42

чоека

преди 6 години

Значи г-н Адвоката ще застане пред неговите колеги от университета които са в черни тоги и каже всичките тези глупости и те ще кажат предполагам - прав е колегата, така е. То верно в правото всичко е относително, но г-н Георги Ценев го изкара по-относително и от теорията на Айнщаин.

41

съд

преди 6 години

Едно време такива Спасове и адвокати ги мятаха в свинарника Белене. Не ви ли е ясно, че адвоката за да вземе част от тези пари /или примерно къщата на Спас/ говори глупости на търкалета и ще ги говори докато е жив.

40

Ko ? Нe ...

преди 6 години

Жертвите на "Спас" явно са грамотни и отворени хора, щом ползват Интернет и Фейсбук, а не знаят да потърсят билети в общоизвестните и утвърдени сайтове за продажба на билети или в сайтовете на авиокомпаниите. Ако толкова ти се минава тънко с парите, ами дебни за промоции, резервирай отрано. Самите те са поели риск, доверявайки се на непознато за тях физическо лице и са изгорели. Да потърсят вината и в себе си.

39

Анонимен

преди 6 години

брат му е виш 4лен на младежкото БСП ли4иси крадливата и лъжлива нишка от къде е

38

Професор

преди 6 години

Орден Стара Планина I-ва степен за Спас!

37

Мирослав

преди 6 години

Аз не мога да разбера защо всеки ден ни занимават с глупости? Всеки ден някъде из България има болница която е пред фалит, има предприятия които не дават пари на работниците си с месеци, има далавери които трябва да се показват! А вие от медиите ни занимавате със Спас... Онези в парламента какво работят? Пишете за тях! Снимайте им далаверите, попитайте ги какво направиха за нас те днес! А не да пишете новини по 20 дни за някакви кокошкари!!!

36

чоека

преди 6 години

Това адвокатите да излизат пред медиите и да лъжат ми е много чудно в университета ли го учат, по кой предмет? Проф. Георги Ценев браво на господина. Този измамник направил фалшив профил, *** хората за пари, излиза един професор и и казва той помага на хората. Ако нямаше съд знае ли професора колко хора ще се съберат да 'помагат' на господин измамника.

35

Анонимен

преди 6 години

Тия всички измамени си купуват евтино неща после ги препродават така се трупа инфлация. Тоя може да е измамник, но и другите са измамници и въртят бизнес и далавери на черно.

34

Анонимен

преди 6 години

В България няма и закони, които да те предпазват от престъпленията в нета. Всеки може да те злепоставя, да ти слага снимки и там да си пише каквото си иска. По закон няма какво да го заплашва. Няма предвидени наказания за такива деяния в закона.А като сметнем и невъзпитаноста на нацията живееща 73 г. в грубянски комунизъм...

33

Анонимен

преди 6 години

Също така е правил добро като трафикирал мигранти .... я стига! Тези адвокати могат да измислят какви ли не сценарии ... трябва във филмопроизводството да ги включат

32

Анонимен

преди 6 години

Младите, умните и красивите грантаджии на Отровено Общество са излъгани от селския измамник Спас от Кочериново - какво падение, дами и господа....

31

Анонимен

преди 6 години

Е да не е луд в интернет да е с истинското си име.Няма такива. Е разбира се това, че сега хората споделят на всички всичко е глупост.Всичко е една лъжа в този фейс. То като видиш жена на живо това не е тя, там тонове фон дьо тен, гримове, да не говорим за пластичните операции. А в нета вече съвсем. Нима някой вярва на всичко това, което се пише в интернет?

30

анонимен

преди 6 години

простотии на адвоката 27 години бьлгарите не разбраха да не се доверят на никоитакива времена доидоха още повече тьрговия в интернет

29

реалист

преди 6 години

"Спас-Александър не мамел хората напротив, правел им услуга!" - Като лидера на суджуците ББ.

28

До ЦИНИК

преди 6 години

Става дума че в тая държава все по нагло се лъже и то открито . Бойко ти казва че имал спестени 20-30 хиляди лева , Валери Симеонов живеел в двустаен апартамент ....тоя адвокат с нищо не е по различен .....искал да помага пък се криел под чуждо име :) Народа не му дреме за това за поредна година сме най-бедния народ в ЕС и такива ще си останем вовеки !

27

Анонимен

преди 6 години

Спас просто е експлоатирал едно от най големите качества на българина,... лакомията. Не е правилно, но на фона всички несправедливости в милата ни Родина си е направо симпатично. Човека е трябвало да включи в схемата я някой полицай, съдя или прокурор и никой нямаше да се занимава с него. Интересното е как всякакви институции се задействаха да издирят Спас, (сякаш е обрал цяла банка:)) и сега го "развяват" победоносно.

26

<><>

преди 6 години

Имам един приятел той много помага на хората ! Има заложна къща и направо всеки ден помага на десетки граждани . Направо ангел хранител :) Дори не е нужно да си прави фалшиви профили и глупости всички го знаят като Калоян (Алчния) . Многоо добър човек !

25

Циник до XXX

преди 6 години

Каква връзка има Фейсбук с държавата?"Ловците на далавери" са се опитали да *** дявола във въздуха....*** греда!Спас от Кочериново ги е "оправил"!Пада им се!

24

ХХХ

преди 6 години

И адвоката му е за затвора ! Искал да помага на роднини пък се подвизавал с фалшиф профил !?!?!?!?!?!?! Тая държава на никъде не върви ама на НИКЪДЕ !

23

юрист

преди 6 години

До Алекс2За съжаление за момента действията са медин шум, едва ли ще има ефективна присъда. Няма договори, някакви хора са превеждали някакви пари доброволно. Трябва да се обвържат плащанията с конкретни резервации, срокове и ангажименти. Трудна работа, може да отнеме и доста време.