102

Уйо

преди 6 години

Пръстите са за твоята майка по тарлъци,анонимен сюнет .И не нарочно мога .Както искам така ще пиша .Това е моят език !!!!!

101

Анонимен

преди 6 години

А от България кой е видял нещо добро? Какво да очакваш от територия населена от марселомюмюнци?

100

Уйо

преди 6 години

Царя беше ябанджия олум!!!сами си го оправихме.Симеон го докараха ДПС то тва дърто Ешкенази Не сме били окупирани а съюзници Хитлер ви остави защото от вас файда няма .Ти си учил история от руски букварчета .

99

до 111 от славянин

преди 6 години

Че кой е видял от Турция добро досега!? Не само християнските държави, ами и мюсюлманските не са видяли нищо добро от анадолските питекантропи! Имаше един Ататюрк навремето (който съдейки по външния му вид няма нищо турско в себе си), той се опита да превърне питекантропите в хора, но те отказаха, което наистина опровергава теорията за еволюцията, че *** може да стане човек!

98

Анонимен

преди 6 години

А аз нарочно така пиша ,...Аха, ти нарочно пишеш така, пък той не е научил езика. ХахахаА ненарочно можеш ли?

97

chakame erdogan

преди 6 години

До до 110 от славянинERDOGAN KOGA STE TRIGNESH KIM BALKANITE SIS ASKERA CHAKAMETE SIS NETIRPENIYE

96

до 115 от славянин

преди 6 години

Нали, затова руснаците спечелиха най-голямата война на планетата досега!

95

Анадолски

преди 6 години

До УйоТи се радвай, че на картата са оставили вас, а не Турция! За това ли войските на Хитлер стояха на 30 км от гръцко и българо-турската границата, когато бяхте окупирани. А на всичкото отгоре пък ви убиха и царя бре *** будала! :))))

94

Уйо

преди 6 години

Трудно ти разбирам .Пра дедо ти тука роден ,па не си се научил да говориш .Ако бехте с акъла си барем езика щехте да знаете .А аз нарочно така пиша ,иначе знам 4 езика и съм с магистратура .

93

до 110 от славянин

преди 6 години

Пиши в гугъла ''Нова карта на Близкия изток'' и ще видиш картата! На нея има нова няколко нови държави, една от тях е FREE KURDISTAN! Картата е изготвена от Пентагона и публикувана преди няколко години!

92

Уйо

преди 6 години

До Анадолски Такива са ни мечтите . Да видим Турция разкъсана.Щото кажи ми един хаир дето сме видели от вас като комшии .Нема.Само золум ,щото *** човек друго не може да измисли.За вас сте си хубави но нас ни мразите и за какво?втората световна можехме да ви изтрием от картата .Америка ви остави. Сами нямате акъл да се оправите

91

Пророк

преди 6 години

Няма да има скоро Кюрдистан, поради груба геополитическа грешка от страна на кюрдите. Близкият Изток има вече нов господар на име - Русия. Останалото е бла-бла за наивния електорат.

90

Странно

преди 6 години

Тези, срещу които воюва Турция са онези, които атакуваха Кулите близнаци в САЩ на 11 септември 2001 г. и онези, които САЩ подкрепя в Сирия. Онзи ден Русия изби главатарите им по време на инструктаж от хора на ЦРУ и охраняващия ги американски спецназ /тюлени, пингвини или нещо подобно/, които вече също са в Ада.

89

Анонимен

преди 6 години

ще се стрелят ще се пуцат и накрая русия ще бяга със насинен дирник като в авганистан ... ангола ...мозамбик ... еритрея Нищо ново под слънцето

88

до 105 от славянин

преди 6 години

Та накратко - обединен Кюрдистан се намира точно в най-водната и най-плодородна част на Близкия Изток - по поречията на реките Тигър и Ефрат, а като сложим и изобилието на нефт и газ, новият Кюрдистан ще бъде най-богатата на природни ресурси държава в Близкия Изток! Просто остава да отвориш географската карта на Близкия изток и сам да се убедиш!

87

до 103 от славянин

преди 6 години

Тиквичкe, за река Тигър чувал ли си!? Я отвори географската карта и виж откъде минава тази река! За Месопотамия (на български ''Междуречие'') чувал ли си - намирала се е между гореспоменатата река Тигър и реката Ефрат, западно от нея! Почти на същото място, в областта на средните течения на тези две реки, днес се намира и Иракски Кюрдистан, над него в горните течения на тези реки се намира турски Кюрдистан, а на запад от иракски Кюрдистан се намира сирийски Кюрдистан!

86

до 102 от славянин

преди 6 години

Властта в Багдад е на пряко подчинение на задокеанската башдемокрация, а башдемокрацията отдавна е решила, че ще има нов Близък изток и нова държава там - обединен Кюрдистан, така че не се тревожи кой ще го храни новият Кюрдистан - той си има и нефт, и газ!

85

Анонимен

преди 6 години

"Защо някой трябва да ги храни бе, тиквичке!?"Оти имат много плодородна страна:-) :-) :-) и много маркети:-) :-) :-) :-) Знаеш ли, че няколко дена преди референдума дойдоха да се напазаруват от турските маркети:-) :-) :-) :-) :-) :-) не знаеш, защото не ти показаха...а щом не ти показаха значи няма такова нещо а? :-) :-) :-) :-) :-)

84

до 100 от славянин

преди 6 години

Защо някой трябва да ги храни бе, тиквичке!?

83

Анонимен

преди 6 години

Нормално. Просто е време Турция да материализира стратегическото си превъзходство.