58

Анонимен

преди 6 години

Ходил съм в България, Гърция, Италия, и Испания на море и да ви кажа по добре на море от колкото на работа.

57

IT Pro

преди 6 години

Последното пътуване в България затвърди мнението ми че в родината НЕ СЕ почива. Идиотия от скапаната храна до скапания персонал в иначе перфектната като оформление и интериор кръчма. И догодина ще оставя отново 5К на византийците - защото там СЕ ПОЧИВА, а не се води една безкрайна война с клиента, т.е. с мен. Остава да се посети и Турция, за там отзивите са отлични. На всички любители на приключения - успех с почивките в България.

56

IT Pro

преди 6 години

Последното ми "море" беше в Синеморец 2002 или 2003. Още помня ехидния поглед с който ни набутаха супер смотан калкан (тогава бяхме гаджета и се мъчех да впечатля жената с кръчма на брега на морето). Помня и разстройството което хвана и заради което почивката отиде на кино. Помня и досадата в погледа на "хазяина".Това лято за пореден път бяхме в Гърция (с още едно евентуално ходене). Кристално море, хазяи с които се чувстваш у дома, кръчма в която собственика тича (буквално) за да донесе вода

55

Анонимен

преди 6 години

До неграмо/тната авторка на статията:Пише се с гл.буква-Българите!!!

54

младен

преди 6 години

"Ръст на туристи по морето. Но къде са българите?"Е интересно къде ли!!! У Гръцко бе да ви такова у журналята.

53

до коментиращите

преди 6 години

Ако не спрете да плюете по Родината България ще ви намразя !

52

до аз

преди 6 години

точно така - вички сте в гърция - суперррр ! тази година в топ сезон нямаше места в 4 и 5 звездните хотели в Бг !

51

аз

преди 6 години

До АнонименТо затова са тези опашки на границата с Гърция.

50

аз

преди 6 години

Всички сме в Гърция.

49

Анонимен

преди 6 години

Кой ходи в Гърция ? - ми от близките Бг села сутрин минават границата с дисагите и вечер се връщат - Няма лошо ! , Но не ми хвалете тоя пущиняк,камъняк,вехта база и ехидни гърци ! ,които между другото не ви долюбват ама хич тея дето ходите на "безплатното" .

48

...

преди 6 години

Епа само този дето не е ходил на море извън българия може да си мисли, че тука това е море! Море е било преди 20 - 30 години! Сега е една изклучително шумна клоака дето не става за почивка! И като става за въпрос да идеш на плаж в Гърция ти е в пъти по евтино отколкото да идеш на плаж в БГ! За чистота обслужване и атмосвфера пък въобще не може дори да си помислят да се сравняват с никоя от ужните ни съседки!

47

аз

преди 6 години

До Старата школаСамо за ядене мислите-това ли е почивката,

46

аз

преди 6 години

До Черно море фалитосНещо си се объркал,

45

Анонимен

преди 6 години

Какъв ръст бе, само утрепките на Европа може видите по нашето черноморие.

44

Бай Ганю с дисагите

преди 6 години

Един умен и трезво мислещ човек никога няма да почива в България.

43

Черно море фалитос

преди 6 години

българия е предпочитана дестинация от пияндури и бедни хора!Обслужване,храна и чисто море само в Турция.В Гърция бях един път и няма да повторя.Византийците са студени и мързеливи.

42

sashkodg

преди 6 години

До Pере Много точно казано!Само да добавя,че в южната ни съседка е по-тихо,по-спокойно,по-чисто, и наистина някои от собствениците са "закрепостени" за хотела по цял ден и когато и за каквото ги потърсиш ти решават проблема на момента.Да не говорим че по заведенията персонала е учтив,усмихнат и вежлив,и ти говорят на "Сър".

41

Анонимен

преди 6 години

как къде,по казаните

40

Анонимен

преди 6 години

Зима идва стига говорили за ПОЧИВКА, море, Халкидики шезлонги СТИГА !ГОЛЕМИ СТЕ КОМПЛЕКССАРИ!

39

До 36

преди 6 години

Доста си прав - никой не те задължава да ходиш на почивка конкретно в някой хотел, курорт, държава и т.н., тук избора си е изцяло твой. Въпроса е защо е необходимо, да ни демострираш твоите комплекси спрямо родината ни? Защо е тази неприкрита омраза към българското черноморие, защо са тези обиди и присмех към тези които почиват там? Защо бе хора, защо е цялата тези простотия, какво толкова ви мъчи, дразни и пречи, при положение, че вие там не стъпвате?