66

Анонимен

преди 6 години

Имал бил нхубави устни и щял да стигне далеч. По всичко личи, че е точно от обратния тип мъже (и като политика, обаче *** трябва да метне една плюнка). Изобщо - за всяка работа се иска специфичен набор от качества, за които хал хабер си нямате.

65

Анонимен

преди 6 години

Ще *** от яд, че момчето е младо и хубаво. Да си политик означава да си част от живия живот и да го разбираш. А не да си канцеларска мишка с ограничено мислене, с идеята за заплата в края на месеца и да броиш и прелистваш всяко дукиментче. Да можеш да взимаш работещи решения. И още набор от лични качества. Идея си нямате.

64

Анонимен

преди 6 години

Типичен гербаджия.

63

Петър

преди 6 години

Видяхте ли!а наш боко е висшист,даже пожарникар!къде е той,къде са другите!!?

62

Istinata

преди 6 години

V Avstria ne e vajno kakvo obrazovanie imash.vajno e da imash sini ochi.ne se bazikam

61

Karpuzan

преди 6 години

Toi i Furera nqmashe vi6o.

60

Трак до Факт

преди 6 години

Посредствен актьор(Рейган) ви унищожи голямата мечта СССР , но *** до врата , пак за сифилистика сте ..........

59

Трак до Факт

преди 6 години

Ти си по жалък и от Ирина на Талев.За колко рубли продаде , завета на Левски.Ти си нищожество.

58

ФАКТ!

преди 6 години

да не говорим че постиженията на белият човек започват още от Древна гърция като медицина и математика която арабите крадат а римляните с виадуктите си транспортират вода греят се с подово отопление и тн.Африканците и до ден днешен носят на главата си кофи с вода по 100км изобщо сравнението е не само неуместно но и много повече!

57

ФАКТ!

преди 6 години

До ШибиРибиВ сравнеие с бялата раса Квантови физики трансплантации днк анализи фармацевтика и инженерни постижения от сорта на модерни летища простанища и архитектурни постижения да откраднеш индииските числа да им сложиш една 0 и да ги кръстиш арабски е смешно!Гаус не е арабин Лайбниц Поанкаре Нютон Лобачевски Ковалевска пък съвсем!Арабски постижения смях пълен!От ядене на кроасани Париж и Виена са недостижими а другите от пушене на наргиле освен грозни минарета друго немат!

56

ШибиРиби

преди 6 години

Малко чи чел и видял да говориш че африканци и араби нямат постижения. Не расата а средата определя постиженията. Никой не се ражда научен. От джиткане по виенски сладкарници резултата е един а от смесване на знания друг. Джобс не беше ли от баща сириец?

55

ФАКТ!

преди 6 години

До ТракГлупости ЕС е направен за да бъдат управлявани вкупом по-лесно всички държави на Запад от Сащ които се управляват от евреи избягали в Америка и които си отмъщават на белият човек като с марионетни режими вкарват всякаква *** и дирижират всичко!Нещата в България тръгнаха на зле 90-те с мутрите а те произлезнаха и забогатяха благодарение на контрабандите с Югославия по време на ембаргото което Запада под давление на Сащ както и самите Сащ направиха за да си направят база в Косово!

54

Трак

преди 6 години

Най смешното е , че Германия създаде ЕС с идеята да помогне на цяла Европа и по този начин да изкупи поне част от греховете си за втората световна.Но Русия не вярва на сълзи и направи всичко по силите си , да ни провали.Кой спира съдебната реформа у нас-КОЙ=Русия.ЕС били гейове , но там прокурорско синче щом убие двама пешеходци с колата , лежи 20 години , а тука при мъжкарите-три години условно.Но нали сме мъжкари пред слабите , а пред лафка викаме Моля.Срам и позор за Левски.

53

ФАКТ!

преди 6 години

До ШибиРибиНема вече бял човешки потенциал за постижения квот било било.А от африканци и араби постижения не чакай най-много некое гето или джамия ама те си ги харесват поне а кат гледам ще бъдат мнозинство така че!

52

ШибиРиби

преди 6 години

До ФактЗагуби ме тука разсея ме честно. Не само Австрия ами цяла Европа е чудесна с изключение на две три дупки, обаче тука мислех че си говориме за постижения и цели а не за лакирани дърдорковци дето се пръскат от обещания а като дойде време да свършат малко работа мобилизират цивилното население да ходи по бойните полета. Да не би тоя красавец да е допринесъл нещо за постиженията които изброяваш? Ресал се е и се е мазал с гел по митингите и е смукал лукчета да муй дебело сопраното.

51

Анонимен

преди 6 години

Ние пък от Австрия навремето цял цар си докарахме,дето успя цели две национални катастрофи да постигне!Само не помня дали е имал висше

50

ФАКТ!

преди 6 години

До ШибиРибиВелики са Га отидеш у Виена и видиш кво са сътворили тва го нема никъде другаде.Грац Инсбрук нема слаб град там.А Село Софе го знаеме не става за нищо и бежанците бегат композитори не требват Лепа Пепа и Андреа да пеят а оПулев Джошуа да го млати у ъгъла!

49

Анонимен

преди 6 години

То пък в България едно висше,пълна порнография.Всичко е търговия-издаване на дипломи срещу пари.Конкурентни в Европа знания едва ли имат и 10% от завършващите,за жалост.А половината ни ВУЗ-ове изобщо не трябва да съществуват,най-обикновени печатници на дипломи.Особено за кадри на ГЕРБ

48

Анонимен

преди 6 години

По образование и кариерно развитие момчето има нещо много общо с част от известните ни българските номенк.латурни политици...Ако се окаже,че е и с "обратна резба",значи скоро Австрия ще заприлича на БГ и други страни от ЕС ! По друг начин казано- американците си знаят работата -- ЕС скоро ще е окончателно "***",което е и целта на занятието.Все пак 20 трлн долара някой трябва да ги върне или заработи!

47

ФАКТ!

преди 6 години

Между другото и Фердинанд Порше е учил до 2-ри курс във Виенският технически университет и е напуснал което не му пречи да създаде едни от най-великите танкове и танкови разрушители както и знаменитата костенурка както и самата компания Порше и те така!