23

Анонимен

преди 6 години

Както вече казах, *** ме изтриха - не ме е жал за изгорелите - общото между тях, е че са искали да минат по "тънката лайсна". А един умен човек беше казал - който игри - пичели, който не играи - ни пичели.

22

Анонимен

преди 6 години

Щото искали евтини билети тва е.На мене също приятел мие предлагал такъв билет не склоних!Това не е никаква измама според мене ,а битов скандал за пари!Но в Бг всичко е битовизъм!Виждате и политическия скандал!

21

Анонимен

преди 6 години

Таквиз са измамници на всякъде, майка ми преди време отиде да пита нещо в един офис на мобилен оператор и се върна с едногодишен договор за нова линия и един телефон за 59 лв., и така и не бяха й разрешили проблема.

20

учуден

преди 6 години

Този че е измамник е ясно. Ама какъв андрешко балканец трябва да се, за да се вържеш да пращаш пари на някакъв, който просто има профил в социална мрежа. Има фирми, агенции, които можеш да провериш. Дори като пазаруваш онлайн всичко е с наложен платеж и преглед на стоката. Хората са будали и дават хляг на мошеници.

19

ined

преди 6 години

Не жали Спасе, жили наред прокурори и магистрати

18

Анонимен

преди 6 години

Знам, че не е редно, но по някакъв начин Спас ми е симпатичен. :) Някакси все пак в измамите му прозира и някаква доза човечност - не е събирал средства за несъществуващи болни деца, не е карал възрастни жени да хвърлят хиляди левове от страх, че децата им са катастрофирали... Дано по някакъв начин се реабилитира в този живот и използва качествата си да си изкарва честно парите.

17

МaйМyнaтa

преди 6 години

До от Ав$тралияяСиднейА не е само Спас тука, има и много Яcтpeбe...много нещо

16

MAD

преди 6 години

Така е ще се раждат и още измамници. Това е защото правителството не хае за народа в България, за беднотията на българина. Всеки иска да си купи кола апартамент да осигури бъдещето на децата си. Но заплатите ниски, цените на всичко са много високи. Хората страдат.И като видят, че полза няма от това да си само на една мизерна заплата, която стига да си покриеш домакинските разходи, започват да мислят как да измамаят другия и как да забогатеят по бързо. Правителството ни е превърнало в "канибали

15

Анонимен

преди 6 години

Не е готов за министър председател щото го разкриха. ББ гепи 4 милиарда и никой нищо не видя.

14

д-р Исня

преди 6 години

Ама той е готов за министър председател , бре! С това портфолио ще го вземат на първа линия в коя да е партия!

13

Анонимен

преди 6 години

Върнете се и да изметем тая мафия във страната!Нали се сещате,това е медийно затъмнение с цел да се отклони въпроса от герб!

12

Анонимен

преди 6 години

Сидни,да не бяхте напускали по щяхме да имаме шанс.Днес това е Бг .Крадците на милиарди за политици , в затворите се лежи за дребни неща!

11

отАв$тралияяСидней

преди 6 години

абе вече 2,5 милиона българи живееме сме в чубина, аз вече 6-7 години съм навън, и като чета оставам с впечатление че само Спас е останал в тая държава, щото цялата държава прокурори воени медии се занимават с Спас който за 4 години свил 30 бона....каде е Вальо Топлото с 8 милиона, Къде е депутата Бисеров с 14 милиона, Къде Василев КТБ с 200 милиона, къде е "хидролога" с 4 милиона консултантски и т.н.Цялата държава до кокошкаря Спас ли опря бе!!!

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Фалшиви новини !Абсолютно! Статия, пълна с измислици и глупости!

9

Анонимен

преди 6 години

Това момче ми се издигна в очите заради прокурорите. Евала!

8

Анонимен

преди 6 години

Фалшиви новини !

7

Анонимен

преди 6 години

Прокурорите щом себе си не могат да защитят, та нас ли...

6

мучачос

преди 6 години

И прокурори има излъгани , мухахаха

5

Анонимен

преди 6 години

Колко да е умен тоя Спас, след като *** хора, които после могат да го открият, да отидат у тях и да го линчуват? Б.аси и измамника, дето не се сеща да *** анонимно, а не роднини и приятели, дето го знаят кой е.

4

Спас Василев

преди 6 години

Аз съм Спас и съм селски тарикат, който ще яде много бой.