12

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Музикално бедствие: Защо моделите трябва и да пеят?ЗАЩОТО *** И ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ОБИЧАТ ДА ГЛЕДАТ И СЛУШАТ КОГАТО ПЕЕ КРАСИВА ПЕВИЦА ! КОГАТО Е ГРОЗНА , СЛУШАТ Я НА ЗАПИС ,БЕЗ ДА Й ГЛЕДАТ КЛИПОВЕТЕ И БЕЗ ДА Й ХОДЯТ НА КОНЦЕРТИТЕ ! ТОВА Е ИСТИНАТА , ПЕВИЦАТА И СЕРВИТЬОРКАТА ТРЯБВА ДА СА ХУБАВИ ,КРАСИВИ ,УСМИХНАТИ ,ЛЪЧЕЗАРНИ ! КОГАТО МИ СЕРВИРА НЯКОЯ ГРОЗНА СЕРВИТЬОРКА ,ПОВЕЧЕ НЕ ПОСЕЩАВАМ ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ ! ЩОМ СОБСТВЕНИКА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОДБИРА СЕРВИТЬОРКИТЕ , НЯМА ДА ИМА ОБОРОТ !

11

Анонимен

преди 6 години

Е то в бг всички певици пеят така..

10

ист

преди 6 години

Като модели са облечени. Като певици са разсъблечени.Като певици имат възможност всички да и видят силиконовите гърди и устни. Това че не може да пее не е важно.Чалгата не се слуша. Тя се гледа.

9

Суека

преди 6 години

Някаква кифла се мисли ,че може с пари всичко да постига и без грам талант ... е няма как да стане в реалният живот това !!! Даже големите имена в музиката на ЗАПАД се вижда ,че не стават за нищо , но големите компании ги бутат напред доста за да са все в ЕФИР !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Тя е певица ,на кожен микрофон обаче!

7

Анонимен

преди 6 години

"В България свикнахме, че всяка плеймейтка е модел"Някой може ли да ми каже какво означава тази чисто българска дума "плаймайтка". Или сега така викате на високо платените ... ще използвам по мека дума да не ме цензурирате: "компаньонки". (Напомня ми малко на думата "гърла", която преди някой медии използваха.)

6

Анонимен

преди 6 години

Певческото изкуство е за хора с вкус. Това автоматично изключва много категории хора

5

Анонимен

преди 6 години

Ако на снимката не се 'фане' част от гърдата/ите няма да я харесат! Снимка бг кич!!! Пияно, гръдно изпъчване за отсичане на гръден релеф, погледа вперен към мишницата/пода за самопомирисване/срамежливост, много висок ток на обувките подчертаващи не много финни пръсци, изпъкнали устни почти до носа! Нито стил, нито фотография, нито визия!

4

Анонимен

преди 6 години

Забелязал съм че когато едно момиче/жена има природна интелигентност и интелект е много по-красива отколкото и фармахимките! А пеенето си е част от тази природна дарба - интелекта!

3

Pen

преди 6 години

Ами трябва да могат да пеят на микрофона за да "успеят" в живота...

2

Елементарно!

преди 6 години

...... За да могат да вдигнат цената на секс услугите си, които се потребяват от чекиджиите!!!

1

Анонимен

преди 6 години

немахте тая седмица съботен бис а?