно ,аргументирано И ПРАВИЛНО изказване !!То сега 100% пак ще го плюете ,защото това е бг ДНК-то.Ясно,че е крадец,но е също ясно,че Нинова,Слави Трифонов и т.н. не биха злоупотребили по-малко от него на негово място.В политиката е нужно баланс между алчност,морал,интелект,опит и хитрост !Сложно е....Системата е за кардинална промяна,не личностите !Другата алтернатива,за жялост- ТЕРМИНАЛ 2

60

tire

преди 6 години

Тоз някои ще ми каже ли какви гъби яде. Тоз толкоз ли е *** селски тарикат други да му плащат за неговата армия. Тоз яде толкоз специални гъби, че няма накъде вече. Тез хора в европа пасти ли ядат или трева пасът. Еи пощенски гълъб на мира сопри са веча уоаааааа. Говорил Тереза на англииски...аи сектир уоааа.

59

Анонимен

преди 6 години

Borisov ne samo shte go svalq, a shte go i linchuvat i shte mu pikaqt na groba

58

Анонимен

преди 6 години

Нас армия ни не требе, имаме си Баце да ни пази страх.

57

бай х

преди 6 години

тоя евро съюз за да има бъдеще трябва да има- общи закони , правосъдие , данъци- обща армия , полиция- обща минимална заплата

56

Анонимен

преди 6 години

Тоа е директор на водопад...

55

по скоро си

преди 6 години

Пърпореща моторетка

54

ББ

преди 6 години

Разбрах, че съм много повече от двигател на ЕС, аз съм Месията. Като вляза в Европарламента и всички почват да викат "О, боже!" и почват да се кръстят.

53

Krom

преди 6 години

Абе няма лошо в общата европейска отбрана, обаче пусто тези европейски лидери, като не искат да го дават по правилото - ако имаш два самолета, дай един на ближния си? Не искат и това е. Някак не им изглежда разумно те да отделят 2 + процента от БВП за отбрана, а ние да си свиркаме с техните оръжия. Така че, обща европейска отбрана няма да има. Само санитарна зона (ние демек) която разделя богата Европа от не чак толкова богатата такава. А авиацията е елемент на национален суверенитет сякаш.

52

Анонимен

преди 6 години

Много матов става от ден на ден! На солариум ли ходи?

51

Боко Тиквата

преди 6 години

Начи, да ви кажа, умните глави от ЕС ме повикаха да им дам акъл как успявам да отблъсквам потока от бежанци от България, искали да приложат българския модел в отбраната. Викам им армия и ограда не ви трябват, просто оставяте народа да мизерства и бежанците като дойдат, става им мъчно за местните и ги заобикалят от съжаление, да не им тежат допълнително.