68

а бе,човек

преди 6 години

До !???Как не виждаш,че това човешко недоразумение е най-обикновен пeдeрaст!?

67

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКъде са тези данни на Европейската общност, я дай да видим.Те цганите ги дават около 350 000 ама са поне тройно повече, най-малко защото повечето не се пишат цгани при преброяванията.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 69По данни на Европейската общност в България мюсулманите де 13,5 %

65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПоне 40% са мюсюлманите. И не са ни е криви, че сме алтави и нефелни и х()й не става от нас.

64

Анонимен

преди 6 години

от кога мюсюлманите станаха 12%, и с ромите толкова няма. и 3 млн да сме, както 1900-та, повече от 10% не трябва да стават, инак ще почнат да правят золуми

63

другарката Сталинка

преди 6 години

До АнонименТова са неизбежни процеси, природата празно не търпи. И да ривети, и да ни ривети...

62

Анонимен

преди 6 години

ич да не си кара семейството тука, ей я турция, ей албания все мюсюлмански страни, да поема на там и толкова. Тука мюсюлмани има достатъчно

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ кой ти каза, че нма приятели?А комплексарщината - от вас по-комплексиран народ няма. Защото сте мрсен и долнопробен народ, И СИ ГО ЗНАЕТЕ. И затова мразите другите. И това ви погубва заслужено.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64Явно не е платен. Те на тези не им плащат. Но по принцип, те мразят всичко и всички, по съвсем прости причини - комплекси. Като нямаш приятели, най-лесно е да те забележат ако си на обратното мнение.

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименToзи не е ***, поне не е платен със сигурност.Просто ви мрази и го е гнус от вас, по причините, които казах по-долу.Пише каквото мисли.

58

Анонимен

преди 6 години

Точно под тази статия се вижда как действат троловете. И понеже повечето четящи им се връзват, удоволствието им е пълно. Нормален човек трудно ще ги разбере, но някои го правят със страст, вместо секс! Кой както може, така се задоволява.

57

Циник

преди 6 години

От малки ни захранват с патриотизъм към този долен народ и порнографската му държава.Като си малък и глупав - лъжеш се.Но порастваш, поумняваш, и започваш да виждаш, че всичко е било лъжи и фалш.Как може нормален и интелигентен човек да изпитва патриотизъм към подобна държава и населяващият я народ???Това държава ли е, това народ ли е?Не народ, а... поетът ви го е казал.Срам ме е, че съм българин и не искам да имама нищо общо с този долнопробен народ.И не ме пързаляйте с "рози, кисело м

56

анонимен

преди 6 години

фалшива новина

55

Анонимен

преди 6 години

Тоя просто ви дразни, това е цялата работа. Дразни ви, защото сте ФАШИСТИ.Българите сте страхливци, фашисти, п0мияри и прститутки, треперите за гнилото си семе,отчаяни сте, воните на страх и омраза.И това именно привлича лешояди като него.

54

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКоментарите му са резки и груби, но са напълно верни.Българите наистина скоро няма да ни има. Не е ли вярно?Гените ни са пркажени. Не е ливярно?Ориенталски *** сме. Не е ли вярно?

53

Анонимен

преди 6 години

"Дайте им фертилити (плодовитост)",така казваше някакъв ислямски имам в ЮТюб.Сега разбирам.Те не са тук за да работят, или за да плащат данъци и осигуровки.Те са тук за да ни дадат плодовитост, деца, живот... нещо, което ние, яловите европейци, сме загубили.Бежанците са живот и спасение за Европа. Знам колко скандално ви звучи, но е така.Ще потъмнеем, ще почернеем, но ще се съживим.Повярвайте ми, това е спасението.

52

Анонимен

преди 6 години

човек с такива коментари, още утре щеше да е открит и поканен на "събеседване" в едни тихи стаички. И после много ще мисли, преди да каже или напише нещо....Не живеем ли в свободна страна в която всеки може да си изкаже мнението?

51

men

преди 6 години

спри се бе *** ***. не виждаш ли че никой не ти връзва на братвежите. утре като направят ислямска държава у софистан и почнат да режат глави ше та питам струваше ли си няколкото шекела...

50

хъ

преди 6 години

До Анонимен 51Ти к`ъв си бизнесмен? Зимай ги да ти аргатуват тогаз.

49

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо по-страшно за България в момента, от демографската катастрофа.Селата са мъртви, а те са "корените" на един народ.Градовете са на път.Даже и столицата е мъртвило в сравнение с Букурещ, Атина... да не говорим за големите градове.Тези бежанци, които не са *** и престъпници, са повече от добре дошли,такива ще спасят държавата ни.