16

Анонимен

преди 6 години

Споделена цел ли? Едни имат за цел да правят банкови сметки, други- да оцеляват.

15

share

преди 6 години

"На българите им липсва усещането за споделена цел. Трябва да се специализираме в нещо и това да бележи останалите държавни политики."Дончев, ми споделяйте малко с нас българите нещо от тия милиарди дето се въртят помежду вас, откога чакаме. Пък за специализирането, то вие така сте се специализирали в разграбването, че няма ви еша. Всички останали държавни политики са белязани от него.

14

специализант

преди 6 години

Трябва да се специализираме в нещо..........В корупция, крадене, мутринко поведение и манталитет...Вие нямате равни...в какво друго искате...?

13

Анонимен

преди 6 години

Томислав Дончев - философа, разбирач от еврофондове и управляващ милиони, иска пада да манипулира хората.ЕС вече разбра колко сте крадливи от тая партия , опитват се да ви го кажат дипломатично, ама не ви разбират дебелите глави.Скоро БГ-народ ще ви потърси сметката.

12

Жеко

преди 6 години

Специализирали сме с в крадене и усвояване

11

Анонимен

преди 6 години

Томислав Дончев - тръгна да прави кариера от "Отворено общество"-Габрово - фондация , която винаги е имала антибългарски интереси и е финансирана от Сорос.За толкова глупави ли ни смятате ???

10

Анонимен

преди 6 години

За Томиславчо не знам, обаче Владиславчо ми е съсед в Бистрица.Използвам случая до го попитам - как така с министерска заплата 2 870 лв може да се построи палат на стойнот 4 700 000 лв.Обаче да знаете, че това не е Корупция. Корупция е ако се отнася до Нинова например.Защото Томиславчо и Владиславчо са от управляващата партия ГЕРБ, а там лично Собственикът й, който също е и собственик на Държавата ни каза, че корупция няма.

9

Anonymous

преди 6 години

България е най-бедната държава не само в ЕС, ами и от 3/4 от африканските държави.Гарантирано от ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 6 години

Вицето се е специализирал в т-нар нещо да каже и нас как става да уредим близкте си с Еврофондове ама надали

7

Анонимен

преди 6 години

какви общи цели може да имат политиците като Томислав, които тънат в разкош и лукс със обикновените хора, които едвам връзват двата края и трудно оцеляват в нашия земен герберастически рай България! Томиславе, сит на гладен вяра не хваща, та и ти така! Проклети да сте, български политици!

6

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ - гадове за единно разграбване на България.Не е достатъчно оставки, трябва затвор и възмездие за предателите и крадците, без значение от коя партия са.

5

до 5

преди 6 години

Томиславчо, не може да си честен човек и да си в ГЕРБ.Не го ли разбра най-после.

4

Анонимен

преди 6 години

Настъпената жаба пак ли го пуснаха да разтяга локуми по медиите.

3

Anonymous

преди 6 години

Не може един честен човек да има споделени цели с крадци, лъжци и манипулатори.

2

Анонимен

преди 6 години

Липсва усещането за държавна политика и то с основание. Oставки бе тикви смотани.

1

zeus

преди 6 години

Аааа, Томи, не лъжи, вие в ГЕРБ си имате много общи цели, основно лапане на суджук и назначаване на роднини на сладка служба ;)