67

Лили

преди 6 години

Ще повърна от тази крадлива герберска пасмина. Поредния крадльо, че то там има ли някой да не е? Цялата държава дойте, много алчна шайка сте.

66

Анонимен

преди 6 години

а другия от габрово-михов? който назначи и директора на одмвр? а другия който издигнаха на пост в софия донков? това се казва паяжина

65

?

преди 6 години

Като младеж учих, че Дали и Пикасо са абстракционисти. ГЕРБ разбиха всичките ми представи за абстракционизма..

64

...

преди 6 години

"Шайка, Бойко, Росен Цецо и другите" - автор, Антон Тодоров - депутат от ГЕРБ, за когото вицепремиерът Дончев казва че е "цветен, с остър език, политически некоректен" и го казва със симпатия?! Уот дъ фак?!

63

sorry

преди 6 години

"Г-н Тодоров е цветен, с остър език, политически некоректен това го казвам с известна симпатия, защото понякога си мисля, че политическата коректност ще ни убие"Чудя и се мая,от тази шайка,кой е учил за политик!

62

Вуте

преди 6 години

Ахххахххааа:-) :-) :-)

61

Кирил

преди 6 години

Ето извадка от статия на академик Петър Иванов - директор на Демографския Институт към БАН. Ако не на него, то на Бойко Борисов ли може да вярваме?"На всеки 7 минути България намалява с един човек, това продължава вече 25 години. Бяхме почти десет милиона преди 26 години, сега сме по-малко от 7 милиона. 80 000 са хората, с които България намалява годишно. България изчезва! Ето какво можем да направим: https://facebook/BulgarianSovereign/videos/1434541136640871/?fref=mentions&pnref=story

60

бандюги

преди 6 години

Нали има закон за конфликт на интереси?Не разбирам цялата тая пушилка-тоя не бил лош,оня ми е брат,да се разбират кой да напуска от назначените роднини...Законът е нарушен,но това не ги притеснява!Защото те го нарушават.Няма проблем,щом са на власт...

59

Вуте

преди 6 години

Бях някога там... И имам приятни спомени и хора,които никога няма да забравя!!Весели хора!Човеци!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Не е професия но е задължително!

57

...

преди 6 години

томито е последна резерва. винаги е леко дистанциран от "хардкор" партийната линия и актуалния скандал. ако нещата се сговнят цялостно (както е тръгнало) той ще поеме щафетата като символ на един "гЪрбав катарзис" и по този начин ще спаси гЪрбавата схема на национално ниво, докато я подновят за следващ мандат.

56

...

преди 6 години

томито е "елегантен" бандит. обяснява ги нещата някак си.. философски. видиш ли, не е професия да си ми рода, но да си ми рода е призвание и едва ли не наказание, в името на благото на народа. т.е. все някой трябва да се жертва..

55

Тръмп

преди 6 години

Томислав Дончев също е водач на шайка бандити!

54

Анонимен

преди 6 години

До ... Отвращавай се от системата и политиците .

53

Вуте

преди 6 години

Да не са ти пърцали щерка ти и жената,а ти да си стоял безучастен Ве психар?!

52

Пешо

преди 6 години

Ясно тия от ГЕРБ суджук не ядът!

51

... до Вуте

преди 6 години

айде, Вуте! гръмни ти един път, за да гръмна аз 10! от такива "мъже" ми се драйфа.

50

тъпчо

преди 6 години

Искам да съм с "ограничени граждански права" с депутатска заплата, обещавам да не се оплаквам!

49

Вуте

преди 6 години

Седи си там друже!В България,сега е време за мъже!Не за ревльовци...

48

...

преди 6 години

а тоя шарпей, дето уж беше най-талантливия Гърбаджия, се оказа и той шуробаджанак, баджанак.. класика. Удриииииииииииийййййй!