20

отговарящ до 34

преди 6 години

Иран и Турция са съседни държави. Русия е повикана от сирийското правителство.Чий го д-ват там американците, както и навсякъде? Тези "къчове" във всички посоки, са за да отместват вниманието от вътрешни проблеми. Европейските дипломати, изглежда започнаха да загряват.

19

Анонимен

преди 6 години

Тръмп излезе по-*** отколкото очаквах.

18

Анонимен

преди 6 години

Тръмп може да убие сделката и може да нападне целия арбски свят ако поиска и тогава бюрократите от Брюксел ще пеят Пляс пляс п е д а л и т е. Време е САЩ да се приседини към Евразийския съюз, а старчетата от ЕС да мият краката на бежанците.

17

Питащ

преди 6 години

Значи американците нямат място в Сирия,а Русия,Турция,Иран имат място?

16

Каталуния-SI

преди 6 години

Ами ето и в икономиката САЩ подхожда силово.Хората искат да търгуват с Иран свободно,защото те нямат атомно оръжие,*** нне. То Персийските килими ще станат по-скъпи от автомобил.

15

666

преди 6 години

Я, Европа настъпи Америка! Отлична първа стъпка към създаване на самостоятелна европейски политика, която да защитава европейските интереси, не американските. Европа отново трябва да стане световен лидер.

14

u4en

преди 6 години

Тръмп е ПИЧ ! Отл.оратор..перфектно облечен...спортуващ...отлично изглеждащ за 70 год. Все едно ни казва - ТОВА е САЩ - СТИЛ и СИЛА !

13

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е пълен 0. Изобщо го няма в политиката. Нека за пореден път обществото се убеди, че хора от "народа" не стават за голяма политика. Много приказка, малко реални действия. Създаването на постоянни конфликти в даден момент , ще доведе до махането на тръмп.

12

Анонимен

преди 6 години

VREME E BALGARSKITE VOENNI BAZI DA SE IZ4ISTQT OT KRAVARSKITE KARLEJI.........NO NA6TE PATRIOTI KATO VLEZNAHA V UPRAVLENIETO I DUMA NE STAVA ZA TOVANE6TATA V BG SA MN MN SAMNITELNI

11

Анонимен

преди 6 години

*** имаш ли представа какво ще стане ако бомбардираш реална ядрена инсталация където има примерно няколко тона плутоний? ясно че си чел само винету ама

10

СатаНАТО™

преди 6 години

Първото нещо, което Иран направи, след като се видя в пари от нефт беше да прати войски в Сирия, за да спрат катарския газопровод. Така че Трумп действа правилно, Иран трябва да страда.

9

aa1830

преди 6 години

Тоя жълт перчем световното ченге много се наежи напоследък и трябва да бъде поставен на място. Колкото до Иран - страна с огромен потенциал - енергийни ресурси, голям процент млади образовани хора, хилядолетна история. Основният опонент на Саудитска Арабия и Израел в Близкия изток, които са верните кучета на Америка. И ако някой си спомня Ирак - предтекста за войната бе, че се еазработва ядрено оръжие - такова не бе открито, но страната бе така или иначе съсипана.

8

WTF

преди 6 години

Този става все по-зле. Не го слуша главата. То ако имаше мозък, щеше да е друго.

7

Анонимен

преди 6 години

тоя човек е реален кре. тен дори външно прилича на дибил. поне на всички става ясно че подписа на държавата сащ не струва нищо, а това е big deal в стила на горния кретеноид

6

Анонимен

преди 6 години

До 11 А ти окъде пишеш Моше?

5

Анонимен

преди 6 години

Даскалът на ДиЖей Трамп от университетските му години беше по телевизията, защото журналисти го намериха човека да го питат за айкюто на оранжгутана в Белия Дом и той каза, че е бил изключително арогантен *** с много високо мнение за себе си, но с лимитет капацитет. И добави, че не вижа голяма промяна в него от студентските му години досега.

4

До 5

преди 6 години

От БФС? Български футболен съюз ли имаш предвид?

3

Анонимен

преди 6 години

Да бе не можел сам да стори нещо си утре ще спретнат някоя провокация (примери колкото щеш) и размахвайки знамето на демокрацията току виж пламнала следващата черга е разбира няма да е тяхната.

2

анонимен

преди 6 години

тьпата европа още не е разбрала с кого си има работа брокерьт на недвижимиимоти е назначен от военно пром комплекс на сащ да продава орьжие а не даподписва и да спазва някакви споразумения колкото по бьрзо го разберат толковапо бьрзо да изгонят ам бази от европа

1

Първи

преди 6 години

Американски ***