29

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

28

Анонимен

преди 6 години

И защо тези хора са изпратени насила през 1955 год. точно на това място да живеят в нечовешки условия с общински тоалетни,значи тоалетни е имало,а общежития или къщи като за интернирани не,че чак до сега и то след Априлския пленум и конгреси за интегриране по общински земи щом е имало такива тоалетни.

27

Кой е допуснал

преди 6 години

тази ромка 35 години да не плаща вода, след като е настанена в общинско жилище?Докато не пропищят поне десетина блюдолизци, които са допуснали подобни безобразия, няма да се оправим!Какво трябва да се направи?Конфискация на цялото имущество и на всички спестявания на такива синковци, които са допуснали това ромско живеене на аванта! Ако вече са починали или са прехвърляли собственост и пари на близките си, ще се конфискува от близките им! лесно може да се докаже произход на собственост!

26

ля ля

преди 6 години

то незаконно половината България че вода да плащат моралес!!! хай моля ви се да ги остайте хората те просто си живеят на наш гръб!

25

До Смятайте добре

преди 6 години

Няма такова нещо.Ромите започнаха да се изнасят към държави, които дават по-големи социални помощи.Господари на държава те не могат да бъдат, защото само малцина от тях имат образование и способности да организират и ръководят официални институции.И след 20, и след 200 години пак ще са си същите. Само дето ще са изяли, изпили, прахосали и унищожили собственост за милиарди левове, измъкнати от нашите джобове. Това ни го осигури Правешкият каскет, дано има Господ да му потърси сметка!

24

Анонимен

преди 6 години

Според него има двоен стандарт за българи и за роми. Има, разбира се. Май Банго има правото да ползва, правото да крадне, както и задължението да не плаща! Докато българите...при тях е друга бира-те права нямат, само задължения!

23

Наркозното Събрание

преди 6 години

И ко значи, ние "бъгарете" им плащаме водата и те пак недоволни, така ли? ОТ тези ромски организации да вземат да си образоват и ограмотят прослойката, щото тва всичко рано или късно ще вдигне "бъгарете" на нож

22

Безобразие

преди 6 години

Защо кметският наместник не уточни кога ромите подават такива молби като тези 1 000 ?Подават ги, когато стане напечено. Уж искат да узаконят ползването на това, което крадат.След като няма канализация и водопровод там, където са си направили къщи, без да питат никого, естествено че няма да удовлетворят молбите им, а ще ги оставят на изчакване.Ромът обаче ще има аргумент - подадох молба, не я удовлетвориха!Молба за водоснабдяване се подава преди да започнеш строеж на къща, байно!

21

Смятайте добре

преди 6 години

След 25 години новите господари ще са ромите.Защото ромите се множат,българите се изпаряват.

20

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че има двоен стандарт за българи и роми!1. Ромите ползват два пъти повече вода от българите, защото повечето от тях дори не си правят труда да спрат кранчето на незаконно вкараните в дворовете им чешми. Водата шурти целодневно.2. Ромите не плащат водата, която ползват. Плащат я българите - и тази, която са ползвали, и онази, която ромите са откраднали!

19

Насила били пратени?

преди 6 години

Истината е: През 1955 г. са въдворени на уседнало местожителство катунари, които са обикаляли България, вършели са същите зулуми, каквито правят и сега и не са плащали данъци.Защо този жител на квартал "Филиповци" премълчава два важни факта?1. През 1955 г., когато "насила" са накарани да живеят уседнало, тези роми са били настанени на работа, без да имат никаква професия. Тоест, абонирали са ги за заплати.2. До 1955 г. те НЕ ползват тоалетни. През 1955 г. Общината им построява такива!

18

Анонимен

преди 6 години

Какви Филиповци, бе?!?! Я кажете в 21 век каква част от София е без канализация и *** плуват по улиците на едни от най-баровските квартали. С Филиповци ми се хванали....

17

сминдух енд чесън

преди 6 години

Само аз ли забелязах ,че членове на ВМРО бяха наречени "оли.....рени" в ефира на телевизията

16

Анонимен

преди 6 години

21 век - 6000 човека не плащат за ползваният ток и вода.

15

Истината е друга

преди 6 години

Защо обитателите на това гето са си строили не само коптори, но и масивни къщи там, където няма вода?Ако бяха тръгнали по законен път, щяха да получат разрешение за строеж и одобрени архитектурни проекти за парцели, които са водоснабдени.Но те първо нарушават закона, настанявайки се където им скимне НА ЧУЖДА ЗЕМЯ, за която НЕ ПЛАЩАТ никому никакъв наем, а после ПОЛЗВАТ ВОДА, КОЯТО ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ , защото ТЕ Я КРАДАТ !!!

14

Чоко

преди 6 години

Във Факултета , теча е ежедневие. Всеки път като мина от там непрекъснато е мокро, водата тече и носи всевъзможни *** по улицата и ги струпва в края на улицата. В резултат на течовете Суходолска става почти неизползваема през зимата, защото водата замръзва и по стръмното могат да се организират ски състезания.

13

Циник

преди 6 години

Изключително съм притеснен!Съгражданите ни от ромски произход са световно известни със стриктната си лична хигиена!!!! Трябва някой спешно да сезира БХК за изпращане на цистерни с минерална вода Евиан...за тоалетните нужди на съгражданите ни!

12

Дедо Гого

преди 6 години

Браво на ВМРО !!! Най-после някой да почне да говори за това ! Защо бе н.едъгави н.ещастници (пардон "български политици") се отнасяте така с народа си ??? Защо за една част от народа сте грижовни и нежни, а други оставяте да *** в мизерия ??? Защо, бре ? Г.нус ме е от вас !

11

Анонимен

преди 6 години

Обитаващите Филиповци имат културни особености от каменната ера нормално е.

10

Анонимен

преди 6 години

Дам правилно сте написали ... хора не са, за души... може би !