76

Анонимен

преди 6 години

На срещата си с Порошенко в началото на седмицата бай Реджеб отново потвърди, че Турция държи на териториалната цялост на Украйна и никога няма да признае анексията на Крим.

75

Нож в гърба?

преди 6 години

-Не е в гърба, оправда се Ердоган.-Не е нож, каза Путин и се изчерви.

74

Solar Power

преди 6 години

Продължавай да наливаш пари само София и Южна България и в Северна ще останат само "кумани" Борко да знаеш !!! Явно и ти си като тато навремето.... Банани имаше само в София.

73

Solar Power

преди 6 години

До до 97 от славянин"Какво казва демографията за България по въпроса!?" - Eй по този въпрос може да се сърдиш на Борко за последните 8 години. Защото когато концентрираш всичко и само в София за останалите остава или беднотия или да бягат навън. А някои неща могат да се направят лесно. Например 0% данъци за северозапада за бизнес. Пак строим магистрали но пак в Южна България. Е какво очакваш Бойко ? Ей затова скоро Румелия ще иска да стане като Каталуния ....

72

до 100 от славянин

преди 6 години

А ти, мистър атлантик, изглежда си падал често на главата си!

71

до 97 от славянин

преди 6 години

''Обединена, независима и проевропейска и прозападна България.''Къде я видя тази България!? България отдавна е с единия крак в небитието, до 20 години ще мине и с другия! Какво казва демографията за България по въпроса!?

70

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 99,А Германия и Франция колко войни са водили в миналото помежду си? Това, обаче не им попречи да са заровят дълбоко томахавката и днес да си сътрудничат във всяка една сфера!Само не ми стана ясно от статията кога точно "запада" се е обръщал с лице към Русия, че пишат, че периодично обръща гръб ? Ще приема отговор и от някой от пишещите тук западопоклонници!

69

Анонимен

преди 6 години

До славянинДругарю славянин изглежда че от доста време не си посещавал психиатър или си избягал от лудницата и сега се укриваш от санитарите.

68

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се снима с християския свят ...прегръща амиджуу с които са водили 7-8 войни. Срама и позора продължава.

67

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименГЛЕДАЙ ПУТИН ДА НЕ МУ КАЖЕ ЧИЙ Е КОНСТАНТИНОПОЛ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ МНОГО КОФТИ ЗА ЕРДО----------------На опашката за Константинопол ние сме преди руснаците!

66

demograph

преди 6 години

Обединена България ще бъде тапа в гърлата на мечката и вълка, заради което Русия и Турция винаги са и ще бъдат врагове на просперираща и силна България. Те ще се борят помежду си, но винаги заедно срещу Обединена независима и проевропейска и прозападна България. Заради това днес русофилстването и туркофилстването са отвратително и подсъдно национално предателство. Но Бог вижда...

65

славянин

преди 6 години

''Времето работи в полза на Запада!''Тоя бодряшки атлантически израз изби рибата! Западът се пука по шевовете от вътрешни проблеми - колосални външни дългове, надвишаващи в някои случаи в пъти БВП-тата на длъжниците, все по-остри сепаратистки и центробежни движения, все по-остри мулти-култи проблеми, все по-силна морална, психологическа и социална деградация на населението и още поне дузина разрушителни процеси в атлантическия ''рай''!

64

Анонимен

преди 6 години

заглавието на статията е много точно.усмихват си се взаимно ... ама през зъби ...ерголям е хитър, той все пак има повече спектър за игра (във всеки един момент може да се гушне и с тромпета и със шмеркел), пред пишещият с македонска азбука...а другия няма тези опции

63

Анонимен

преди 6 години

" ..за НАТО сме просто територия с присъединяването на която избягват бюрократични спънки..."Така е със сигурност, а дори и по - малко от това на моменти. А като си помисля и какво сме в очите на Анкара и Москва...И изобщо нямаме много приятели да бъдем съвсем откровенни, да не кажем хич ! Но написах долното, защото винаги има фактори, които обръщат световните процеси и политики, които са неподвластни и на най - големите сили в момента. Та смятам, че те са в наша полза накратко. Поздрави !

62

Анонимен

преди 6 години

A dnesa do koga 6te kopira ot zapada samo i samo antiturski statii koito nqmat ni6to ob6to s istinata.No naroda vse pak vijda istinata. Ta zna4i vsi4ko koeto se pi6e po tiq evreyski saytove ot naroda se 4ete na obratno

61

Dreemer

преди 6 години

Географията предопределя България задно с Македония и Албания да спре походът на Туземия към Западните Балкани. А заедно с Гърция да порежат ислямската мечта на Отомания за Балканите. Геополитически цената на България нараства толкова повече колкото по близки сме с Македония. А ако сме една държава или заедно в НАТО и ЕС САЩ и Европа ще дават мило и драго за обединена и прозападна България. Русия и Турция не могат да платят тази цена - бедни са. От БГ политиците зависи как ще се спазарят.

60

Не чета глупости

преди 6 години

Статията е с пропагандна цел!

59

Анонимен

преди 6 години

ПУТИН ДА СИ ПРИБЕРЕ РУСОФИЛИТЕ-СОЦИАЛИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ДА ИМ ПРИЛОЖИ ТЕХНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ МОДЕЛ - МНОГО БАЧ ЗА БЕЗ ПАРИ И МИЗЕРИЯ. БЪЛГАРИЯ ОДОБРЯВА! И ДА ИМ ДАДЕ ПО ЕДИН МОСКВИЧ НА СЕМЕЙСТВО И ПО ЕДИН ПАНЕЛЕН АПАРТАМЕНТ. ДРУГО НЕ ИСКАМЕ

58

Osman

преди 6 години

Турция показа как се действа с руснаците - сваляш им самолета, убиваш им посланика. Те разбират само и единствено от бой и турците го знаят.

57

:-)

преди 6 години

"москва не вярва на сьлзи султаньт ще си плати с лихвите за сваления самолети убиството на посланика така че западьт да си гледа вьтрешните проблеми и да не се занимава с русия зимата идва а с нея и топлото а то идва от сибир"Да, ще си платят, но не султана, а американците...