13

Докторче в чужбина

преди 6 години

Предписвам ви дистанционно таратор. Вие сами знаете , какво се прави с тараторчето, за да не ви опари - точно така : духа се!

12

мислещ

преди 6 години

Не се наядоха и тия медици.По добре далеч от тях,при тях в краен случай.Така и така са невежи и некомпетентни в повечето случай.Дано им преседне лакомията.Има хора които карат цяла седмица с 5 лв.Безсрамници.

11

Анонимен

преди 6 години

Те и сега зад граница пътуват главно синчета на комунисти и ченгета. Открит лист не искат-искат пари. И то много. Икономическата зависимост е по-страшна от политическата...

10

the Ghost

преди 6 години

Медиците искат заплащане на такса, която да накара лекарите да останат в България. Лошото е че с всяка такса и данък, народа не иска да остане в България и заминава в чужбина

9

Анонимен

преди 6 години

Кога здравеопазването беше безплатно? Когато взимахме по 150 лева и внасяхме вноски за кола по 15 години ли? Когато за да отидем на море взимахме заеми от ВСК ли? Когато за да отидем до Триград през лятото подавахме молба за Открит лист през зимата. Когато зад граница пътуваха само комунисти и ченгета? Стига глупости!

8

реалист

преди 6 години

Не се наядохте и вие.

7

Анонимен

преди 6 години

Един кочан бланка за медицинска бележка,рецепти...........струва 2-3 лева бре!!!!Толкова ли не можете да отделите 1-2 стотинки,че се налага с потребителска такса пациентите да ви ги плащат!!Имал разходи наем,медицинска сестра,такса смет...........а,пациентите ви не живеят ли под наем,жени и деца нямат ли на тяхна издръжка и не плащат ли такси и данъци,че допълнително да ги товарите и вас да издържат??Нагло,безскруполно,търгашеско,лекарско сметкаджийство!!!

6

Алчна сган

преди 6 години

Като ги вържат с НАП, тогава и другите връзвания

5

asd

преди 6 години

А издават ли документ / касова бележка/ за тези пари или са им джоб парасъ на алчните лекари?

4

Факт

преди 6 години

При демокрацията в България няма здравеопазване - факт!За да нямаме здравеопазване едни подрипваха и ревяха като маг----- по площадите след 1989-та година.

3

Бай

преди 6 години

Хайде сега глупости. Ще плащаме такси и ще слушаме Mp3-ки. Има по-добри формати! :D

2

zeus

преди 6 години

А спомняте ли си времената, когато здравеопазването наистина беше безплатно и никой не ти искаше пари за нищо? След куп безумни реформи превърнаха болниците и лекарите в търговци с човешкото здраве и живот!

1

Тия

преди 6 години

Алчни докторЯ,не си напълниха гушите...... Политици,лекари,съдии и търговци ще ни довършат.