13

Анонимен

преди 6 години

*** то и аз съм обект на сексуарно посегателство.Жената чат пат ми посяга . Преди години посягаше по няколко пъти на вечер,*** ся вече по-рядко. Дали да не взема да се оплача ?

12

Анонимен

преди 6 години

Бе успели щото са красиви и тръгнали с гъ за напред,а после след 20-30 години почват да се оплакват. Ми що не му шибна един шамар и не се оплака в полицията ?

11

:)

преди 6 години

Да, наистина! Фастъкова някакъв евродядка я обарваше пред камерите. Да се включи и тя. Освен, ако не е било доброволна услуга, разбира се.

10

Анонимен

преди 6 години

Ами то е ясно че в ЕС разни калинки се издигат с яко свир-ки.Пример - нашата пома-чорка Мария Габриел.А пък Жозеф Дол, докато Фандъкова го развеждаше полупиян да му показва Орлов мост, два пъти й бръкна под полата и веднъж я погали по Д-то.Това се видя в репортажа, а какво е ставало после, може само да гадаем.

9

Професор Тюхчеф

преди 6 години

За непросветените да ви кажа, че според СВОБОДНОТО ?-законодателство , ако погалиш дете е педофилия, ако кажеш на жена че е красива е сексуален тормоз, пък за снимките от плажа дето пазят майките ви в детските албуми се лежи по 10 години.

8

Анонимен

преди 6 години

Има нещо сбъркано в морала на Западния свят. Мъж се жени за мъж , жени след няколко години се сещат , че са сексуално притеснявани и т.н. След като си недоволна веднага отиваш в полицията и пускаш жалба срещу мъжа , а не след няколко години .

7

Анонимен

преди 6 години

Ехх, успя да се похвали бабата

6

Киро

преди 6 години

С това може да се похвали, че някой я задирял ,а дали мераклията е останал доволен не казва , повторил ли е желанието си и т.н.

5

!!!

преди 6 години

Явно и е счупено огледалото у дома! Милата!

4

ужас

преди 6 години

кой ще иска да го видят умрел с тая?явно в политиката виреят геронто фили, и бъдещи некро фили:))

3

Възможно

преди 6 години

ли е да сте толкова неграмотни? Толкова много грешки! Статията трябва да се прочете, преди да я публикувате.

2

Анонимен

преди 6 години

Айде, последната мод'а, всички звезди се сещат как преди 20-30-40 години някой ги е хванал за г*заНормалните хора си спомнят такива неща с умиление и си викатех, а бяхме млади, а тия пак се чудят какви дивиденти да изкарат...наглосаксонци, сър.сега очаквам и у нас всичките фолк-певици и випбрадърки да почнат да се оплакват от слави трифонов и бойко борисов и цвъцвъ как са ги ...таковали

1

ку...

преди 6 години

А толкова години в властта ти беше хубава и мълчеше а сега проговори ....