41

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Ами в парламента казаха, че Русия е основна заплаха за България.Как да не се изплаши човека от руснаците и чеченците.

40

Анонимен

преди 6 години

За глупостта няма оправдание.Можеше да се обади в полицията и случайно да попадне на некорумпиран и не държащ чадър над ало измамниците полицай.Така,де.

39

аз-ът

преди 6 години

Българина е... хем тарикат, хем голем юнак ама само на маса, хем мишок. Разберете ме правилно, не скачам на възрастния човек , по принцип говоря...Мен преди няколко месеца ми се обадиха такива...Еми като почнах да му кълна децата да умрат от тумор в мозъка знаеш как млъкна отсреща. Диви и щастливи ги направих, щом измамник онемя пред мене.. чеченци...

38

Анонимен

преди 6 години

За n-ти път в подобни статии ще кажа да не се правите на много умни и на много опитни, защото сега сте млади хора на по 20-30-40 години и грам представа нямате, какво ще се случи като сте над 70 години. Някои от вас дори няма да могат да говорят нормално, други ще се напикават, трети ще са като вдетинени. Голям залък ***, голяма дума не казвай - народът го е измислил. Така че уважавайте малко повече тези възрастни хора. На този терор върху възрастните хора трябва да се сложи край!

37

следовател-отрядник

преди 6 години

С голяма сърдечност бих попитал тоя за парите,и бих му показал едно по-кичесто дърво! Той да решава!

36

айдее

преди 6 години

Може цяла България да кара кънки по ливадите,ама не спи с тях!Кой знае на коя цицореста бабушкера ги е снесъл,пък после вой до небесата!Това ми мяза на инкасото,дето все ги обират!

35

Анонимен

преди 6 години

Този човек лъже,много удобно е да представиш подобни глупотевини за истина ,за оправдание на похарчените или присвоени пари

34

масон

преди 6 години

До Август ВагнерНие в ложите не се занимаваме с глупости!

33

Анонимен

преди 6 години

Майко какъв бaлък ахахахха

32

Реалист

преди 6 години

Аз винаги съм казвал, че на *** човек пари не му трябват.......и това е поредното доказателство !

31

Август Вагнер

преди 6 години

До АнонименНе колега - тези ало измамници явно имат силен гръб - я мевере я някой мастит олигарх с членство в тайна ложа я б.х.к. ....

30

един друг

преди 6 години

Спешно, ама много спешно трябва да се намялят пенсиите. Поне наполовина. Егати изкукалото население. И този е домоуправител, че и сестра му си е доверила парите на същия... нямам думи.

29

РъкатаНаМъртвеца

преди 6 години

Мним поуицай *** чеченец и руснак ... А мевере къде е ? Участва мнимо ! Ама взема реални пари.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Приемат ги, защото нашите *** телевизии и разни други "сми" само с такива глупости се занимават! Гьобелската пропаганда репички да яде пред пед...ската! А и с кого да плашат.....гей.четата за нищо не стават, даже за плашило!!!!

27

анонимен

преди 6 години

на 73 год и толкова тьп нямам думи

26

Анонимен

преди 6 години

Както го каза шефа на НСБОП (цитита Улицата), "Докато има балъци ще има и тарикати".А в Бг балъци колкото щеш.Едни ги пържи Спас от Кочериново, други Боко-тиквата ги нарежда и т.н, примеритенямат брой и чет........

25

Старата школа

преди 6 години

Приказки за наивници! Че кой нормален човек ще остави толкова пари на стареца или бабата в къщи! Всичкото това е да ни убедят, че няма нужда да се увеличават пенсиите - 200 лв им стига, иначе ги хвърлят през прозорците! Как пък ВСЕКИ ДЕН някой хвърля по цели ХИЛЯДАРКИ от прозореца! Най-малкото децата им щяха да приберат парите!

24

*_*

преди 6 години

ИмАл, дАл..Голям рев че нямат пари, а дюшеците се пръскат по шевовете..

23

Анонимен

преди 6 години

Тц тц Само мошеници тука !!!

22

Анонимен

преди 6 години

"...ало банда: Плашиха ме с чеченци, руснаци..."ЗАПЛАХА ЛИ Е РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!???