162

Анонимен

преди 6 години

Нормално, след като жена му 5 години се кри от срам да не я видят с това човече, няма нищо изненадващо, че му би шута след края на мандата.

161

Анонимен

преди 6 години

Даже и жена му не го иска.

160

Анонимен

преди 6 години

Материалът е *** и не харесва интелигентни хора на политическата сцена, защото комплексите му се активизират. Затова с висок рейтинг са *** от рода на Баце, Каракачанов, Радев и прочее. Айде, живуркайте и се чувствайте повече мъже от плевнелиев....***.

159

Маги

преди 6 години

Бракът му ми е последната грижа. Важно е, че президентсването му е в миналото.

158

Анонимен

преди 6 години

Мисля че радев е много по-мъжествен, съгласни ли сте с мен? Назначава любовницата си като ПиАр-ка на повереното му поделението. Изритва жена си с децата и се жени за любовницата си. Те т-ва е президент, от такъв мога да слушам съвети как да преборим корупцията и шуробаджанащината у нас.

157

Това

преди 6 години

Нещо,( нищо )отново изпълзя.

156

Анонимен

преди 6 години

Този кой беше и защо ни занимавате с него

155

Анонимен

преди 6 години

mnoooogo zloba kam tozi chovek samo zashtoto ne e komunisticheska gnida

154

читател 22

преди 6 години

Г-н Плевнелиев, Благодарни сме за петте години начело на Българската държава и Войска! Платихте висока цена за независимата и патриотична политика! Показахте кой е убиеца на Българската държавност - путинова русия! Всички се убедиха какво предприема срещу Родината руската експанзия! Днес се навършват 150 г. от смъртта на Великият Раковски - разкрил мръсотията на руската политика на Балканите винаги срещу България! Истината не може да се скрие, зад обиди и простотии!...Бъдете жив и здрав!

153

@

преди 6 години

С влизането в политиката този човек пожертва семейството си. Това са дълбоко лични неща разбира се, не ни засягат. Хората коментират защото той е публична личност и дори сега, след като вече не е президент, не минава седмица без да даде интервю по вътрешни и глобални въпроси. Основно обикновено темите се въртят около руската заплаха, колко стабилна и просперираща държава е България, как Президента Радев не му звъннал нито веднъж да се съветва с него и подобни.

152

НИКОЙ

преди 6 години

Гледам снимката и нищо не виждам...взирам се...и отново нищо....Вие виждате ли нещо!?

151

Ха ха ха

преди 6 години

Малии тоя най после успя да ме разплаче, но вместо да плача ще си го преместя в другия крачол.

150

don

преди 6 години

Батето затвори устата на Тодорови на политическия хоризонт излезе един забравен политически труп.Да той става да води клеветнически кампанииЖалкото за този политически труп , че и децата се подиграват с негоНо той сега е подходящ за политическата поръчкаНе заслужава да се отделя повече време за него.Дори зад океанските му покровители знаят че от тоз нищо не става

149

Ангел

преди 6 години

Жена му голям Темерут излезе.По добре че я оставя.Това че отказа да бъде първа дама беше обида за цяла България!

148

Виготура

преди 6 години

Плевнелиева трябваше да бъде президент, не тоя мишок, който си отиде с най-ниския възможен рейтинг от всички политици в България. Сигурно Виденов е имал по-висок рейтинг от него, когато го свалиха от властта.

147

криста

преди 6 години

Това, което не разбирам кому е длъжен Плевнелиев да дава обяснения по този толкова личен въпрос ?

146

всъщност

преди 6 години

Плевнелиев казва много други неща в интервюто, личният му живот е само споменат.Но .. всеки вестник с приоритетите си.

145

Професор

преди 6 години

Мачкай Плевня гомунистите!

144

рускиня

преди 6 години

до Злобни коментари"Коментиращите - не ставайте като жълтата преса.Оставете личния живот на хората неприкосновен.Ще ви е приятно ли, да коментираме личния ви живот?Малко възпитание, не ни е излишно!"---------------------------Човекът, който иска да остави своя живот извън публичност, не прави изявления за лични проблеми на вестник 24 часа. Хем се натиска за интевюта, хем иска неприкосновен живот. Да вземе и да се скрие - тогава хич няма да го коментират

143

Гробокопач

преди 6 години

Който работи срещу България и Българите, Тангра един ден го наказва!