45

я-я

преди 6 години

аеродинамика и външен вид на планинска хижа

44

Дедо

преди 6 години

Ми според мен, точно така трябва да изглежда воена машина предназначена за блата, гори, кър и др. терени а и по нея ще се стреля... Пък и 100г. гаранция за воена машина е внушаващо! Значи някой е мислил и работил по тоя проект.

43

Девил

преди 6 години

Прекалено много *** си вярват, че такова нещо като немска инженерна мисъл все още съществува. А това горе на снимката прилича на ковчег на колела. За нищо не става.

42

Анонимен

преди 6 години

пролича на лего правено в китай

41

Анонимен

преди 6 години

това може да претендира за каруца, но не и за военна машина, направена с цел да спазява животи. Заобля се не щото да е красиво само или аеродинамично, заобля се и за да се пробива трудно бронята.

40

Циник до 40

преди 6 години

Сравнено с "отказването на САЩ от защитата на климата" Дизелгейт поне за мен - е отстраняване на конкуренцията!А качеството на немските продукти е все още на световно равнище!Епъл произвежда в Китай...Найки във Виетнам...нищо по-различно!

39

Анонимен

преди 6 години

този правоъгълник ще бере сериозни ядове откъм аеродинамика и обтекаемост.

38

до 38

преди 6 години

Тя тази "Немска инженерна мисъл" ,вече си я няма ,има немска маркетингова мисъл и "бранд" сглобени в Азия.Прав си на практика ,но в момента нещата са много различни от преди 15 години.Всичко дето е германско ,не се прави с идеята да е качествено ,а да се продава и то на добра цена.Дизелгейт за пример и куп други.

37

Мнение

преди 6 години

Каква е тая оранжерия?

36

Циник до Веско

преди 6 години

Не знам защо ми изтриха предния коментар!Но не мога да водя спор - когато ме трият!А и целия свят - признава...и уважава немската инженерна мисъл...само *** с мускалите не!

35

Дедо Гого

преди 6 години

Бе, това творение да не е било приготвено за 1 април ? Ми то няма едно нещо да му е читаво ! Да не са го творили мигранти ???

34

Жоро павето

преди 6 години

Партизанска фирма(уж немска) създала военна таратайка с двигател на Фиат.........Е такава шега само руснак може да измисли и публикува :))))))

33

Анонимен

преди 6 години

До БРЕЕЕЙ . . . .И не е русссской болшой ????русссските ръждясват след 1 година и след 3 се разпадат (справка лада Нива) :)

32

Веско

преди 6 години

До ЗзЗИзбягвам да влизам в спорове ама щом си ги видял да поясня. Хич не ми пука кой си мисли, че е "изобретил" автомобила. Във всяка европейска държава са правили опити да заменят коня с някъв мотор. Бенц е направил няколко триколки с едноцилиндров двигател и почнал да ги продава. Подразни ме изречението "Когато немците са правили автомобили - американците са яздили коне!" което е леко детинско. Когато Форд е продал милион автомобила, германците са продължавали с гаражни експерименти.

31

БРЕЕЕЙ . . . .

преди 6 години

И не е русссской болшой ???? Не може да бъде ! Нали само руснаците имаха военна техника , нали само тяхната техника се показваше и хвалеше по сайтовете тук . А сега тези и с такава гаранция , аааа . Сигурно е лъжа ! И не е руски всъдеход . . .

30

Анонимен

преди 6 години

"НЕМСКА ИНЖЕНЕРНА МИСЪЛ!" това е най-голямата шега на 20ти век. Лошото е че прекалено много i.диоти я взеха на сериозно

29

Анонимен

преди 6 години

Хаха изглежда като ламаринен гараж с гуми.Вярно това мога и сам да си го сглобя с един ъглошлайф ,електрожен и малко кухи профили.Вратата с тел ли е вързана ?

28

Циник до ЗзЗ

преди 6 години

И подобна глупост...за Мерцедес - скоро не бях чувал!Мерцедес е трепач!Скоро приятел пропътутува Руут 66 ...с нает 5л. Форд Мустанг...не можа да спре да се оплаква! Барака...кошница...и прочие

27

Циник до ЗзЗ

преди 6 години

Аз не говоря за ПЪРВАТА ПОТОЧНА ЛИНИЯ...ИЛИ ЗА ФОРД КАз говоря - кой е изобретил ДВГ и първият автомобил.

26

Циник до Веско

преди 6 години

Наскоро четох, че швейцарците оспорват Карл Бенц като откривателЦитат:Vor Benz hatte der Wiener Siegfried Marcus 1870 einen Kraftwagen mit Benzinmotor zum Fahren gebracht. In der Schweiz setzte zu Beginn des 19. Jahrhunderts Isaac de Rivaz einen Handwagen mittels Gasmotor in Bewegung und erhielt ein Patent. ДА ВИЖДАШ НЯКЪДЕ АМЕРИКАНЦИ????АЗ НЕ!НЕМСКА ИНЖЕНЕРНА МИСЪЛ!