261

Helleborus

преди 6 години

Истински свободният човек няма необходимост да си записва в закона какво ще прави, нито ще иска да записва в закона какво ще правят другите. Истинската свобода е тази, при която не е забранена никоя творческа човешка дейност, свързана с образование или наука, вяра. Само в една такава среда имаме сигурност, че човешките права на никой не са ощетени. Законът се използва от несвободните хора, от манипулаторите, за изкривяване на средата и отнемане на свободите на една прослойка от друга прослойка.

260

Анонимен

преди 6 години

До 285 Тогава чети история на света, или на Балканите.От западни автори.Имаш много празноти.

259

Анонимен

преди 6 години

Този е решил от помаците да прави турци, това е цялата работа.

258

Анонимен

преди 6 години

Когато в Турция задължат помаците да учат български, тогава и в България да задължат турците да учат турски. Може да сме в ЕС, който е твърде либерален по подобни въпроси, но все пак не ядем доматите с колците...

257

:-)

преди 6 години

такива турци са българите-мюсюлмани, та трябвало насила задължително да ги карат да учат турски в училищата , иначе не искали хахахахаха нормално е да се срамуват от тоя противен език..все пак тук е Европа, а не Анадола в Азия

256

до 283

преди 6 години

и като се събуди краката ти отвити нали??:-):-):-)не се филмирай толкова с тая Турцияпо-спокойно, че и сам не си вярваш:-):-)

255

:-):-):-)

преди 6 години

говориш пълни глупости-каква азбука, създадена 4 век сънуваш ????..а руините не са писменост !!!никакво прогонване на славяни от Балканите няма(най-малко пьк от българите)!!че после се и върнали на всичкото отгоре, че и славянски език наложили:-):-):-):-):-)глупости и фантасмагории

254

seira

преди 6 години

"ДРУГАРЮ" МЕСТАН,ВСЕКИ, КОЙТО ЖИВЕЕ В Р БЪЛГАРИЯ И НЕ Е С БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ Е ЧУЖДЕНЕЦ (НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е РОДЕН ИЛИ НЕ В СТРАНАТА)!Р БЪЛГАРИЯ Е СОБСТВЕНОСТ (СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА) НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А НЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!КОМФОРТА НА ГРАЖДАНИТЕ, ИМАЩИ НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ (ТЕ НЕ СА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД) Е ГАРАНТИРАН ОТ КОНСТИТУЦИЯТА!!!

253

Анонимен

преди 6 години

До 286 Християнството тук е дошло с Апостол Павел. Княз Кубрат е бил християнин, гробът му е в Украйна. Няма юдвиги хан, а Канас уд Биги, княз от Бога. Официалната версия на българската история е доста остана.

252

СИП

преди 6 години

До Циникто си има СИП-турски, обаче тази година се записали 2000 деца, останалите предпочели немски, английски, математика и други по-полезни - очевидно не смятат да стават депутати и да агитират майките си по селата предизборно, та ходжите бесни и се чудят как насила и под строй да ги вкарат в медресето

251

Един българин

преди 6 години

Като си син на майка България,защо не си остана Валентин Зидаров, а се преименува?До сега като не учи турски в училище,да не би да си го забравил?И последно. Ако *** е България,тя говори български,а не кюрдски,турски или арабски

250

до: 280

преди 6 години

Предлагам ти да прочетеш тази Книга , какво пише в История на България въобще не ме интересува:Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.

249

до: 280

преди 6 години

Християнството е наложено насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

248

Циник

преди 6 години

Даже и Мурксул - ханъм в Берлин е съгласна, че първото , и най-важно условие за мнимата интеграция на алахогъзната па плач заливаща Европа е усвояването на езика на държавите-гостоприемници (защото говорим за ***)У нас - Местан иска да стартира обратния процес! Дезинтеграция! Като искат да учат майчиния си език - свободни са да го направят!Частни училища...в къщи...при ходжата...Точно такива като Местан - не са синове на България - откровени провокатори са!

247

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 279Не ми плащат за ограмотяване на умствено увредени!

246

Ахил

преди 6 години

Само да вметна! Работя в село с население ,предимно от ***,турци и малко българи. Директора на училището беше турчин . Реши да увеличи часовете по турски. Всички родители се възпротивиха с аргумента,че те си говорят в семействата на майчин език. Поискаха в училището да се учи български и друг чужд език. С две думи,*** политици да престанат да използват този коз.

245

Йохан

преди 6 години

Мръснa ислямска cвиня!

244

Анонимен

преди 6 години

До 277 Ха, ха, котато е имало Бълтария в днешна Руска федерация и Тюркменистан...ОНД, ислямън не е съществувал като религия.Тези народи късно приемат исляма.А когато Бгария е била държава на Балканите в 7 век, турците са били един малък катун в Азия, за турска държава, да не говорим.Турците са пришълци в Европа от 14 век, Османската империя рухна и могат да ди ходят.

243

Анонимен

преди 6 години

Съдейки по написаното от теб ще ми е твърде трудно да те ограмотявам. Просто ще ти се наложи да се потрудиш много за да наваксаш изпуснатото на млади години.Уви!...Ами опитай. Знам, че отговорът не ти е приятен.

242

TOP SECRET

преди 6 години

Насила Славянизирано племе по време на Византия сега е Държавта България , крие се умишлено да няма Скандали с Историята ни