19

Анонимен

преди 6 години

Енергийната вампирка се завръща.да му мислят фермерите.Опосумите да спрят да натрисат "вижданията" и пътуванията на болната и фантазия.Всеки има право да е луд стига да не иска да прави и другите луди.Противна и досадна е тази,също като сестра си.Много злоба има в тях, изписано е налицата им колкото и да се стараят да се прикриват.

18

Анонимен

преди 6 години

Тая е тип "Гащите съм си изпрала снощи-вечер на канала".............гнус!

17

anon

преди 6 години

Може да е спечелила, но пак си остава грозно противно квазимодо.

16

Жиб.

преди 6 години

Хайде- изгонете уродливата рускиня за да докажете,че не сте я вкарали специално за да спечели! Но Битиви е руска телевизия- не е дори турска,и не се знае дали ще ви позволи да направите това!

15

Анонимен

преди 6 години

Само писихично-болни гледат тези риалити предавания а участниците са мухльовци които чакат "да им върже" *все едно да триеш в лотариите на Пеевски".

14

минувач

преди 6 години

Казвате, че победителката е за психото. А каква трябва да си, за да паднеш от нея?

13

Анонимен

преди 6 години

Какъв "вълнуващ" живот на една НЕУДАЧНИЦА да виси по дърветата като май*муназа едните 100лева.И тая като сестра си от сутрин до вечер обикаля наоколо с едничката мисълнякой балък да я "гризне"...............ам НЕ.

12

Край

преди 6 години

Сестра и така висеше на Илия Павлов на шишането.

11

Станислав Рангелов

преди 6 години

Вижда се, че повечето хора са супер зле! И на кое точно се подигравате, на способността да медитира ли? Защо да не се е пренесла където си иска, точно това е идеята на медитацията, но за повечето балкански субекти това са простотиия и тя е луда...доообре!

10

dan

преди 6 години

Ето защо не гледам подобни предавания - *** задачи, за пред публика, която би трябвало да е разумна.

9

Жибор

преди 6 години

Кажете защо веднага изгонихте нашето момиче от Македония,а рускинята никой не я предлага за изгонване- за финала ли сте я приготвили,цялото ли предаване заради нея е направено?

8

Анонимен

преди 6 години

Звездите и говорят.

7

Анонимен

преди 6 години

То само с мускули не може - трябва си и акъл, пък дори и малко, но навреме. Четвъртата игра беше без никакво значение, трябва да си пълен *** да се напъваш да я спечелиш. Божидара ли е виновна, че малката постъпи като пълен ***.

6

Men

преди 6 години

До съгласна за психотоЧе е за психото спор няма, обаче какво пречеше на малка да остави последния пирон забит на половина и да си почине 20-30мин?! Всичко е въпрос на стратегия

5

фгдфнгн

преди 6 години

И двете със сестра си са еднакво противни!

4

Психиатъра

преди 6 години

Дестинацията Сириус - Плеядите я карам аз и не я видях сред пасажерите. Само още веднъж да разбера, че някой пести от тикети за моя шип...ще хвърчат глави.

3

съгласна за психото

преди 6 години

Нечестна игра с коването на моста, трябваше да работи по моста, а не да си почива и да има сили за последната игра. Долна постъпка, която не и прави чест на големите претенции!!! Анита трябваше да победи!

2

Анонимен

преди 6 години

При тези цени на горивото кой знае каква фактура ще получи за пътуването.

1

за психодиспансера

преди 6 години

Иаз не се шегувам.. "Времето ми мина като 10 минути. Пътувах до Сириус, до Плеядите, връщах се, не се шегувам"