84

Анонимен

преди 6 години

В Германия пералните са в перално помещение в мазето,за да не вдигаш шум на съседите.Куче в апартамент ще гледаш ама един друг път.

83

Анонимен

преди 6 години

За да гледа някой куче в апартамент се иска съгласие от етажната собственост.Ако няма,да си гледа работата.И,да-всички които гледат големи и енергични кучета в апартаменти са куку!Мъчат и кучетата и съседите си.

82

Анонимен

преди 6 години

До пост 88. Моята аудио система е създадена с цел да си слушам музика. Защо п....ци такива ,звъните на полицията след 22:00, и ревете че не можите да спите? Каква е разликата между кучешкия лай и силната музика? И в двата случая е неприятно да те събуди побеснял лаещ пес без причина, или пияния или дрогиран комшия, със силна музика. В западна европа е забранено да се държат кучета на двор или тераса! Ако искаш куче, си го гледаш в апартамента, така ще си лае само на теб!

81

Анонимен

преди 6 години

До винкелТака ли? Защо тогава зимата треперят толкова яко, че дори не можеш да го погледнеш в очите ? Я се осъзнай какви глупости пишеш, драги ми съгражданино!

80

tp

преди 6 години

Разбира се че ще има безстопанствени кучета по улиците, така е най-лесно и най-желано за много хора. Така не носят и никаква отговорност. Както и в този случай с питбула. Близо до нас има едни паркинг за автобуси, вечер чичото пазач хвърля пред будката си пред бариерата кокали и хляб, събират се *** от квартала да ги ядат и си знаят че вечер ще им хвърлят нещо. Ако по това време минеш оттам се нахвърля глутница да те лае много агресивно. Но ако стане инцидент, чичото ще каже че нищо общо

79

Анонимен

преди 6 години

Хахахаахахаха, *** *** убити тия, дето искат да впишат този закон и всеки, който иска да се впише този закон. Аз лично вас искам да ви попитам едно нещо - Вие нормални си те, как може да сте толкова ***? Просто не е истина. Какво следва? Стопаните, чиито котки мяукат се наказват с глоба ? Нека ви кажа нещо ограничени *** такива: няма куче, което да не лае. Така ги е създала природата. Трябва да има глоби за ***, които внасят такива предложения!

78

Анонимен

преди 6 години

Ох да се чуди човек кучетата ли лаят повече или политиците?! Абе и двете са си за у клетката!

77

Анонимен

преди 6 години

До Solar Power 82Прав си но за това се искат някакви средства! Що да ги дават като могат да си ги турят в джобовете? Държава от ЕС сме, няма що!

76

Анонимен

преди 6 години

Слагайте повече кучешка храна натопена в антифриз. Само така може да разкараме тия лаещи ***.Съдът явно се е напълнил с магистрати хотелиери и кучкари и от там помощ няма да дойде. Върнали наредбата където кучетата не трябвало да мсущават съседите. За какво говорим.

75

Solar Power

преди 6 години

До и пак аз да кажаНапълно си прав. И с това хранене пред блоковете на котки и кучета е поредната простотия. Тези животни трябва да се приберат в приюти и който иска да си го вземе в тях.Не трябва да има скитащи котки и кучета.

74

и пак аз да кажа

преди 6 години

И т_ъпите стопани, мъчещи животинките в апартаменти, трябва да бъдат карани, да пикаят с вдигнат крак до дърво и то само 1- 2 пъти. И не, те не обичат животното, те си играят за собствен кеф. Иначе щяха да се замислят. Ако могат.

73

винкел

преди 6 години

Ако кучетата можеха да псуват, щяха здраво да напсуват стопаните си, дето ги мъчат по апартаментите. Защото ония са садисти. Кучето трябва да живее на воля, В ПРИРОДАТА! Не да излиза два пъти по 15 минути пред блока!!! И мало_умните стопани са за съд, дето ги обличат и им причиняват страшен дискомфорт. Стопаните най- много мразят кучетата, защото ги гледат "според тяхното" чувство. Мало_ умници, КУЧЕТО НЯМА ПОТНИ ЖЛЕЗИ И НЕ МУ Е СТУДЕНО! Не ще жилетки!

72

Анонимен

преди 6 години

Като си взел тези два поми@@ра точно,за да лаят,те не са за да вдигат шум,а да вършат работа-да нападнат.Това е примитивно животно със свои инстинкти.

71

Анонимен

преди 6 години

Кучетата нямат място в тесните апартаменти. Който иска животни да си купи рибки в аквариум.--------------Върни се на село и не ни занимавай с тесният си апартамент....

70

Анонимен

преди 6 години

Защо пък,за да има някой пце,трябва да има тест за агресия към деца,хора?Или ще го гледа и то няма да се чува или да го маха.Отделно по тази логика и на улицата не трябва да има-те също вдигат ужасен шум в малките часове на нощта.

69

Анонимен

преди 6 години

Взел съм си не едно ами две кучета точно, за да лаят. Два пъти ме обират и полицията идват само да констатирата, именно те ме посъветваха да си взема куче. Нормално ли е в 3 през нощта да лае кучето когато пред вратата ти има неползнат, ами нормално е. И когато викнах полицият ми казаха, че гражданинат имал право да повдигне обвинение за задържане против волята му, защото съм го хванал пред вратата, а той горкият влезнал през заключена входна врата и хоп пред моята се объркал... айде нема нужда

68

ОТ Кучето ми RE

преди 6 години

И в БГ ги има тези Закони, с определена площ, ветеринар, чип. Според мен в БГ, за да придобиеш куче, първо тест за агресия към деца, хора, себеподобни. 2- ро задължителна кастрация, за кучета, които не са в развъдници. 3-то каквито и Закони да напишем, *** си е Андрешко по душа. Той не осъзнава, че кучето е отговорност, и не може като работиш 8 часа, да имаш куче, мъчиш себе си, кучето и съседите. Фекалиите по улицата ме отвращават. Дори да напишеш перфектен закон, като няма контрол и глоби?

67

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ме интересува пцето регистрирано ли е или не.Не желая да се вдига шум след 22.00 часа,това е.Стига вече с това нагло поведение,че видиш ли,куче е,ще лае,няма да пее.И през деня да не се чува.Докато имаме този манталитет,че всеки ни е длъжен,ще има и инциденти.

66

т.п.

преди 6 години

Имам съседка, възрастна жена, която в общия двор непрекъснато изнася изостанала храна от в къщи и храни котки, гълъби, мишки и който дойде.Двора прилича на помийна ***. Смърди. Гълъбите стоят постоянно по съседните балкони и прозорци и чакат да им се изнесе храната. Перушина и *** навсякъде.Съседката от дума не разбира, правих забележка, опитвах с разговор, не вдява, казва че го брави, защото била добра, а аз съм зъл и лош, след като не одобрявам. Другите съседи се свиват, не им се

65

ОТ Кучето ми RE

преди 6 години

По закон всяко куче подлежи на регистрация в Общината и Домовата книга, пишете данни от паспорта, номер на чип, кога е регистриран в общината. Не си спомням точно, но имаше някакъв срок, след пребиваването на кучето да се впише в домовата книга. Така че нарушителите там ги хващате. Мойто куче е кастрирано, чипирано, плащам му данък и такса вход, но едно е спокойна порода като пекинез, ши тцу, съвсем друго пинчер, лае по цял ден. Имам куче, но ми се повдига от стопани не почистващи фекалиите.