158

Анонимен

преди 6 години

Бориссов кога ше призане славянизираните Роми по време на Византия така наречените Дасикане Рома или още Сиви Гълаби в България , тези Роми живеят от 1000 години по тези Земи и са били насила християнизирани от Византия

157

Анонимен

преди 6 години

Яко е играл фотошопа, тоя чичак е станал такъв безподобрен разплут шкембелийски толуп....

156

Анонимен

преди 6 години

Рапонеца от една страна е за пълен смях, от друга лъже и краде народа си, от трета им казва, че е обединителен фактор на Балканите, а всъщност е страхлив слуга на Меркел и Макрон, продажник на САЩ, страхливец пред Путин, надупен на Ердоган, човек - перпетуум мобиле. И как няма да бъде уважаван от българите? Дори скоро ще раздават значки с лика му. Ще ги носят най-верните му люде, като тези на Ким. Баси пробива, невиждан успех, ухаааа!!

155

Анонимен

преди 6 години

България кога ще признае Българските турци , от край време само неверни работи в Литературата написани само Дезинформационен Материал нищо вярно и конкретно няма , какви ли не ги изкараха Мохамедани ли бяха Помаци ли , с една единствена Цел да не бъдат наричани Турци

154

Burzum

преди 6 години

Браво бе *** ***!

153

Анонимен

преди 6 години

БРАВО БОКО , НАМЕРИХМЕ ПО ПЕЩЕРИТЕ НЯКАКВИ КОИТО И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВИ СА НО ДА ПРЕДОТВРАТИМ ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА ЩЕ ГИ ПИШЕМ БЪЛГАРИ.

152

ислямска дъга

преди 6 години

Мой познат албанец ми каза,че след Македония идва реда на Босна и Херцеговина!

151

До санитар

преди 6 години

Хей, санитарче, нали по една ТВ преди години на живо написа посвещение на един каталог или албум, не помня. Написа Цели три изречения с 5 грешки!!! Голям смях беше тогава! И да ди го видял да пише повече? Няма и да го видиш. Във Фейсбук пише някой който е грамотен от негово име. Той като чете в парламента срича, какви десертации, какъв докторат. Баси смешника!!! Лошото е, че се е самозабравил, един умен до него няма за коректив. Ето защо затъваме. Корупцията която наложи уби всичко!!

150

Анонимен

преди 6 години

панславизъм македонизъм рашизъм- на бунището на историята

149

Анонимен

преди 6 години

Му-ха-ха, в кой университет е доктор Батко Буби и на каква тема е Докторската дисертация? Ще кажа, темата е била, "Как да бием длъжника, с бухалка или не, за да върне парите с допълнителен процент". Колкото е бил Сикаджия тогава, толкова е и премиер сега. Миел и брисал колите на Маргините, Маджо и Пашата, чакал ги да се съвещават и разкарвал по домовете им. Чукали са го по празната кратуна, разбирайки, че е празна. И писал дисертация??? Някой длъжник му я написал за да не яде бой. Красота!!!

148

Анонимен

преди 6 години

Единствения "велик пробив" е, че успя да ни срине до дъното. Това и турците за пет века не постигнаха.

147

Eni4er

преди 6 години

Този успех е нещо като националите 1:1 с Люксембург

146

бг нюз

преди 6 години

В чужди медии пише,че Радев е на официално посещение в Азербайджан по енергийни въпроси.Нашите "медии" игнорират новината.Виж,ако Деса беше по джапанки.......

145

luckyman

преди 6 години

Поздравления! Какво друго може да се каже? Освен ако не си отро вен т рол....

144

Анонимен

преди 6 години

Останали са 200-300 българи и не са заплаха за разцепване на Албания а останалите са потурчени или избягали както Турция избива или потурчва България и през 1400 г. са останали 200-300 хиляди българи.

143

Анонимен

преди 6 години

нов удар срещу рашизма и македонизма

142

Анонимен

преди 6 години

Това ебезпорна победа за Борисов ,а също че и слънцето изгря тази сутрин.

141

а бе,човече

преди 6 години

До PetrovБойко постави въпроса ребром-искате ли в Европа или не!?Ако признаете българите в Албания,ще има ЕС!Иначе-не!Албанците смятат Македония за тяхна,и нямат интерес от българи в Албания!Македония е въпрос на време да стане албанска!Албанците раждат най-усилено,до като нашите жени си трепят децата!

140

Анонимен

преди 6 години

До До СанитарВ план на интелект - без интелект НИКОЙ не може да бъде лидер и да ръководи хора.Самият ти едва ли имаш и един човек, който да те следва и да ти се подчинява на добра воля. За "самочувствие без покритие" чак ме е срам да ти обяснявам...

139

Анонимен

преди 6 години

До До СанитарБатко Буби, който е доказан съвременен Бай ***. Без култура и образованост, без интелект, със самочувствие без покритие----------------- В план на образованост, Батко ти Буби има докторска дисертация. В план на култура, тов е изградена личност със собствен стил и хобита, лидер на водеща национална партия, медиатор и всепризнат авторитет.