12

Анонимен

преди 6 години

... НЕЩО ОБЩО ДА ВИЖДАМЕ С ТУКА.....ПРОМЕНЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО - КОМУНИЗМЪТ НАВСЯКЪДЕ Е ПРОСТОТИЯ!

11

Анонимен

преди 6 години

Късно. Дегенериралия, неграмотен овчар Тодор Живков направи психично болната си дъщеря член на политбюро още преди 30 години. Тя съответно се разхождаше с члама и лаеше по децата. Беше се отдала на окултен разврат и зависимост от медикаменти. Така, че и това сме го виждали у нас и в много по-тежък вариант.

10

Анонимен

преди 6 години

С краварите е свършено доближат ли с корабите си СК Ким ще ги избомби.

9

Анонимен

преди 6 години

Свършено е с всички тия. Тръмп се е навил сериозно да ги избомби.

8

Анонимен

преди 6 години

Хората които убиха Кенеди и хвърляха атомни бомби сега седнали да критикуват Ким и сестра му айде нема нужда да си гледат тяхната работа. Ким е роден за велики дела, а такива като Тръмп идват и си отиват.

7

Съвет

преди 6 години

Тая да си пуска по-често последните кадри със Саддам Хюсеин и с Муамар Кадафи. Всеки ден да си ги гледа и да ги гледа внимателно!

6

САЩ в 500 символа

преди 6 години

Защо никой не пише за международния интригант от Уол Стрийт Прескот Буш, който финансира Хитлер и нацистите. Неговият син Джордж Буш става шеф на ЦРУ, вицепрезидент, президент с двама сина губернатори, като по-големия му син Джордж-младши управлява по-късно 2 мандата.Или за Бил Клинтън - саксофона, чиито политически противници се "самоубиват". Неговата съпруга разбива с ЦРУ арабския свят с "пролети", унищожава държавата Либия и по-късно се кандидатира за президент с кампания от 1 милиард долара

5

Аналогия

преди 6 години

Да влизаш днес в управлението на КНДР е като да си купуваш фабрика в България на 8.09.1944г.

4

Анонимен

преди 6 години

И тази ли Ким и е изял предястието и основното меню като на всички северокорейци ? Cинът на Ким свири на китара в група СК отдавна е друга държава и режима там не се нарича комунизъм, а е с друго има въпреки че пазят комунистическите паметници.

3

Анонимен

преди 6 години

Малко ще властва горката, скоро ще ги чистят, били болни комунисти и антибиотиците не помагат.

2

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея има закон, че всеки, който иска да стане от кмет нагоре, трябва задължително да мине на тази през страпoна.

1

Анонимен

преди 6 години

Тая да те хване за задължителен фемдом и без измъкване завинаги!