39

Анонимен

преди 6 години

Ем,щом ви кефи...

38

111

преди 6 години

До С теб сме КимТи си неадекватен.Причината поради която Северна Корея ,още не е превърната в пустиня е ,защото ще се дестабилизира целия регион и трябва да се заличи цяла една нация.САЩ няма да го направят ,само заради един луд като Ким.Радиационният облак ,ще се отрази на Китай,***,Южна Корея и Япония.Преди да пишеш неадекватни мнения мисли малко ,****лен путинофил.

37

С теб сме Ким

преди 6 години

Велик,но силен и горд!Само Той успя да навре наглите кравари там,където им е мястото - в *** ***!

36

Сун Дзъ

преди 6 години

Бе за САЩ не знам, но важното е, че и Китай му врътна кранчето на този.

35

Анонимен

преди 6 години

До 33 :Северна Корея е 3-пъти по бедна от България и половината бюджет си го дават за Военни цели.Естествено ,че гладувата ,глу*пак.На интересен ли се опита да се направиш ?

34

Анонимен

преди 6 години

ДО 21Нищо не си гледал, плонди.Само като каза, че всички са еднакво облечени, разбрах, че лъжеш. Не са еднакво облечени, (без военните разбира се)Филм на ЦДФ показва Пхенян, добре са облечени и жените и мъжете, чакат си по автобусните спирки, даваха и метрото, хубаво е, построено в 1973 г.

33

ТHE Патриот

преди 6 години

гаргарта със задокеанският психодиспансер да се засили !

32

Анонимен

преди 6 години

Там няма да те пуснат. Но ако останеш без работа както става с много българи и вероятността да се случи и на теб е много голяма, тогава винаги може да емигрираш в ЕС - Германия, Франция, Испания, Холандия, Белгия, Австрия... и да миеш улиците или турските и арабските магазини.

31

Анонимен

преди 6 години

яко пропаганда... вече сериозно се замислям дали да не имигрирам в Северна Корея.

30

Анонимен

преди 6 години

А бе, тия нали гладуваха, а?

29

Анонимен

преди 6 години

Малкият няма никакво намерение на напада Южна Корея, може да я унищожи само с далекобойната артирелия, срещу артилерия няма никакви щитове и защити. И краватите знаят това и скимтят като пребити кyчета.

28

Анонимен

преди 6 години

на пухкавия нема нужда да му се силят с бомби и ракети. само требва да го пококоросат да нападне южна корея, оставят войската му да влезе в някой по голям град и да влезат в супермаркет :) ... другото войниците ще направят като се върнат на марш да му търсят сметка защо живеят така :)))

27

Анонимен

преди 6 години

Какво ли му се върти в главЪта на този жабок не знам. Единственият дебел в държавата. Останалото като чирузи. Леко усмихнати и силно озъбени. С особен блясък в очите. И всички ще се борят срещу империализма който ще ги нападне всяка секунда?? Ще защитават "постиженията на революцията"?? Кой ще ги напада и защо? Не знам но жабока не е чак толкива ***, знае, че нещата ще се влошават. Надява се, че Япония, Китай и ЮК не искат да пострадат и нещо ще се направи. Той няма какво да губи. Див комунизъм.

26

Анонимен

преди 6 години

"А откога полицай стана изборна длъжност?!?"За съжаление Сорросс ви дава само пари. Акъл не може да ви купи.

25

Анонимен

преди 6 години

"А откога полицай стана изборна длъжност?!?"Откакто те назначиха за крал на глупаците.

24

До 22

преди 6 години

На Виваком съм и мога да връщам до 7 дни. Хванах го по средата но го върнах от самото начало. Беше вчера след обяд, между 16.00 и 18.00. Не погледнах заглавието, интересуваше ме живота там. Имаше испанец, нает да възхвалява живота там, на който му е даден и чин. Той беше с екипа и превеждаше. Всички разговори на улицата бяха пид контрол, пълен контрол. Тъжна гледка! Зомбирани и уплашени хора, еднакво облечени, странно живеещи. Гледал съм и друг филм по NG, трагедия в болниците, глад и студ.

23

Анонимен

преди 6 години

БАЩАТА НА КИМ Е ИЗБИЛ ТОЛКОВА ХОРА НЕСЪГЛАСНИ С ПОЛИТИКАТА МУ ПО ЛАГЕРИТЕ КАТО ПРОЦЕНТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО КОЛКОТО Е ИЗБИЛ И СТАЛИН !! КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ЛИДЕР МАО ДЗЕДУН СЪЩО НЕ Е ОТСТЪПВАЛ ПО-БРОЙ ИЗБИТИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НЕСЪГЛАСНИ С ПОЛИТИКАТА МУ!

22

Анонимен

преди 6 години

Да защитаваш живота в СК наистина трябва да си болен мозък!

21

Как се казва

преди 6 години

До Анонимен 21Как се казва точно филма, че ми е любопитен да го гледам, не мога да връщам, но може да го намеря някъде!

20

Анонимен

преди 6 години

Вчера по БНТ имаше филм за СК. Който може да си връща да го види. Испански оператор снима с разрешение. Смях в залата, по-див комунизъм и у СССР не е имало. Всички запитани бяха страшно щастливи и всички благодаряха на Великия вожд. Попитаха една жена да отвори хладилника, тя не пожела, защото се притеснявала. И за войната м/у СК и ЮК били виновни САЩ??? А СК напада ЮК то се знае. И кой им виновен за глада, лагерите и бедността, САЩ. Ким е обида за света и дано има сили в СК които са му видят см