39

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До за какво говоримна малка държава и трябва специализирана армия за search and rescue и яхбз, оттам насетне въздушния флот предполага да са многоцелеви чайници дори и витлови, и въртолети които да могат да се ползват както за поддръжка при удари по евентуални терористически звена на земята, така и за евакуации, доставка на провизии и пожарогасене на балканите.

38

Анонимен

преди 6 години

Радефф взе "комисион" за грипените и сега се чуди какво да прави...да го връща ли, да лобира още ли....не е лесна и неговата.

37

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен43я набадам на чесън, що михаела така каза. и не гледам женени с деца, особено ако го пускат тоо сериал на кръгъл час - 6,8 такива работе.

36

за какво говорим

преди 6 години

На малка държава като БГ и трябват малки самолети като Грипен и L-159,самолетите Ф-16 са пълна гавра с обществото първо купуваме дърти бракми от САЩ после ги подаряваме на US пилотите в Безмер щото нашите не могат да летят с тях,та чак и летището си ремонтираха!

35

Анонимен

преди 6 години

ОК, изтребители ще купим за да пазим президентите, но какво трябва да купим за да се пазим от президентите?

34

Анонимен

преди 6 години

Соломона що се бута между големите?Какъв го дава,кой представлява?Страшна натегация ,и той да е под светлините на прожекторите!

33

Анонимен

преди 6 години

Радефф, ти президент ли си или луковаглава?Я виж истинските генералите идентичността от латинска Америка! Къде са ти лампазите, ордените и другите генералски салтанати? Какво си се маскирал като метросексуално юпи?

32

Анонимен

преди 6 години

е, честито.

31

Анонимен

преди 6 години

Мека сила разбира се, какви други да сме с тия Грипени? Хората ги вземат само за обучение на пилотите си а ние искаме с тях да правим силна мощ.

30

Анонимен

преди 6 години

Пенсионер: Оставих 5 000 лева под черджето, защото един ми се обади по телефона и каза, че с парите трябва да купи изтребители за да ме пази от терористи, и от турски башибозук.

29

Анонимен

преди 6 години

България е 1 000 години назад след Америка и 500 години назад от Европа.Бъдещето е на електромобилите, а не на пушещите таралясници.Ама *** това ще го разбере към 3 528 година.

28

деградация

преди 6 години

Аз мисля ,че държавата тихичко се превръща в военно-полицейска диктатура по тежка и от тази на Садам Хюсеин,а Сталин пасти да яде-всичко за армията всичко за МВР нали така бе шапки и уши!

27

анонимен

преди 6 години

защо никои не казва воина ли ще има кои ще ни напада каква отбрана с еднаескадрила от 16 самолета та които ни напада ще ги унищожи още в хангаритебежанците да ги гоним сьс самолети е смехотворно и никои не иска да изплюекамьчето аз воина не искам искам да живея в мир сьс сьседите си на мен русия неми е враг и не си измисляите простотии че русия ще ни напада

26

Анонимен

преди 6 години

Президента на Републиката - ще ни въоръжи до зъби за да му пазим плантацията от банани

25

КатапУлтьор

преди 6 години

не разбра ли, че няма да му купят дори макетче на грипен. Лесно и е въшката със зелени чорапки да иска скъпи играчки и да разтяга локуми до небето за милярди, но като една куха военна манерка не може да даде решение от къде да дойде финансиране за приказките му от вечеринките.

24

Анонимен

преди 6 години

Радефф срещу кого се кани да воюва? Срещу Русия ли? Все пак тя бе посочена като основната заплаха за нас.

23

asdf

преди 6 години

За малка и бедна държава, като нашата, няма вариант в който да имаме силна армия. Или трябва значително да се засили икономиката или забравете. Армия се прави с пари. Освен това е задължително да се въведе някакво военно обучение, като в Швейцария. И да се разреши притежанието на оръжие, от преминалите такова обучение. Тогава ще се позакърпи положението.

22

Анонимен

преди 6 години

Да се помирим за да се въоръжим ! - Андрешковци... хитреци

21

Анонимен

преди 6 години

Изоставането в модернизацията се постига с........наука,иновации и промишленост!!Има ли такива в България,обаче??Защото за вносът им и употребата от други се плащат пари,много пари,които и тях нямаме!!И така........стигнахме там,откъдето тръгнахме!!Останаха само приказките и добрите пожелания за приоритети,председателство,обща отбрана,модернизация............ароматни локуми!!А,един кламер българско производство няма вече!!

20

Анонимен

преди 6 години

На снимката: Каква е тази кичозна зала - сякаш е спалнята на Азис !?