61

иллко

преди 6 години

айде бе *** долна от пропагандатори и платени мърлячи. знаете ли как се режат и се складират в хладилниците в Германия, Англия и тн.. тръгнали тук да ми разправят какви биле българите!вие сте най-долната ***! по-долна дори от тая в статията .. да си знаете просто мърлячи!

60

Циник до 77

преди 6 години

Оффф...па такива "разбирачи" валяло!Убийство по сметка - ще се учудиш колко такива има в ЕС! Пресничко....шведа отрязал главата на журналистката...И в Германия..и във Франция...и в Италия - е пълно с такива!Не сме по-добри...или по-лоши от който и да е народ ( с изключение може би на афганистанските...и други алахогъзници)Айде стига сте ср али в собственото си гнездо заради 2 *** яйца!

59

Имаше една песен

преди 6 години

Тръгнали са по шосето майка щерка двете, рокли кичат п...и .....

58

Анонимен

преди 6 години

Какво ви става бе хора? Вие българите, вие турците, вие гърците.... Това е престъпление и то не зависи от народността на човека.

57

веско

преди 6 години

за съжаление са български *** от най-долно качество.. че и убийци

56

До 71

преди 6 години

И аз имам добро наблюдение.Моя комшийка/българка/ тежи около 120 кг постоянно бие и псува майка си.Комшията е точен и няма проблеми.Обаче комшийката е змия с две глави.И при нас турците има шлака и ***,но Вие сте шампиони.ПИШИ НА КИРИЛИЦА:)))

55

Анонимен

преди 6 години

Абе не е грозна. Бих я минал.

54

Анонимен

преди 6 години

като ви разказват пропагандаторите по телевизията, че има такъв народ, а вие не вярвате. Уникален народ, много злобен, много долен, чак не може да стои в родината си, та ходи и навън да излива омразата си. Уникална държава, на уникален народ!

53

do 55

преди 6 години

To4no vie turzite za pari i oblagi ne priznavate maika ili ba6ta.Imam mnogo dobro nabljudenie za vas i sam 100% ubeden kakvo pi6a.Priaten den

52

Анонимен

преди 6 години

До prokuroraДвустранно е. Има мъже и жени, които умират едни за други. Има и майки, които си хвърлят бебета в кошове, защото плачели силно, както и бащи, който насилват малките си деца ... Така че, не си вади генерални изводи ...

51

До 55

преди 6 години

Българите също са много алчни.За пари посягате на родителите си.Поне това го няма при турците.Ние гледаме и уважаваме старите.Приятен ден на всички злобари и завистници.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Какво искаш да кажеш ?

49

Анонимен

преди 6 години

на гръка са му извъртели 3 + 1 /к ..урвенски , ченгесарски, с.игански номер

48

Далече от такива

преди 6 години

До Анонимна 64Я на българка и бг полицай грам вяра нямам.

47

Анонимен

преди 6 години

Самият грък едва ли е бил цвете за мирисане, след като е с 4 брака. Като скача от к/ва на к/ва като муха от л/йно на л/йно, кой му е крив?Какво можеш да очакваш от подобни жени, освен к/венски номера?Сега по сайтовете пуснаха новината, че дъщерята и убиецът твърдят, че дъртата пир..устия - майката, е измислила пъкления план.

46

Анонимна

преди 6 години

Заради такива *** и *** ни мразят византииците,а аз познавам българки живеещи щастливо с гърци сега вече явно трудно ще се събере грък с българка!!

45

Да си правят изводи

преди 6 години

Явно това им е нещо като занаят и на майката, и на щерката.Търсят будали, да им вземат паричките.Мачовците да си правят изводите.Всеки ден четем тук колко са неотразими, как възрастта е без значение за мъжа и на него му се полагат само жени под 30 г., в краен случай под 40.На ти сега млада булка, след като не те е досрамяло да се разделиш с тази,която ти е била другар в живота. Използвал си я в младостта й, сега я захвърляш като салфетка заради ***..вре..са. И получаваш ***..врен..ски финт!

44

УМЕН

преди 6 години

Евроатлантически ценности внос от САЩ!

43

Анонимен

преди 6 години

Гръцки измислици кой знае какво е станало !!!

42

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Всички жени са верни и предани на съпругите си.