28

Анонимен

преди 6 години

Суджук Паша и Ушев Цецо няма да си оставят магарето в калта, мустакатия гавазин ще му се намери друга службица, много по- блага и високо платена от предишната.

27

Активист на БКП

преди 6 години

И тоя ще хартиса...

26

До Тако

преди 6 години

Ти ,ако искаш и друго можеш да направиш!Аз съм на друго нещо,нужна е журналистическа етика,не само на книга!

25

тако

преди 6 години

До БакоАми щом си седнал на тоя стол в предаването ти е ясно защо си там. Ако не си го искал не те карат насила.

24

Бако

преди 6 години

Ей не можем да живеем без активни борци!На журналиста е позволено да те маниполират,да те обижда,да те обвинява и т.н. ,под формата:Ама само задавам въпроси на ,които трябва да отговаряш,защото аз си върша работата,твоите желания са без значение!

23

криста

преди 6 години

Сега като гласуват оставката му да не викат от трибуната "Антоне, с тебе сме" ?Той си подаде оставката, но него няма да го оставят и медии и всички възмутени от поведението му.

22

Дани

преди 6 години

Този *** с физиономия и сърце на плъх не заслужава такова медийно внимание.

21

Анонимен

преди 6 години

Омразата към този плъх е основстелна. Не може да се уважава това недоразумение защото от бъркане във фекалиите, смърди от разстояние. Използваха го от ГЕРБ което е грешка на Суджук паша, за да вади кирливите ризи на неудобните нему. Представете си живота му, с години да бъркаш в мръсотиите и това да ти носи удоволствие, което трудно прикрива. Добре, че го махнаха от Канал 3, кой ли го е гледал. Да гледаш това мекотело е унижение. До вчера плюеше Шайката, днес им смуче вувузелите!!! Отврат!!!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Този гол *** е както каза Сашо Диков-***. Значи показва две страници от становището на Радев за Грипените ,в които описва предимствата им. И готово-мръдника ви казва ,вжте тоя как е лобирал за Грипен.Обаче не ни показва третата страница от доклада на Радев ,в която описва и недостатъците им.Сега вие си преценете ,*** ли е или не е.

19

сминдух енд чесън

преди 6 години

До До 22За мен много по голям проблем от поведението на Тодоров /някой го определи като пристрастно/е поведението примерно на президента Първанов и един куп други като него подлеци говорещи едно и вършещи съвсем друго.

18

До 22

преди 6 години

До сминдух енд чесънСкрий се, бе!На *** като вас, дори не трябва да се обяснява какъв е проблема в поведението на Тодоров.Вие нямате капацитета да разберете, изобщо за какво говорим.

17

сминдух енд чесън

преди 6 години

Интервюто с Тодоров беше сутринта,а Николаев се уплаши чак след обяд.

16

До 16

преди 6 години

До ХАЙДЕ ТИКВИСпас Гърневски е най-мазния и нагаждачески политик.Пишеше стихове за партията преди 89г.Изведнъж, големия антикомунист Костов го взе в СДС и го направи кмет на Пловдив.Спас е природно *** и ограничен човек, но има перфектно чувство да служи на някой друг и да изпълнява заповеди.Сега си е намерил новото поприще- да е слуга на ББ.Ето такива са всичките в ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 6 години

Нито Тодоров се е явил на конкурсни изпити за дупетат, нито Дончев за министър. Тиквата пък 10 години вече е премиер без конкурс и контролни.

14

Анонимен

преди 6 години

Тези гербери съвсем ни взимат за ***.Че и си вярват, когато говорят всички тези глупости.Все едно ние не живеем в тази държава.Навсякъде по места се назначават роднини, близки, приятели и т.н. на депутати и управляващите политици като цяло.Държавната и общинска администрация в цялата държава е политически обвързана и зависима.Те, това май не искат да проумеят и ни говорят пълни глупости, на които вярват само най-промитите гербери.

13

Анонимен

преди 6 години

До оставката и забраната на ГЕРБ нищо не е приключило!

12

Анонимен

преди 6 години

До настаняването и изолацията в Карлуково нищо не е приключило!

11

ХАЙДЕ ТИКВИ

преди 6 години

пак го защитете тоя ваш верен слуга. Да ама него го оплюха даже в ГЕРБ и се дръпнаха с 3 стола далече от него. И слугата се обиди. Щом за едни като ДЕЛЯНЧО-ДЕБЕЛЯНЧО може да се строи цялата ПАРТИЯ на БОСТАНА и да го брани, а за него- най-яростния ПЛЮВАЧ по комунистите не може. Само един "ПОЕТ" СПАС ГЪРНЕТО от *** на БКП-то станал *** на СДС и ГЕРБ го защити. Ама му изшъткаха и си седна на Д-то

10

ШАЙКАТА ГЕРБ

преди 6 години

загуби още един лицемер

9

Манолски

преди 6 години

сблъсък на его и дребнави игрички на гърба на народа. Едни си ядат суджуците, другите се джафкат по форумите