20

Демократ

преди 6 години

Парка е на всички ще ходим и да си спортуваме и да си пием биричка на никой не му влиза в работата ако искам ще спортувам с халба бира във ръката от мен толкова. Но някой трябва да понесе политическа отговорност зa ршенията си най-сетне.

19

бай Ставри

преди 6 години

Парковете са за разходка и почивка. Трябва да се забрани пиенето на алкохол и разхождането на кучета в парка. И пиещите алкохол и кучетата се облекчават по алеите и зелените площи, по които после децата играят.

18

Софиянец

преди 6 години

Ще си правя каквото искам докато кмет на София не стане Софиянец не може да дойде някой от село и да почне да ми нарежда какво да правя там където си хода от 45 години. И не ми казвайте, че има заведения във заведенията е пълно със пияници и шумни компании ходете си в САЩ щом искате. Даскалицата да си ходи на село и да остави София на мира.

17

ОПОМНЕТЕ СЕ

преди 6 години

какво значи да пие кротко 5 часа.Как ще седнеш на същата пейка с дете и ще дишаш смрадта на безкрайната бира от сутринта и ще гледаш напикания панталон???КОЙТО ИСКА ДА ПИЕ-ИМА КРЪЧМИ И ЗАВЕДЕНИЯ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ. Парка е за почивка със зеленина и чистота.Тези, които правят наредби и закони пътували ли са в автобус и седяли ли са пейка в парка до "тих" пияч? г-да творци на безсмислени закони и наредби НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ЧЕ РАБОТИТЕ!

16

Гошу

преди 6 години

Е какви са тия кротки пиячи бе? Да пообиколят маалите на шведите или да идат в Студентски град и да ми заснемат един-двама, че да ги видя поне на снимка :)))

15

Анонимен

преди 6 години

Спокойно! До днес каквото било - било. От утре всичко по старо му.

14

Анонимен

преди 6 години

Внася се една добра идея, и бай ти *** почва сда мрънка и "политиците" ни се попикават и го променят... жалка пародия на държава!

13

Анонимен

преди 6 години

Ей нищо не става в тази пропаднала държава... недъгава балканска ***! Пийте ве маа ви селска пийте колкото и където искате!

12

Анонимен

преди 6 години

Спокойно народе, бъдете бдителни, но не параноични, за всяко нещо си идва времето, парка е за отдих, за натоварване си има други места, искаш ли мира и спокойствие,отиваш в парка, ако ще вдигаш пулса, там не е мястото, ще бъдеш сам срещу всички.

11

Анонимен

преди 6 години

До do PutinТея забрани не спират друсането и пиенето. Дали ще пия или не си личен избор.Въпроса е, че всички подобни закони са с цел ограничаване на свободата и увеличаване на правомощията на властта да репресират хората. Такива плиткоумни чичаци като тебе да си седят вкъщи и да си мълчат. Младите знаят кое е добре за тях и кое не. Като ти си неспособен да ръководиш живота си, не ме повличай и мен.

10

Анонимен

преди 6 години

Така формулирана, тази наредба е доста безумна. Нормално е да се санкционира всяко нарушение на обществения ред. Ако чупиш пейки, пиейки вода означава ли, че ще те накажат по леко, отколкото ако пиеш бира и каква е логиката в това !? Нали идеята е да запазим пейката...Така формулирана наредбата развързва ръцете на някой кисел чичко полицай да глобява по собствено осмутрение дори и хора, които пият кротко бира след работа, защото само по себе си това деяние ще се води нарушение...

9

боян

преди 6 години

внасяме за обсъждане спорни и скандални законопроекти, които да отвличат вниманието от некачествените ремонти и потъналите милиони в джобовете на правилните фирми.БРАВО, контрера! респек към шкембе-войвода и герп!

8

Анонимен

преди 6 години

Каква ли ще е мярката за тихо и кротко. Кой и как ще определи границата? Ами ако си без шише и не си тих и кротък? Аман от недомислени наредби. Или се пие или не. А за нарушаване на реда си има съответните закони. Стига да има кой да контролира.

7

Да бе,

преди 6 години

ще си остане само на хартия само за пред ЕС. Колкото спряха каруците!

6

маке

преди 6 години

абре то и жената не ми дава да пием дома добре че съм си насадил асма

5

Умилен

преди 6 години

Боже, ще се разплача от умиление. Какви свободи само ни дава това гробско правителство начело с Вождът-Слънце, пардон Тиква.

4

Putin

преди 6 години

До АнонименХоди си в САЩ, тука още има млади хора с гореща кръв и искат да живеят. На киселяците винаги някой им пречи. По твоята логика, отивай да спортуваш в залата и фитнеса.

3

Анонимен

преди 6 години

Парка е за релаксиране сред минимум бетон, не може без биричка, имиа хора които живеят с нея. Да няма неприлични пиянства, иначе какво по-хубаво от бира с приятели

2

Анонимен

преди 6 години

Но алкохола не стой както в шишето кротко...

1

Анонимен

преди 6 години

Да се глобява всеки който се влачи из парка с голема бутилка бира!!!Парка е за разходки, спорт, почивка с не да гледаш изкривени лица и слушаш крясъци на пияни пубери. В САЩ само да те видят, че пиеш алкохол в парка, идва онзи с черната униформа и те арестува. Там в парковете се спортува!!! Няма къчелюби и кучешки краваи. Ако само се влезе с куче в спортна част, глобата е до 1000 USD! На който му се пие бира има кафенета, ресторанти, капанчета.