14

Анонимен

преди 6 години

Как накъде?! Към Русия, накъде...

13

Анонимен

преди 6 години

Член 50 от лисабонският договор дава право на напускаща членка единствено да започва преговори с ЕС по условията на напускане. Какви преговори, преговори за какво, брюкселският лентяй не е счел за нужно да си свърши работата и да уточни. Няма никакъв регламент, никакъв правилник, няма точки, условия, пълна мъгла. Самият член създава условия за зацикляне.

12

Анонимен

преди 6 години

Британската позиция е типично британска - твърда позиция в нямането на позиция, Но винаги и по всяко време може да се промени ако се почувстват прекарани. Тогава ще има вой: "Кой ми с'а в гащите?".

11

Анонимен

преди 6 години

Само да вметна, че преговорите зациклят по вина на ЕС. Аматьорите от Брюксел не са очаквали, че някой ще иска да напусне, съответно нямат предвиден механизъм за целта.

10

цц

преди 6 години

До 1И какво...ще станеш по-образован и богат ли? Да не се окаже , че само България и Румъния ще останат в ЕС.

9

Стамат

преди 6 години

Ха-ха, рептикщини :-D

8

Анонимен

преди 6 години

"По правата на гражданите, който е основен приоритет за ЕС."Имах едно кон, който умря сама? Преводача да не е ром?Казва се: "по темата за правата на гражданите, която е основен приоритет за ЕС". Много сте зле еййй...

7

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Нали ако решат проблема ще трябва да ръзпуснат комисията която води преговорите, а това са стотици, преговарящи, преводачи, консултанти, стотици работни срещи, командировки, хотели, охрана- какво искате да падне ,и без това слабият ръст на ЕС-икономиката.

6

Анонимен

преди 6 години

Тази статия да не би да е писана/превеждана от мал*оумен?"призна Барние" - все едно са го питали 5 пъти и е отричал и сега най-накрая е признал."По Ирландия се говори по принцип и за създаване на обща зона за движение." По Ирландия??? - а покрай нея как се говори? Какво е това несвързано изречение, изобщо редактор гледа ли ги тези неща?

5

Анонимен

преди 6 години

Пенсиите гласуваха там за излизането, обаче образованите знаят че това е огромна финансова грешка . И сега ще мотат и влачат с години и всеки ще прехвърля топката на следващия. Това е. Да си единак в този свят е губещо.

4

Дедовия

преди 6 години

Голям го вадиха на референдума за brexit ама мек както виждаме след туй!

3

Анонимен

преди 6 години

А вие какво печелите от цялата тази работа та се занимавате

2

Анонимен

преди 6 години

Англичаните такъв ще им го излундзят на Европейските лидери, че ще има да се чудят от къде им е дошло. Европа потъва бавно и сигурно. Англичаните го знаят и за това напускат корабът... по традиция първи.

1

OMG_Lucker

преди 6 години

Да дават кинтите и да се махат казвам аз.Предполагам обаче, че хитрите англичани си мислят как да се махнат без да дадат кинтите. Надявам се сметките им да излязат криви или поне последствията за тях да са тежки.