3

Сократис

преди 6 години

Абсолютно задължително е всеки който е на висок ръководен пост, да се обгради със свои доверени хора, в които е сигурен, че няма да го подведат и изложат.Тези хора са обикновено близки колеги, приятели и дори роднини, които са изпитани през годините и са се доказали с професионализъм, организаторски качества и лоялност към ръководството.Всички приказки за "шуробаджанащини" са инструмент на опозицията, когато тя е управляваща прави точно това същото.Театри и усмивки от старите ленти-това гледате!

2

(-_-)

преди 6 години

100% Истина. Обществото ни е толкова примитивно в отношенията помежду си, на ниво човек, че е направо очеизвадно..А, шуробаджанащина има по цял свят, ама при нас минава всякакви норнални граници .

1

ДС

преди 6 години

В България всичко е така. Раждаме се с връзки, след това с връзки в детската градина даже парцел за гробищния парк се взима с връзки. Българина е така от 1878 година насам. Цялата държава така работи, че да поддтиква хората да действат по този начин. Защото власт имащите са там благодарение на ВРЪЗКИТЕ които имат. Е, как тези хора да променят закона, като това означава да ударят по себе си. Българина е просто такъв така е свикнал. Трябват НОВИ хора да влязат в политиката с една цел-прекратяване.