110

бай Сандьо

преди 6 години

Ако това се сбъдне, да се въведат мюсюлмански празници, като официални в Германия, можем да считаме, че това е пълния крах на Европа.От там насетне всичко е игра на думи.Вярата крепи духа, без нея се обезличавамеЕвропа трябва. да остане християнска !

109

Циник

преди 6 години

Не трийте само моите коментари, а и откровените провокации на антибългарски елементи , като тези на мюсюлманина BURZUM!

108

100 % TURK

преди 6 години

Хитрец е Мезиер. Вижда на къде отива Германия и още от сега взема приза за новаторство в политиката....Но строейки джамии в Русия , Путин го изпревари .....

107

Предложение

преди 6 години

Въпросният германски политик да си сложи фес и обуе потури ,и така да ходи в Бундестага. Ще бъде много интересно.

106

не знам

преди 6 години

До Анонимен 118Възможно е!Но все си мисля,че няма по-голямо зло от човешката глупост!Тя поражда насилието,тя избира *** и фалшиви политици,тя прави хората нещастни!А религията е само част от нея!

105

Циник

преди 6 години

В превод:"Нашето християнско наследство - не подлежи на преговори! Вкарването на мюсюлмански празници - за нас е абсурд!

104

Циник

преди 6 години

Предния ми пост е адресиран до лоботомирания с коментар 101.Никакъв Фейк - нюз не е статията!Чиста истина е! Ето и отговора на Александър Добринт:"Unser christliches Erbe ist nicht verhandelbar", sagte CSU-Landesgruppenchef Alexander Dobrindt der Bild. "Islam-Feiertage in Deutschland einzuführen, kommt fuer uns nicht in Frage."

103

Циник

преди 6 години

Виж сега - ду клайнър арш мит орен...це ерст лерне рихтиг дайне мутер шпрахе - дан ком виедер ум мир вас цу яулен!Хаст ду ферщанден? Хауфен идиотен хиер - унд ду бист дер Фюрер! Щюк шайзе вил мир вас ерцелен...аааахахахаха.Иначе - партайгеносетата от Байерн пропищяха на умряло - скоро ще духнат под опашката на лицемерния нагаждач Хорст Зеехофър! Юдео-Християнска Германия.....за какво повече да говорим?!!!

102

Анонимен

преди 6 години

Дали това можеше да стане до 1945 година?

101

Анонимен

преди 6 години

- Бабо Меркел, где така??? - На джамия, Мустафа!

100

Хм

преди 6 години

В Германия имало 4,5 млн. мюсулмани....А бе оу,само турците са над 7млн,от които 3млн с гражданство(по много стари данни)!Общия брой най-вероятно е между 10 и 15 млн и бързо расте!Обаче цензурата е жестока-не допуска разкриването на истинската бройка,може би защото това е активът на Меркел!

99

анонимен

преди 6 години

и понеже има избори даи да говорим простотии да спечелим ислямските гласовекато искат празници о9братно от кьдето са дошли там са празници без краив европа се бачка и този кре----тен да се маха от правителството

98

щщд

преди 6 години

Турците и така не работят по време на Рамазаните. Това ще удари работодателите главно защото германците също няма да работят. А там празниците са безкрайни,особено април-май-юни ."Локомотива на Европа" няма дълго да пуфти и тегли,ако мине на баклава!

97

Анонимен

преди 6 години

Абе нали мюсулманите уж не работеха, какви са тези почивни дни?

96

наблюдател

преди 6 години

Смях, бяха 4.5 млн. мюсюлманите в Германия преди 10 г.Сега реално са поне 6 млн. и всеки ден се множат.

95

До 118

преди 6 години

'Религиите са най-голямото зло на тази планета.'-----------Дори и така да е, недей да спамиш темата! За всички е ясно, че исляма не е никаква религия, а чист култ, при това към смъртта!

94

Анонимен

преди 6 години

Религиите са най-голямото зло на тази планета.

93

Олаф

преди 6 години

Малее, като ги гледам сичките тия гнусни, събути по миризливи чорапи и надyпени с високо вдигнати във въздуха зaдници окултисти, само си представям, каква ЗЛOВОННА, БИБЛЕЙСКА СМРАД на краци и гъ30ве трови помещението! Жал ми е чак за боята по стените, че трябва да търпи подобно издевателство! Блякк

92

Неверник 2

преди 6 години

...след което им се разрешава наново да влязат в Германия с документите за АЗИЛ и да продължават да източват системата на социални помощи с пълна сила! Управляващия елит в Германия отказва дори да депортира онези 22.000 мюсюлмани-джихадисти, които са в списъка на наблюдение от немската полиция! Единственото спасение за малкото останали нормални хора в Германия е веднага и незабавно да формират граждански групи за защита!

91

Неверник

преди 6 години

Управляващия елит в Германия обожава ислямските терористи и ще прави абсолютно всичко във възможностите си да подсигури условия на мюсюлманите да планират, организират и осъществяват джихадистките си атаки срещу така мразените от тях бели християни, наречени от Корана "неверници"! Стотици от прибраните от Германия позиращи за "бежанци" джихадисти свободно си заминават за Сирия, където участват в сатанински, кървави ритуали на жертвоприношения на "неверници" - предимно язиди и християни...