49

георги

преди 6 години

Редовно се събирт футболни маняци и разхождането в парка не е безопасно..нека махнат стадионите. Маймунярника е място на култура -наскоро слушах 101 каба гайди там.

48

До №40

преди 6 години

Те точно с тази цел са го направили този "ремонт" на автокъщата. Със сигурност имат и документи, че са вложили солидна сума пари. Сега ще започнат безкрайни дела с общината... С две думи, не очаквайте до минимум 5 години да бъдат махнати от парка.

47

Пловдив майна

преди 6 години

Разочарован съм, че ще бутат Маймунарника, колко бири сме изпили там...

46

Анонимен

преди 6 години

Мдаа, в Берлин, Виена... е пълно с автокъщи в парковете, където младежта може да си закупи скъп автомобил докато се разхожда.

45

Анонимен

преди 6 години

Мдаа, да изгодим и малото останали млади хора от нашия град!!! Марш към Берлин, Виена, Брюксел и всички останали европейски столици, където нощният живот вместо да се убива, се развива! А Фандъкова да продадем на някоя зоологическа градина!

44

шоп

преди 6 години

В парка само малки кафенета. Нищо друго.

43

аз съм ЗА

преди 6 години

подкрепям махането на тия дупки от борисовата

42

Анонимен

преди 6 години

Кметицата е филолог, би трябвало да знае, че парк и паркинг са две различни неща.

41

Анонимен

преди 6 години

За Маймунарника все още има места, където да не пречи на околните и да е на открито, просто няма да е така централно. Авто къщата винаги ми е била супер абсурдна точно там, кръчмата сама по себе си изглежда просташки и смешно, но не виждам какво лошо има да хапнеш в парка нещо по- различно от пържени картофи и кебапчета от ламаринена барака, каквито са алтернативите сега.

40

123

преди 6 години

До дидоРокаджия си друг път. Сигурно си някой гаден чалгар дето го е яд, че хората се кефят на нещо, което не ти стига акълът да разбереш.

39

Анонимен

преди 6 години

Няма да я махнат, само хвърлят прах в очите на хората. Капитолия току що си направиха доста сериозен ремонт. Знаели са, че са непоклатими иначе нямаше да влагат пари. От общината ни мислят за ***.

38

123

преди 6 години

Интересно ми е как ще махнат Капитолия. За Маймунарника е ясно. Отдавна му се точат. Само се чудя да ли ще строят нещо там, та толко да бързат.

37

vlady

преди 6 години

Маймунарника е на открито съответно акустиката е добра - няма конструкции, плоскости, облицовци, подови настилки и т.н., които да дрънчат и хлопат.

36

Рашко

преди 6 години

До Анонимен 28Обаче БИАД на слави бинев го знаеш, нали чалгарю! Българското инженерно-архитектурно дружество (БИАД) е професионално сдружение, поставящо си за цел да обедини българските архитекти и инженери. Основано е на 2 февруари 1893 г. в София. През 1937 г. се преобразува в Съюз на българските инженери и архитекти, който през 1949 г. се обединява с още 6 дружества в организацията Научно-технически съюзи, преименувана по-късно във Федерация на научно-техническите съюзи.

35

Анонимен

преди 6 години

Борисовата градина от един прекрасен парк се превърна в символ на мутренския преход и корупцията в София. Да изброим всички безобразия:Къпалнята Мария ЛуизаЛетния театър КолодрумаОбсерваториятаВеселото селоКапитолияКръчмите на АрианаИ ФАКТА, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ПАРК Е ПРЕВЪРНАТ В ПАРКИНГ!ДОКОГА?!!

34

Анонимен

преди 6 години

За кратко на мястото на "Веселото село" имаше и картинг писта. Преди имаше площадка за обучение на деца в уличното движение с улици, светофари... Като малки ходехме там да караме колела. Разрушиха всичко и направиха една безвкусна кръчма, в която има и чалга.Маймунарника може да стане хубаво място за жива музика ако се направи с вкус. Хубавото е, че наблизо няма никакви жилищни сгради и може да се концертира до късно.

33

ЦСКА-София вън

преди 6 години

Следващия когото трябва да изхвърлят от Борисовата градина е ЦСКА-София(Литекс-Етро Поле) от стадион "Народна армия", който незаконно бе присвоен от Гриша Ганчев.

32

Анонимен

преди 6 години

Там,където е тоя Маймунарник,всяка събота свиреха състави и танцувахме до 10 часа,имаше лафка,разбира се без алкохол! И беше много известна и посещавана забава през 70 те години! Там, където е Весело село,беше полигон за деца,учеха ги на движение по пътя,знаци,светофари! Много от нас помнят и бих викнал сега: "Най накрая!"

31

Дядо Петър

преди 6 години

Ами лятната къпалня "Мария Луиза"?

30

!!!

преди 6 години

Пиове и пички не им вярвайте! Всеки ден минавам покрай въпросната авто къща Капитолия от повече от месец там асфалтират бетонират слагат някакви огромни метални колони и прочие! Дори вчера като минавах ремонта продължаваше! Така, че не вярвам да я махнат па ако ще турско да е! Кметицата сега само се опитва да разсее софиянци от факта, че даде толкова милиони за "ремонти" на булеварди в софия и може да се каже, че сега ще се наложат ремонти на ремонтите на същите тия "ремонти"!